Δυστυχώς,,Δεν ήταν γραφτό.
Ή που κάνεις πατέντα, ή που τις βγάζεις για πώληση.
Δυστυχώς,,
Έχεις κάτι υπόψη σου;
Ευχαριστώ, θα πάρω αυριo τηλ σε αυτόν, δεν τον είχα καθόλου ακουστά, τώρα τον είδα GoogleΚαλά ρε πστμ ,ολόκληρη Αθήνα να μην έχει πουθενά;
Ντίνο ,κάνε παραγγελία ,σε κάνα μήνα θα έρθουν από Ιταλία.
Ο Ξυκης είναι ο αντιπρόσωπος σε γκιβι,κάπα
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σε αυτούς πήγα φίλε, αυτούς ήξερα κ εγώ για αντιπροσωπεία, δεν είχαν δυστυχώς....Ο αντιπροσωπος της givi ειναι to moto market στη Καλιθεα!
Αν δεν εχει αυτος, δυσκολο...
Καλά ρε πστμ ,ολόκληρη Αθήνα να μην έχει πουθενά;
Ντίνο ,κάνε παραγγελία ,σε κάνα μήνα θα έρθουν από Ιταλία.
Ο Ξυκης είναι ο αντιπρόσωπος σε γκιβι,κάπα
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καντού και ερωτηση,αν μπορεί να σε φέρει μόνο τα καπάκιαΕυχαριστώ, θα πάρω αυριo τηλ που σε αυτόν, δεν τον είχα καθόλου ακουστά, τώρα τον είδα Google
Τολη δεν νομιζω ρε φιλε ,εχω δει βαρα με τετχιες βαλιτσες.Γιάννο μου, δεν είναι ότι δεν έχει η αντιπροσωπεία. Γράφει παραπάνω ο Ντίνος, του είπαν πως δεν βγαίνουν καν για Βαραντέρο.
Τον πήρα τηλ,,δεν θα τον κατηγορήσω αλλά από ότι κατάλαβα μάλλον έκανε κάποια πατέντα που δεν θέλησε να μας πει,, ίσως να σκέφτεται να την κατοχυρώσει, ξέρω κ εγώ??? Τι να πω..?!?! Μυστήριος έγινε ο κόσμος τελικά...Καντού και ερωτηση,αν μπορεί να σε φέρει μόνο τα καπάκια
Τολη δεν νομιζω ρε φιλε ,εχω δει βαρα με τετχιες βαλιτσες.
Ντινο @dinospanadp ,για παρε ενα τηλ το μαγκιτη αυτον : https://www.car.gr/30027357-honda-xl-1000v-varadero-cbs
Που τις βρηκε ;
Νταξ ,μηχανακι πουλαει αλλα θα σε πει δυο λογια για την απορια σου.
Και μας λες κι εμας.
Το πουλάνε χώρια ,50 euro εγώ έκανα την πατέντα αυτή στο tiger!. Givi cam λέγεται, αντάπτορας, και δεν το πουλάνε χωριά, το έχουν βιδωμένο πάνω στα κάγκελα
Πάρε τηλέφωνο στον Νίκο 2108817111. Givi cam λέγεται, αντάπτορας, και δεν το πουλάνε χωριά, το έχουν βιδωμένο πάνω στα κάγκελα
Μεγειες μεγειες.Τελικα η κινέζικη φτηνη αλυσίδα των 15 ευρω έγινε σωβρακοφανέλα στα 2 χρόνια. Δε βγαινει ακόμα, αλλα αρχισε να "χτυπαει". Ευχαριστω το αγαπημενο μελος Ωμεγα για την πολύτιμη συνδρομή και συμβουλες.
παρήγγειλα ήδη μια RK ο ring απο skroutz στα 50 ευρώ με μεταφορίκα να είμαστε οκ.
To τι άκουσε χθες.....Μεγειες μεγειες.
Η κινεζια αφού έβγαλε και 20 χ.χ ,πάλι καλά

Καντού και ερωτηση,αν μπορεί να σε φέρει μόνο τα καπάκια
Τολη δεν νομιζω ρε φιλε ,εχω δει βαρα με τετχιες βαλιτσες.
Ντινο @dinospanadp ,για παρε ενα τηλ το μαγκιτη αυτον : https://www.car.gr/30027357-honda-xl-1000v-varadero-cbs
Που τις βρηκε ;
Νταξ ,μηχανακι πουλαει αλλα θα σε πει δυο λογια για την απορια σου.
Και μας λες κι εμας.

Μπορεί να μην βοήθησε για τους οποίους λογους,κακώς
,το μηχανάκι του όμως ζηλευτό..