Καράβι.... Καλοταξιδο Τάκαρε...
Έχω μιά καλύτερη προσφορά μόνον με ... 44.000 km ....!![]()
Καλημέρα
Μα αυτό θα κάνω, θα κατέβω σε λίγο να την αλλάξω και να παω από το τμήμα.
Το δίπλωμα δεν κατάλαβα γιατί το πήρε όμως ενώ ο νόμος ορίζει πως όχι. Τεσπα, δεν αλλάζει κάτι. Θα έχω νέα αργότερα.
στο παπι η στο στρωμα εκανες θορυβο??ειχαν οργανο και σε μετρησαν???Είμαι σχεδόν μια δεκαετία αναβάτης....έλεγα και εγώ δεν θα έρθει κάποια στιγμή και η ώρα μου...?
Να μην τα πολυλογώ, με έγραψαν για εξάτμιση στο μηχανάκι πριν. Κινούμενος σε κεντρικό, δικάβαλος (κράνη και οι δυο μας), δεν πήγαινα πάνω από 40. Περιπολικό από πίσω, φάρους, κόρνα, φλας δεξί.....100€ πρόστιμο, αφαίρεση άδειας και διπλώματος.
Μου είπε αύριο έλα στην τροχαία με προβλεπόμενη εξάτμιση (κοινώς, η μανίσια) για να έχεις δικαίωμα για ένσταση....
Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι το δίπλωμα....https://www.glavopoulos.com/kok-015/
Περί αφαίρεση άδειας οδήγησης γράφει ΟΧΙ.....αν κατάλαβα σωστά τότε, το δίπλωμα ΔΕΝ θα έπρεπε να το πάρει....
Δεν προσπαθώ να δικαιολογήσω την *****ία μου, αλλά το σκηνικό με το δίπλωμα δεν κατάλαβα...προσπάθησα να του εξηγήσω πως έστω αν γίνεται να το κρατήσω γιατί το χρειάζομαι για δουλειά, δεν μου εξήγησε κάτι....
Με το παπι ήμουν.στο παπι η στο στρωμα εκανες θορυβο??ειχαν οργανο και σε μετρησαν???
αμα ο νομος ειναι σαφης,μην φοβασαι τιποτα.Δεν εχεις κανα φιλο δικηγορο,να τους κανεις μια βολτα στο τμημα να δεις πως θα χαμηλωσουν την μπαλιτσα???Ρε παιδιά ορίζει τα στοιχεία κυκλοφορίας οχήματος: δηλαδή πινακιδα, άδεια, ΚΤΕΟ, ασφάλιση κλπ.
Δεν λέει κάπου για δίπλωμα οδήγησης, ή για point system ή ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ έχει να κάνει με τον ίδιο τον οδηγό. Τολμάς να το κάνεις αυτό και να μπλέξεις; Από τον τόνο και μόνο δεν σήκωναν κουβέντα ή το οτιδήποτε.