Red Shogun
well know member
- Περιοχή
- Βόλος
- Μοτοσυκλέτα
-
Suzuki FL125
Suzuki V-Strom 650
- Όνομα
- Τάσος
- Περιοχή
- Βόλος
Μα το ξερω και για αυτό τα πήρα στο κρανίο κυρίως
Με τον φίλο Τάσο απο το Κιάτο..Καλοτάξιδος και καλούς δρόμους....Χαρήκαμε πολύ που σε είδαμε....![]()
![]()
![]()
Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
είναι αστείο πλεον δεν ξέρω, μου βγαίνει σε γέλιο όσο πιο πολυ το σκέφτομαι.Ε εδώ υπάρχει πρόστιμο για τον καφέ πλέον … τι περιμένεις
Fake ειναι Θανο αυτο με τον καφε και την τυροπιτα.Ε εδώ υπάρχει πρόστιμο για τον καφέ πλέον … τι περιμένεις
Τι εννοείς δεν ισχύει ;;; Κάποιοι λένε τους έχουν γράψει !
Μακάρι να μην ισχύει
Κάνεις την ζωή σου πιο απλή στην ουσία. Ναι μια χαρά εξατμίσεις είναι όλες οι μαμά.Μια μέρα έμεινε ακόμα, αύριο παίρνω το δίπλωμα μου πίσω....επιτέλους!
Τις εξατμίσεις θα τις βάλω για πώληση....και η εργοστασιακή ωραία είναι μωρέ.
Το μόνο που θέλω είναι να της ρίξω ένα τρίψιμο και ένα βάψιμο κάποια στιγμή.Κάνεις την ζωή σου πιο απλή στην ουσία. Ναι μια χαρά εξατμίσεις είναι όλες οι μαμά.
Μια μέρα έμεινε ακόμα, αύριο παίρνω το δίπλωμα μου πίσω....επιτέλους!
Τις εξατμίσεις θα τις βάλω για πώληση....και η εργοστασιακή ωραία είναι μωρέ.
χαχα)!Ποτε φευγεις;αν δεν εφυγες.
Εγω θα ελεγα να το ψαξει λιγο μην παει για μαλλι και βγει κουρεμενος.Από ότι καταλαβαίνω η εξάτμιση ήταν κλασσικά χωρίς σιγαστήρα; Γιατί αν ήταν εντός ορίων τα dB νομίζω πως δεν έχουν δικαίωμα να σου κάνουν κάτι, εκτός αν έχει δηλωθεί η εκάστοτε παρέμβαση στο μηχανάκι; (μπορεί να κάνω και λάθος).
Πάντως εγώ από τη στιγμή που θα έπαιρνα το δίπλωμα θα τους έκανα μια καταγγελία στο Υπουργείο, αν είχα και κανένα γνωστό πολιτικό κτλ να τους βάλει λίγο στη θέση τους δεν θα ήταν κακό (ηθικό όμως όχι, αλλά εδώ μιλάμε για περίπτωση Eye for anχαχα)!

Εγω θα ελεγα να το ψαξει λιγο μην παει για μαλλι και βγει κουρεμενος.
Υ.γ Αν ειχε γνωστο πολιτικο δεν θα συζητουσαμε καν για το συγκεκριμενο θεμα.![]()
Χτες ήμουνα περαστικός για Γρεβενά Πάνο.Ποτε φευγεις;αν δεν εφυγες.
Είχε σιγαστήρα, όχι ο πιο αποτελεσματικός αλλά σίγουρα έκοβε αρκετά τον θόρυβο.Από ότι καταλαβαίνω η εξάτμιση ήταν κλασσικά χωρίς σιγαστήρα; Γιατί αν ήταν εντός ορίων τα dB νομίζω πως δεν έχουν δικαίωμα να σου κάνουν κάτι, εκτός αν έχει δηλωθεί η εκάστοτε παρέμβαση στο μηχανάκι; (μπορεί να κάνω και λάθος).
Πάντως εγώ από τη στιγμή που θα έπαιρνα το δίπλωμα θα τους έκανα μια καταγγελία στο Υπουργείο, αν είχα και κανένα γνωστό πολιτικό κτλ να τους βάλει λίγο στη θέση τους δεν θα ήταν κακό (ηθικό όμως όχι, αλλά εδώ μιλάμε για περίπτωση Eye for anχαχα)!
Είχε σιγαστήρα, όχι ο πιο αποτελεσματικός αλλά σίγουρα έκοβε αρκετά τον θόρυβο.
Τώρα ότι έγινε, έγινε ήδη το έχω ξεχάσει που λέει ο λόγος.