Συμβαίνει τώρα....

giamar

Member
Motoparea Honorary Member
Περιοχή
Λεπτοκαρυά Κατερίνη
Μοτοσυκλέτα
Voge 300 & Αστρέα Grand 100 σε μπλε
Όνομα
Γιαννης
Περιοχή
Pieria
Εδώ πέρα χθες το βράδυ έριξε για κάνα 10λεπτο λίγο χιόνι, μετά σταμάτησε, λογικά το έφερε ο αέρας από το Πήλιο. Σήμερα μια ήλιο, μια συννεφιά, αλλά έχει το κρύο του...από εβδομάδα όμως θα μας αποζημιώσει

Από εκεί και πέρα δείχνει καλό καιρό. Άντε μπας και γίνει το στρώσιμο....
Που θα πάει ρε Τάσο ,καλύτερος θα γίνει.
Άλλωστε μπαίνει κι ο Απρίλης όπου να ναι

Red Shogun

well know member
Περιοχή
Βόλος
Μοτοσυκλέτα
Suzuki FL125
Suzuki V-Strom 650
Όνομα
Τάσος
Περιοχή
Βόλος
Που θα πάει ρε Τάσο ,καλύτερος θα γίνει.
Άλλωστε μπαίνει κι ο Απρίλης όπου να ναι
Κοίτα να δεις, που ο μάστορας κάτι ήξερε και θα το έχει έτοιμο μέσα στην εβδομάδα το δικό μου Tooth

Στο μεταξύ το περπάτημα που έχω ρίξει το τελευταίο, σχεδόν, 20ήμερο δεν λέγεται

Iraklis174

well know member
Περιοχή
Κερατσινι
Μοτοσυκλέτα
Ότι κάτσει δεν υπάρχουν λεφτά χαχα
Όνομα
Ηρακλης
Εδώ έβγαλε ήλιο ,
χιονακι στον Όλυμπο έχει πάνω από τα 1000.

Στην πρώτη φωτο ο παλιός Παντελεήμονας στα 700 το χιονακι
Φιλαράκι αν μένεις εκεί έρχομαι για παρέα και στο μαντρί που λένε χαχά ζηλεύω έτσι ωραίος μπράβο σου.

Iraklis174

well know member
Περιοχή
Κερατσινι
Μοτοσυκλέτα
Ότι κάτσει δεν υπάρχουν λεφτά χαχα
Όνομα
Ηρακλης
Κοίτα να δεις, που ο μάστορας κάτι ήξερε και θα το έχει έτοιμο μέσα στην εβδομάδα το δικό μου Tooth

Στο μεταξύ το περπάτημα που έχω ρίξει το τελευταίο, σχεδόν, 20ήμερο δεν λέγεται
Φέτες θα γίνεις χαχααχ

stelios62

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Πειραιας
Μοτοσυκλέτα
Honda Cbr650r Cbf250
Όνομα
Στελιος
Περιοχή
Κερατσινι
Επιτελους έκοψε σήμερα ο αέρας.
Ευκαιρία για κοντινή.

Καλή σας μέρα από Κορωνησία Άρτας.

Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλά να περνάτε εκεί Δυτικά.Smileys drinking beer Emoticon

Πάντως έχω απορια ....ποιος κατσικοποδαρος καταράστηκε τους Αθηναίους να έχουν παλιοκαιρο εδώ ανατολικα? ....! cdefghigi

SHOOTER045

Μαθουσάλας member
Περιοχή
ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ /ΠΕΛΛΑΣ
Μοτοσυκλέτα
GLX 90
Όνομα
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Περιοχή
Ν.ΠΕΛΛΑΣ
Καλά να περνάτε εκεί Δυτικά.Smileys drinking beer Emoticon

Πάντως έχω απορια ....ποιος κατσικοποδαρος καταράστηκε τους Αθηναίους να έχουν παλιοκαιρο εδώ ανατολικα? ....! cdefghigi
Εδώ ( Ρέθυμνο)
Βροχή
Αέρας
Χιόνι
Χαλάζι
Βροντές και αστραπές

