Εκεί θα στήσω την σκηνή όταν έρθω...Η αυλή μού.
View attachment 5957
View attachment 5958
Και μπροστά.
View attachment 5959
Απο τις 7:00 ρίχνει ασταμάτητα...

Είσαι προκλητικός!!Αμπελαουρ με κόκα κόλα κολασις...![]()
Στάλθηκε από το Mi A2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μαρκα για λάστιχα...Μην δίνεις σημασία Ταναση...Τιναυτο το ΑΤΟΥΤΑΛΕΡ ρε Μάνο;![]()
Ααα.. Εγώ τα ΑΛΕΡΕΤΟΥΡ ήξερα:pΜαρκα για λάστιχα...Μην δίνεις σημασία Ταναση...
Γειά σου Ταναση μου.... .Αϊ Λαβ γιου ρεΑαα.. Εγώ τα ΑΛΕΡΕΤΟΥΡ ήξερα:p
Και εγώ φίλε...σε παω που έλεγε και ο ΜακαριστόςΓειά σου Ταναση μου.... .Αϊ Λαβ γιου ρε
Τι πλακα ρε; Ποτε εμαθαν οι Αμερικανοι να φτιανουν Ουσκι;Τώρα πλάκα κάνεις ε??
Κοκα κολα εβαλες;
Τώρα πλάκα κάνεις ε??
Με ρέγουλα ε!!!Straight..
![]()
![]()
fgh
fgh
fgh
fgh
fghΣήμερα έχει Μέρκελ το πρόγραμμα, θα γίνεται παντού χαμός....Σημερα πρωι φαναρι Ερυθρου Σταυρου και Κηφισσιας με την μηχανή...
περιμενοντας να δωσει σημα ο τροχαιος ξαναεβγαλα Γενια........μεχρις εδω ολα καλα και υπομονετικά (κυριολεκτω 7 λεπτά αναμονή)
δινει σημα (αμήν) και λογικό ξεχυνόμαστε τα μεκανάκια στην Κηφισσίας (λαιλαπες περιπτερα παπια και λοιπά δικυκλα)
1η 2α 3η 4η 5η... φρεεεεενα..... abs ....αλεξιπτωτα ....αγκυρες.......προσευχές....(μπινελικα στο οργανον) στα 100-150 μετρα αλλο οργανον να κοψει την Κηφισσίας........(συννενοηση μηδεν προφανως μεταξυ τους)fgh
fgh
fgh
fgh
fgh
Άστα αυτά ..ποιος εφτασε πρώτος; Δεν μας είπες;Σημερα πρωι φαναρι Ερυθρου Σταυρου και Κηφισσιας με την μηχανή...
περιμενοντας να δωσει σημα ο τροχαιος ξαναεβγαλα Γενια........μεχρις εδω ολα καλα και υπομονετικά (κυριολεκτω 7 λεπτά αναμονή)
δινει σημα (αμήν) και λογικό ξεχυνόμαστε τα μεκανάκια στην Κηφισσίας (λαιλαπες περιπτερα παπια και λοιπά δικυκλα)
1η 2α 3η 4η 5η... φρεεεεενα..... abs ....αλεξιπτωτα ....αγκυρες.......προσευχές....(μπινελικα στο οργανον) στα 100-150 μετρα αλλο οργανον να κοψει την Κηφισσίας........(συννενοηση μηδεν προφανως μεταξυ τους)fgh
fgh
fgh
fgh
fgh
Άστα αυτά ..ποιος εφτασε πρώτος; Δεν μας είπες;
Μην το γελας καθολου.Το παπί φυσικά.
Θυμάμαι πιτσιρικάς να πλεκω σχοινί στην πίσω ρόδα και το glx να οργώνει στα χιόνια
Μην το γελας καθολου.
Δοκιμασμενο κι απο μενα.
Δεν κολλας πουθεναBye
Tie wrap!!!!!Καπου ειδα για τα μονομπρατσα ,οπως το gs που'χω ,εχει ενα μαγαζι στα εξωτερικα που δινει αλυσιδες.
Βεβαια αμα γινει η μλκια ,θα κλαιω την γωνιακη μεταδοση.
Οποτε καλυτερα οχι