User V
Μαθουσάλας member
Ναι αλλά είναι τάφος...Γι'αυτό Super Tenere 1200..
Άρχοντας,όχι περιπτεράς..
![]()
Εγώ χαίρομαι τις Sport Touring και όχι τα μηχανακια που τα κάνουν όλα από λίγο..Γι'αυτό Super Tenere 1200..
Άρχοντας,όχι περιπτεράς..
![]()
Και το CBF μου στα χαρτά "ταφος" 78 μουλαριών είναι/ήταν αλλά πίστεψε με.. είχε δόντια γιατί ήξερα να του τα ακονίζω..Ναι αλλά είναι τάφος...
fghΠροσωπικα μου αρεσουν ολες οι μηχανες...μα ολες... αγοραζω αυτες που με εξιταρουν...Και το CBF μου στα χαρτά "ταφος" 78 μουλαριών είναι/ήταν αλλά πίστεψε με.. είχε δόντια γιατί ήξερα να του τα ακονίζω..
Κρίμα που δεν βρεθήκαμε να τα πούμε από κοντά μέχρι τώρα.Εγώ δεν έχω χρόνοfgh
Μάνο ο γρήγορος και παπί να του δώσεις γρήγορος θά'ναι.
Μην κολλάς στα χαρτιά/νούμερα.Λενε πολλά αλλά όχι όλη την αλήθεια..
Προσωπικα μου αρεσουν ολες οι μηχανες...μα ολες... αγοραζω αυτες που με εξιταρουν...
Εισαι σε καλο.....δρόμο η μεγάλη οικογένεια θα σε δεχτεί και σενα οταν ωριμάνσεις !!!!!!!
Χεχεχεχεχεχεχε
Sent from matrakas phone
Εισαι σε καλο.....δρόμο η μεγάλη οικογένεια θα σε δεχτεί και σενα οταν πάρεις την σύνταξη...

![]()
Ρε λες;
![]()
Ρε λες;
Θα το σκεφτούμε από του χρονου, δεν αλλάζω τρίτη μηχανή στον ίδιο χρόνο...νισάφι, θα με χωρίσει η άλλη....ακριβως την ιδια εχει και Ο Κωστας ο φαρμακεμπορος και θα χεις και βαλιτσαρες να γυρίσεις τον κοσμο ουλο !!!
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Θα το σκεφτούμε από του χρονου, δεν αλλάζω τρίτη μηχανή στον ίδιο χρόνο...νισάφι, θα με χωρίσει η άλλη....

Βάλε ένα ρατζάκι καλού κακού......[
εγω τους φιλους μου τους προσέχω....εχω σοφίτα αν τυχον χρειαστεις διαμονή για καποιο διαστημα
:D:D:D:D![]()

ακριβως την ιδια εχει και Ο Κωστας ο φαρμακεμπορος και θα χεις και βαλιτσαρες να γυρίσεις τον κοσμο ουλο !!!
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Ο όγκος παιδιά δεν κάνει το μηχανάκι, και για να τελειώνουμε εγώ περιπτεράς δεν γίνομαι....
Θα το σκεφτούμε από του χρονου, δεν αλλάζω τρίτη μηχανή στον ίδιο χρόνο...νισάφι, θα με χωρίσει η άλλη....