3 μήνες εδώ και οι μέρες ηλιοφάνειας ήταν ελάχιστες..
Αφού απορούν και οι ντόπιοι

Drake Ramore

Μαθουσάλας member
Όνομα
.
Εδώ ( Ρέθυμνο)
Βροχή
Αέρας
Χιόνι
Χαλάζι
Βροντές και αστραπές

3 μήνες εδώ και οι μέρες ηλιοφάνειας ήταν ελάχιστες..
Αφού απορούν και οι ντόπιοι
Είναι που πήγες εσυ και τους πήγες και το κρύο! Tooth

Red Shogun

well know member
Περιοχή
Βόλος
Μοτοσυκλέτα
Suzuki FL125
Suzuki V-Strom 650
Όνομα
Τάσος
Περιοχή
Βόλος
Ο κολλητός μου θα λείπει το ΠΣΚ εκτός Βόλου, μου λέει "πάρε το Astrea δικό σου να ξεχαρμανιάσεις και επέστρεψε το την Δευτέρα"....κομπλέ, κομπλέ! Έλα όμως που δεν μου είπε πως ΔΕΝ έχει αρκετή βενζίνη μέσα. Κρατήστε το αυτό.... (το Address, από εβδομάδα θα είναι έτοιμο)

Να μην τα πολυλογώ, βγαίνω πριν με μια κοπέλα για ποτό, σε κάποια φάση σηκώνομαι να πάω για αλλαγή λαδιών. Αφήνω τον καπνό πάνω στο τραπέζι...επιστρέφω, 2 λεπτά μετρημένα έκανα, μου λέει η κοπέλα + οι διπλανοί από άλλο τραπέζι πως ήτανε ένας ζητιάνος σου πήρε τον καπνό και έφυγε προς τα πάνω. Νεύρα εγώ...δεν περνάνε ούτε 10 λεπτά, ξαναπερνάει αυτός ο χαζός (γνωστός κλέφτης στο κέντρο τον έχω ξαναδεί), αυτομάτως σηκώνομαι...δεν χαμπαριάζω σε κάτι τέτοια

- Πήρες τον καπνό μου;
- Όχι
- Ναι ε; Άδειασε τις τσέπες σου

Τις αδειάζει, και πέρα από 5000 πακέτα τσιγάρα, να σου και ένας Old Holborn (ο δικός μου) τον οποίο πήγε να κρύψει βιαστικά....

- Χαλάλι σου, αλλά μην με ξαναπλησιάσεις
- Έλα μωρέ σιγά και τι σου έκανα, πάρε άλλον (Α-ΣΧΟ-ΛΙ-Α-ΣΤΟ!)

Ειλικρινά, χέστηκα για τον καπνό, η πράξη όμως η συγκεκριμένη με έφερε σχεδόν εκτός ορίων. Αλλά λέω άστον, δεν τον βλέπεις πως είναι; Δεν αξίζει...

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, πάω την κοπελιά μέχρι το σπίτι της εκεί κοντά, γυρνάω στο μηχανάκι, βάζω μπρος ξεκινάω....3 τετράγωνα πιο κάτω με άφησε από βενζίνη! Δοκιμάζω το κόλπο "πλάγιασε το" να πέσει λίγο ακόμα βενζίνη στο καρμπυρατέρ αλλά δεν. Πρατήρια κλειστά όλα...σπρώξε 40 λεπτά δρόμο μέχρι το σπίτι.

Επισήμως το σύμπαν απλά με κατούρησε σήμερα.

