apache
Μαθουσάλας member
Ναι αλλά είναι Εγγλέζικα μουλάρια, πισωγλέντικα...Καλά είναι τα Μουλαριάκια..
Με ροπή από χαμηλά!! Χα χα..

Ναι αλλά είναι Εγγλέζικα μουλάρια, πισωγλέντικα...Καλά είναι τα Μουλαριάκια..
Με ροπή από χαμηλά!! Χα χα..

Όταν πήγα το bandit για δυναμομέτρηση, με κοιτάει πριν καν μπω μέσα και μου λέει "Φύγε! Ο τελευταίος που ήρθε με bandit έσπασε το dynojet! 4 χιλιάρικα έδωσα να το ξαναφτιάξω. Τώρα μετράω μονο αργά μηχανάκια"
Γαμώτ...!
Κι εγώ τώρα πως θα μάθω πόσα άλογα βγάζει να ούμε!![]()

Κινέζικο δυναμόμετρο μου μυρίζειΌταν πήγα το bandit για δυναμομέτρηση, με κοιτάει πριν καν μπω μέσα και μου λέει "Φύγε! Ο τελευταίος που ήρθε με bandit έσπασε το dynojet! 4 χιλιάρικα έδωσα να το ξαναφτιάξω. Τώρα μετράω μονο αργά μηχανάκια"
Γαμώτ...!

Αξιος αξιος!!!Σε σενα θα παραδωσω οταν αποσυρθω!!!Όταν πήγα το bandit για δυναμομέτρηση, με κοιτάει πριν καν μπω μέσα και μου λέει "Φύγε! Ο τελευταίος που ήρθε με bandit έσπασε το dynojet! 4 χιλιάρικα έδωσα να το ξαναφτιάξω. Τώρα μετράω μονο αργά μηχανάκια"
Γαμώτ...!
Παν και πλοκ το λενε??δεν ειμαι σιγουρος!!!!!!Κινέζικο δυναμόμετρο μου μυρίζει![]()
Μεγειες Γιαννο καλοστριφταΛαστιχούλια
![]()
Αφού σε σηκώνουν παλιαρκουδο,,σίγουρα πάνω από 94!!!!Όταν πήγα το bandit για δυναμομέτρηση, με κοιτάει πριν καν μπω μέσα και μου λέει "Φύγε! Ο τελευταίος που ήρθε με bandit έσπασε το dynojet! 4 χιλιάρικα έδωσα να το ξαναφτιάξω. Τώρα μετράω μονο αργά μηχανάκια"
Γαμώτ...!
Αφού σε σηκώνουν παλιαρκουδο,,σίγουρα πάνω από 94!!!!
Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Βαριά κατηγόρια ξεστόμισες Παναή!!!
Θες να πεις δηλαδής πως δε βαστά πλέον γιαταγάνι ο Νίντζας!.. αλλά απλό σουγιά!..
:p:p:p
Γιωργη ξερω τη λιρα αγγλιας ειναι αλλα τι περιμενεις απο το γιαννιωτη :p:p:pΤα γυρνάς!!
Τα γυρνάς!!
...... μα εκει κρυβεται ολη η μαγεια της εξαψεως της ανδρικης φαντασιας ..... υπο του αφρου .....!
View attachment 17222