Ενδοφλέβια δόση καφεΐνης και προβατίνας!!!!Να πάτε, ότι και να πιείτε ή φάτε στον λαιμό να σας κάτσει....

τι , 40 ευρω;Συμμετοχή € 40 το ΠΣΚ![]()
τι , θελουν κ 40 ;κετεριγκ κ ρωσιδες θα εχουν!!
ασε δεν θα παρω

πολλα ειναι για μενα κ τα 40 .40 ευρώ για τους περαστικούς , εμείς θα βάλουμε από 50 ευρώ .
( δεν καλέσαμε κανέναν )![]()
Από παλιά ε;
Αποστόλη να έχουμε το νου μας...στη Κακιά Σκάλα παραμονεύει ο Βιετκόγκ...χαχαχαχα

ρε δεν θα πάμε μια στο Σούνιο;;; κάπου κοντά βρε αδερφέ έτσι να έρθω με το πολυβόλο... Καθημερινές δεν μπορώ δουλεύω αλητες
Κακιά Σκάλα συχνάζει ο ακατονόμαστος...ρε δεν θα πάμε μια στο Σούνιο;;; κάπου κοντά βρε αδερφέ έτσι να έρθω με το πολυβόλο... Καθημερινές δεν μπορώ δουλεύω αλητες
![]()

να κ καποιος που δουλευει!!!!!
μπραβο νεε μου ,θα πας μπροστα εσυ.τα αλλα ρεμαλια οχι!!!

Μήπως να πάμε με τα παπάκια, σκούτερακια να πάρουμε το αίμα μας πίσω!!!!Από παλιά ε;
Αποστόλη να έχουμε το νου μας...στη Κακιά Σκάλα παραμονεύει ο Βιετκόγκ...χαχαχαχα

Για ελάτε, για ελατεΜήπως να πάμε με τα παπάκια, σκούτερακια να πάρουμε το αίμα μας πίσω!!!!![]()

Αλοιφεις και τους φαλτσοκομμένους πασσάλους μπαμπού με περιττώματα για να μολυνθεί ο εχθρός αν δεν πεθάνει?Δεν μασάω από Νίντζα, βιετκονγ κλπ.... ξέρω όλες τις παγιδεύσεις..... θα στον σιάξω εξω....
![]()

Αλοιφεις και τους φάλτσο κομμένους πασσάλους μπαμπού με περιττώματα για να μολυνθεί ο εχθρό αν δεν πεθάνει?
Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αν με προλάβειςΜπααα δεν χρειάζεται.... θα είναι μια και έξω.....![]()

Μήπως να πάμε με τα παπάκια, σκούτερακια να πάρουμε το αίμα μας πίσω!!!!![]()

Αν με προλάβεις![]()
Προσεχε μην σκισεις κανένα καλσόνΑμα είναι για Σούνιο κάνουμε και ενδιάμεση στάση riba's για καμια κόντρα; Δεν εχω πρόβλημα σας εχω όλους μια δευτερα.

εσυ θα έρθεις από Αγρίνιο;;; αφού δεν σε αφήνει ο θείος από εκεί 
Ο δεκάλογος του μοτοσυκλετιστη γράφει ότι πρέπει να αλλάζουμε τουλάχιστον ένα νομό στην οποιαδήποτε βόλτα!!!Αμα είναι για Σούνιο κάνουμε και ενδιάμεση στάση riba's για καμια κόντρα; Δεν εχω πρόβλημα σας εχω όλους μια δευτερα.