karellen
old member
- Μοτοσυκλέτα
- Honda DAX 72 Τρου Αντβέ
- Όνομα
- Νίκος
- Περιοχή
- Καλαμάτα
Άρχων.Ε ναι ρε φίλε ,τι περίμενες ;
Άντε καλό μεσημέρι σε όλους ταξιδιώτες και μη
Άρχων.Ε ναι ρε φίλε ,τι περίμενες ;
Άντε καλό μεσημέρι σε όλους ταξιδιώτες και μη
Είμαι απλός άνθρωπος....βλέπω στρώματα, πατάω like!Και μεις μία συννεφιασμένη (μόνο ευτυχώς) καταδρομική 400άρα Καλαμάτα-Ανδρίτσαινα-καταρράκτες Νεμούτας-Φολόη-Αρχ.Ολυμπία.
View attachment 50891
που είναι ο φραπές?Ε ναι ρε φίλε ,τι περίμενες ;
Άντε καλό μεσημέρι σε όλους ταξιδιώτες και μη![]()
"Πας μη Ιάπων, χρέπιον"Κρυφο-gsάκιας
Χαχαχαχαχαχα,είχα ήδη πιει από το πρωί ,ένα τσάι ,ένα φίλτρου ,ένα φραπέ κι αυτός κατά την 1:30 που κάθησα να μαυρίσει η φαλάκρα στον ήλιο ήταν φρεντι εξπρέσιπου είναι ο φραπές?

Μετά τις 5.5κ το μηχανακι κανει ενα δυνατό μουγκρητό ,θα θελα να μας πεις αν ισχύει κι εχει να κάνει με την φύση του δικυλινδρου ,την ποιότητα κατασκευής,η απλα Εγω ειμαι περίεργος .θενκς προκαταβολικα
Τώρα εγώ τι να πω; ότι δε μου άρεσε; μπορώ να γευτω ακόμα την εικόναΌταν περιμένεις φίλο από την motoparea φροντίζεις να υπάρχει φαγητό
View attachment 51045View attachment 51046

Καλορίζικο το μωρό Μανώλη
Κατά τις 20του μηνού θα το έχουμε ΗρακλήΚαλορίζικο το μωρό Μανώλη
Μαζί θα τα στρώνουμε χααχαχαχΚατά τις 20του μηνού θα το έχουμε Ηρακλή
Εσύ τι θα στρώνεις;Μαζί θα τα στρώνουμε χααχαχαχ
Εχω κλείσει ένα σκούτερ έρχεται τέλος του μήνα.Εσύ τι θα στρώνεις;

Τελευταία την έκανα τα Χριστούγεννα, από Δίστομο Άμφισσα δεν είδα άλλο δρόμο Νικόλα, θες να ρωτήσω στον αξάδερφο στην Άμφισσα;Για πείτε ρε ταξιδιάρηδες θέλω να πάω από Ιτέα σε Δίστομο (και πιο πέρα) μέσω Δεσφίνας.Ο μαπς μου βγάζει αυτή τη διαδρομή στην ανάβαση της Δεσφίνας αλλά εγώ θυμόμουν παλιά (2015) πιο πολλά στροφιλίκια.
Είναι αυτά που δείχνει το βέλος και τώρα πλέον έχουν δώσει τον μπλε δρόμο για κυκλοφορία? Μπορείς να πας από τον παλιό αν θέλεις?
View attachment 51124
Αυτη ειναι η κλασσικη διαδρομη Νικο! Για που το βαλες;Πες μας να ζουλεψουμε ντε!Για πείτε ρε ταξιδιάρηδες θέλω να πάω από Ιτέα σε Δίστομο (και πιο πέρα) μέσω Δεσφίνας.Ο μαπς μου βγάζει αυτή τη διαδρομή στην ανάβαση της Δεσφίνας αλλά εγώ θυμόμουν παλιά (2015) πιο πολλά στροφιλίκια.
Είναι αυτά που δείχνει το βέλος και τώρα πλέον έχουν δώσει τον μπλε δρόμο για κυκλοφορία? Μπορείς να πας από τον παλιό αν θέλεις?
View attachment 51124
Ναι Μάνο κάνε ένα κόπο.Τελευταία την έκανα τα Χριστούγεννα, από Δίστομο Άμφισσα δεν είδα άλλο δρόμο Νικόλα, θες να ρωτήσω στον αξάδερφο στην Άμφισσα;
Θα καταλήξουμε Β.Εύβοια Κώστα,την άλλη μέρα θα πάρουμε το φέρρυ για Αρκίτσα-Αταλάντη-Τιθορέα-Γραβιά-Άμφισσα-Ιτέα-Ναύπακτο και επιστροφή Καλαμάτα από Πάτρα-Ηλεία.Αυτη ειναι η κλασσικη διαδρομη Νικο! Για που το βαλες;Πες μας να ζουλεψουμε ντε!