Ομορφιές ρε φίλεΤου έβγαλα τ άντερα στο ενα !!!
Σειρά έχει το άλλο και μετά πάμε για καθάρισμα με βενζίνη και δέσιμο σιγα σιγά!!
View attachment 15238

Όλο μου έκανε τα γλυκά ματιά για βόλτα και όλο το άφηνα για την επόμενη !!! Ε σήμερα το στριμωξα!!!Ομορφιές ρε φίλε![]()

Όλο μου έκανε τα γλυκά ματιά για βόλτα και όλο το άφηνα για την επόμενη !!! Ε σήμερα το στριμωξα!!!![]()

Τι έπαθε Αντρικο;Παλι γκολ απο τα αποδυτηρια .. 2-0 χανουμε ................
![]()
Μανο δεν ειμαι εγω με το μηχανακι .... ειναι ο μικρος ...δευτερη φορα που μου την '' κανει ''Τι έπαθε Αντρικο;
Μανο δεν ειμαι εγω με το μηχανακι .... ειναι ο μικρος ...δευτερη φορα που μου την '' κανει ''
Αχαχαχαχχχχχχχ, στα έλεγα,δεν στα έλεγα;Μανο δεν ειμαι εγω με το μηχανακι .... ειναι ο μικρος ...δευτερη φορα που μου την '' κανει ''
Παλι γκολ απο τα αποδυτηρια .. 2-0 χανουμε ................
![]()
Ο μικρός είναι ωραίος!!!Μανο δεν ειμαι εγω με το μηχανακι .... ειναι ο μικρος ...δευτερη φορα που μου την '' κανει ''

ta εχω περασει κ εγω πολλες φορες στο ...προηγουμενο στρωμα.καλο κουραγιοΤου έβγαλα τ άντερα στο ενα !!!
Σειρά έχει το άλλο και μετά πάμε για καθάρισμα με βενζίνη και δέσιμο σιγα σιγά!!
View attachment 15238
![]()
Μανο δεν ειμαι εγω με το μηχανακι .... ειναι ο μικρος ...δευτερη φορα που μου την '' κανει ''

![]()
![]()

2 βδομάδες μετά και ακόμα ξελασπώνω το gasgas μετά την λασπομαχία στα Μέγαρα.
-εβγαλα επικαλαμίδες να τις καθαρισω, κατέβασα ξύστρες να καθαρίσω και να λιπάνω τις τσιμουχες
-εβαλα νεα ελατήρια στο Σταντ που έφυγαν λόγω λάσπης
-ελυσα μοχλικό για καθάρισμα και γρασσαρισμα
-εβγαλα ποδιά για να καθαρίσω το μοτέρ από κάτω
-καθαρισα φίλτρο και φιλτροκουτι
-καθάρισα το μπουζί
-ισιωσα καλάμια στις τιμονόπλακες γιατί είχαν στραβώσει από τις τούμπες
-καθαρισα με σπρέι σιλικόνης το χτισμενο αμορτισέρ
-ισιωσα το αριστερό μαρσπιέ
Και είμαστε έτοιμοι για την εντούρο βόλτα στην Περαχώρα.![]()
Είδες ο @Apostolis! Μονοπατάκι χαλαρό,την τσούπρα και ταπεράκια από πίσω, και μαζί με τη βόλτα φαγητό και άλλα τυχερά στην εξοχή....
Υπεροξυγόνωση και ότι προκύψει Θάνο!!!Αφού εσείς οι hardcore εντουράδες δεν ξέρετε να οδηγείτε,όλο πέφτετε.Είδες ο @Apostolis! Μονοπατάκι χαλαρό,την τσούπρα και ταπεράκια από πίσω, και μαζί με τη βόλτα φαγητό και άλλα τυχερά στην εξοχή....
![]()

Σ αυτό βοηθάει το ποδήλατο, γυμνάζει τους όλο το σύστημα εκεί τριγύρω!!!! :p:p:pΥπεροξυγόνωση στον εγκέφαλο ,υπεραιμάτωση χαμηλά....![]()

Χθες του βγαλα τα μάτια μπροστά σήμερα είπα να του τα βγάλω και πίσω
Λυσιματακια για έλεγχο καθάρισμα και γρασαρισματα!!
View attachment 15259
Τώρα δηλαδή γκρινιάζεις ή καμαρώνεις σαν το γύφτικο σκεπάρνι;
Με τζηνάκι και αθλητικό εδώ στα βόρεια τέτοια εποχή; Μπρρρρρ. Πάγωσα! Πάρε του παιδιού εξοπλισμό να κάνει βολτίτσα στα ζεστα!![]()
Εξυπηρετούν για πολλά, τραπεζάκια, σκαμπουδακια, σταντ!!! :D@Apostolis .... τα καρουλια το σωστο υψος ..!!!!
Βαγγέλη σε αυτό πειραματιζομαι για να περνάει και λίγο η ώρα , ανοίγω το μανουαλ και λύνω, για το δέσιμο δεν εγγυώμαι τίποταΤι θεριό είσαι συ, ρε λεβέντη! Δεν αρχίζεις να κάνεις και σε μας φροντιστήρια;