ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΜΗΧΑΝΑΡΑ ΣΑΣ?

apache

Μαθουσάλας member
Περιοχή
AΘΗΝΑ
Μοτοσυκλέτα
KOVE 800 X PRO
Όνομα
Mανώλης
Περιοχή
Κορυδαλλός

apache

Μαθουσάλας member
Περιοχή
AΘΗΝΑ
Μοτοσυκλέτα
KOVE 800 X PRO
Όνομα
Mανώλης
Περιοχή
Κορυδαλλός
Ε ναι, για τα τρεισερ που τρεμουν εκανε ανακληση......
Τι οχι;
Για τα TPS?
Για τα βολαν?

Αστο, πλεον μαθαινονται ολα
Αχαχαχαχχχχχχχ ποια TPS και ποια βολάν ρε; Μεθυσμένος είσαι;
Εάν άλλα μηχανάκια τα οδηγούσαν όπως οδηγανε τα Tracer θα είχαν σκορπίσει στον πρώτο μήνα.....

thanosgp

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Τρίκαλα
Μοτοσυκλέτα
Τίγρης ξεδοντιασμένος 220 τελική
Όνομα
Θάνος
Περιοχή
Τρίκαλα
Εάν άλλα μηχανάκια τα οδηγούσαν όπως οδηγανε τα Tracer θα είχαν σκορπίσει στον πρώτο μήνα.....

+1

StepaS

well know member
Μοτοσυκλέτα
KTM 1290 Super Adventure S
Όνομα
Vagelis
Να βαζετε μανιταρια, καγκελα, χουφτες και προστατευτικά μπρος και πίσω ψαλιδιών, οσο πιο γερά και μακρια γίνεται. Ειχα μια πτωση λόγω πάγου με 30 χλμ και:
1. διαλύθηκε ο λεβιες των ταχυτήτων
2. στράβωσε ο άξονας που επιλέγει τις ταχυτητες.
3. χαλασε η τσιμουχα του άξονα και πέταξε ολα τα λάδια έξω.

δεν εχει πλακάκι εκει όπως τα παλιά καλά εντούρο και έτσι για να εχεις πρόσβαση και να βγάλεις το στραβό άξονα πρέπει να λύσεις το καπάκι του συμπλέκτη.

Οδηγίες μου έδωσε ο κος Αμανατιάδης στα Γρεβενά (επίσημος ΚΤΜ) και μιας και μου προσέφερε καλή τιμή για τα εργατικά και έχω και οδική βοήθεια μαζί με την ασφάλεια, την έστειλα στα Γρεβενά, ευκαιρία να ψωνίσω και μανιτάρια.

Πολύ καλός ο Ξιφίας!! Είχα πάει εκεί το 990 πριν το πουλήσω. Επίσης άριστος και στη συμπεριφορά του σαν μάστορας. Αν έχει ακόμη το 950 ρωτά τον να σου πει που το έχει πάει......

The mechanic

member
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
Κωστας
Καλοταξιδα και ποτέ ξανά. Smileys drinking beer Emoticon
Ευχαριστώ πολύ. Το ελπίζω γιατί δεν είμαστε για άλλα έξοδα. Το δόλιο το λάστιχο είχε δεν είχε 5.000χμ που το έβαλα. Να χουμε να γκρεμίζουμε που έλεγε και ο κύριος Τσετσενογλου

N

notakos600

Guest
Ευχαριστώ πολύ. Το ελπίζω γιατί δεν είμαστε για άλλα έξοδα. Το δόλιο το λάστιχο είχε δεν είχε 5.000χμ που το έβαλα. Να χουμε να γκρεμίζουμε που έλεγε και ο κύριος Τσετσενογλου
Τυχερός στην ατυχία σου... Αν είχε στραβωσει/σπάσει η ζάντα;

The mechanic

member
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
Κωστας
Ατυχια Κωστακη,μη χαλιεσαι ,στα ψιλα εισαι.
Α!
Καλοφαγωτα τα καινουρια .
Τι εβαλες;
Dunlop roadsmart 2. Είπα να δοκιμάσω sport touring αυτην την φορά γιατί τα στριταδικα μου βγάζουν 8-9 χιλιάδες μεγιστο και δεν είμαστε για τέτοια συνέχεια.

apache

Μαθουσάλας member
Περιοχή
AΘΗΝΑ
Μοτοσυκλέτα
KOVE 800 X PRO
Όνομα
Mανώλης
Περιοχή
Κορυδαλλός
Dunlop roadsmart 2. Είπα να δοκιμάσω sport touring αυτην την φορά γιατί τα στριταδικα μου βγάζουν 8-9 χιλιάδες μεγιστο και δεν είμαστε για τέτοια συνέχεια.
Ρε βλαμμενο,δες τι θες να κάνεις άμα κάνεις μαγκιες στα ταξίδια βάζεις hypersport άμα θες να βγάζεις χλμ βάζεις touring , οι μαγκιες πλερωνονται να ξέρεις.

The mechanic

member
Περιοχή
Αθήνα
Όνομα
Κωστας
Ρε βλαμμενο,δες τι θες να κάνεις άμα κάνεις μαγκιες στα ταξίδια βάζεις hypersport άμα θες να βγάζεις χλμ βάζεις touring , οι μαγκιες πλερωνονται να ξέρεις.
Είμαι ήσυχος οπότε μάλλον σωστά έπραξα. Shot

Top Bottom