Το ντοβιλ εννοεις?Εχω δει το ακαμπτο να παει στη Βαλια Καλντα τραινο.
Το ντοβιλ εννοεις?Εχω δει το ακαμπτο να παει στη Βαλια Καλντα τραινο.
Το Ντοβιλ Μπαμπη.Το ντοβιλ?
Τοτε θαναι θεμα στησιματος, η πιλοτουΤο Ντοβιλ Μπαμπη.
Μπάμπη, αν λάστιχα άλλαξε τελευταία φορά το 2011, λάδια στα ελατήρια δεν άλλαξε ποτέ.Τοτε θαναι θεμα στησιματος, η πιλοτου
εκτος αν συνηθισα στο τελελεβερ και τα πηρουνια με φοβιζουν πια
Μου φαινεται ΕΝΤΕΛΩΣ σουμιες μπροστα το ντοβιλ...
πισω ειναι μια χαρα το αμορτισερ

παντως μπαμπη οταν το πουλησεις στειλε π.μ. και τωρα χωρις να βαλεις τιποτα το παιρνω ενα χιλιαρικο.Τοτε θαναι θεμα στησιματος, η πιλοτου
Μπάμπη, αν λάστιχα άλλαξε τελευταία φορά το 2011, λάδια στα ελατήρια δεν άλλαξε ποτέ.
Τι συγκρίνεις τώρα; Απο τα λάστιχα μόνο ΄όπως τα περιέγραψες και χωρίς να το έχω δει το μηχανάκι, πιστεύω πως πρόκειται για ένα παρατημένο σε θέματα συντήρησης μοτόρι.
Για να βγάλεις σωστά συμπεράσματα πρέπει να αρχίσεις να το συμμαζεύεις.
Σέρβις αναρτήσεις μπροστά, σέρβις ανάρτηση πίσω, λάδωμα/γρασάρισμα άξονα, σερβις γενικό σε όλα τα υγρά και φυσικά καινούρια λάστιχα.
Και μετά θα βγάλεις ένα ασφαλές συμπέρασμα.

δεν ξερω ακομα τι θα κανω....παντως μπαμπη οταν το πουλησεις στειλε π.μ. και τωρα χωρις να βαλεις τιποτα το παιρνω ενα χιλιαρικο.![]()

Συντηρηση θελει το μηχανακι και 2-3 σωστες παρεμβασεις.Δεν θα γινει πυραυλος αλλα θα γινει αξιοπρεπεστατοΤοτε θαναι θεμα στησιματος, η πιλοτου
Βάλε φωτό να το χαζέψουμε λίγο @Babis flou .δεν ξερω ακομα τι θα κανω....
μεχρι και να το κρατησω μπορει..
Με γοητευουν οι απλες ταπεινες μοτοσυκλετες.
Ολα μια ιδεα ειναι...
Με τις τιμες της βενζινης....καθοριστικο ρολο θα παιξει η ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΤΟΥ ΝΤΟΒΙΛ![]()
![]()
![]()
Καλημερα ΣαββαΜπάμπη Μπάμπη Μπαμπίνο θέλετε απεξάρτηση από το πλοίο της αγάπης εσύ και το άλλο φιλαράκι μου!
Καλημέρα είπα? Δεν είπα.
Καλημέρα σας !![]()

Τόπες ...Καλημερα Σαββα
Ειναι σκληρο ναρκωτικο το ΡΤ , δυσκολη η απεξαρτηση![]()
βαλε ρε φιλε το οριτζιναλ να γουσταρουμε!!!!Τόπες ...
Τόδες? Γιααα δες το...έχει σημασία.βαλε ρε φιλε το οριτζιναλ να γουσταρουμε!!!!

Εβαπορε??Με αυτο το σκεπτικο αγοραστηκε!!!
Αλλα φιλε πρεπει να καιει λιγο...η εξατμιση ειναι γαλα μεσα
Να παίρνεις μπουφάν ζαπονε ρε Μπάμπη είναι και πιο ροκ. Φιλαράκι κακές βόλτες έλα να το δω ρε καμιά μέρα κερνάω πορτοκαλάδαοι βαλιτσες ειναι πολυ μικρες..θα τις ελεγα βαλιτσες πολης, οχι ταξιδιου
Φαντασου πηγα να το παρω με μπουφαν μηχανης...εκανε ομως ζεστη και πηγα να το βαλω στη βαλιτσα..
Δε χωραγε και τελικα το φορεσα
Άσε ρε το κορίτσι!! Μια κοπέλα είπε να μας κάνει παρέα και την εξαφανησατε αχαχαχαχ, Κωνσταντίνα καλά να περνάς και καλή δουλεια.Η Κωνσταντίνα υπάρχει λέμε
Ήταν καλή χρονιά Μπάμπη άστα μέχρι να αλλάξουν χρώμα χααχαχΤα λαστιχα στο ντοβιλ εχουν DOT 2011
Να τ αφησω?
Εντωμεταξυ, το αμορτισερ showa ειναι ΑΚΡΙΒΩS το ιδιο με αυτο του ΡΤ!!![]()
Ήταν καλή χρονιά Μπάμπη άστα μέχρι να αλλάξουν χρώμα χααχαχ

Πεθαίνεις για ζήτω Νότη θες να δεις το μωρό του Μπάμπη χαχααχΒάλε φωτό να το χαζέψουμε λίγο @Babis flou .
Αν δεν μπορείς να τις ανεβάσεις εδώ, στείλε τις στο viber να τις ανεβάσω εγώ ρε.