Τελευταία επεξεργασία:

Drake Ramore

Μαθουσάλας member
Όνομα
.
Η
Ο κολλητός μου θα λείπει το ΠΣΚ εκτός Βόλου, μου λέει "πάρε το Astrea δικό σου να ξεχαρμανιάσεις και επέστρεψε το την Δευτέρα"....κομπλέ, κομπλέ! Έλα όμως που δεν μου είπε πως ΔΕΝ έχει αρκετή βενζίνη μέσα. Κρατήστε το αυτό.... (το Address, από εβδομάδα θα είναι έτοιμο)

Να μην τα πολυλογώ, βγαίνω πριν με μια κοπέλα για ποτό, σε κάποια φάση σηκώνομαι να πάω για αλλαγή λαδιών. Αφήνω τον καπνό πάνω στο τραπέζι...επιστρέφω, 2 λεπτά μετρημένα έκανα, μου λέει η κοπέλα + οι διπλανοί από άλλο τραπέζι πως ήτανε ένας ζητιάνος σου πήρε τον καπνό και έφυγε προς τα πάνω. Νεύρα εγώ...δεν περνάνε ούτε 10 λεπτά, ξαναπερνάει αυτός ο χαζός (γνωστός κλέφτης στο κέντρο τον έχω ξαναδεί), αυτομάτως σηκώνομαι...δεν χαμπαριάζω σε κάτι τέτοια

- Πήρες τον καπνό μου;
- Όχι
- Ναι ε; Άδειασε τις τσέπες σου

Τις αδειάζει, και πέρα από 5000 πακέτα τσιγάρα, να σου και ένας Old Holborn (ο δικός μου) τον οποίο πήγε να κρύψει βιαστικά....

- Χαλάλι σου, αλλά μην με ξαναπλησιάσεις
- Έλα μωρέ σιγά και τι σου έκανα, πάρε άλλον (Α-ΣΧΟ-ΛΙ-Α-ΣΤΟ!)

Ειλικρινά, χέστηκα για τον καπνό, η πράξη όμως η συγκεκριμένη με έφερε σχεδόν εκτός ορίων. Αλλά λέω άστον, δεν τον βλέπεις πως είναι; Δεν αξίζει...

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, πάω την κοπελιά μέχρι το σπίτι της εκεί κοντά, γυρνάω στο μηχανάκι, βάζω μπρος ξεκινάω....3 τετράγωνα πιο κάτω με άφησε από βενζίνη! Δοκιμάζω το κόλπο "πλάγιασε το" να πέσει λίγο ακόμα βενζίνη στο καρμπυρατέρ αλλά δεν. Πρατήρια κλειστά όλα...σπρώξε 40 λεπτά δρόμο μέχρι το σπίτι.

Η κατάρα τoυ Suzuki επειδή καβάλησες Honda cde

Κάνε ευχέλαιο. cdefghi
Τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι πολύ χειρότερα.

thenos

member
Όνομα
Θανάσης
...Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, πάω την κοπελιά μέχρι το σπίτι της εκεί κοντά, γυρνάω στο μηχανάκι, βάζω μπρος ξεκινάω....3 τετράγωνα πιο κάτω με άφησε από βενζίνη! Δοκιμάζω το κόλπο "πλάγιασε το" να πέσει λίγο ακόμα βενζίνη στο καρμπυρατέρ αλλά δεν. Πρατήρια κλειστά όλα...σπρώξε 40 λεπτά δρόμο μέχρι το σπίτι.

Νομίζω ήταν γραφτο να σε φιλοξενήσει η κοπέλα αλλά εσύ προτίμησες να ζπρώχνεις 40 λεπτά... Tooth

Τελευταία επεξεργασία:

giamar

Member
Motoparea Honorary Member
Περιοχή
Λεπτοκαρυά Κατερίνη
Μοτοσυκλέτα
Voge 300 & Αστρέα Grand 100 σε μπλε
Όνομα
Γιαννης
Περιοχή
Pieria

Red Shogun

well know member
Περιοχή
Βόλος
Μοτοσυκλέτα
Suzuki FL125
Suzuki V-Strom 650
Όνομα
Τάσος
Περιοχή
Βόλος
Η κατάρα τoυ Suzuki επειδή καβάλησες Honda cde
Τουλάχιστον δεν έμεινε από ανορθωτή Tooth

Νομίζω ήταν γραφτο να σε φιλοξενήσει η κοπέλα αλλά εσύ προτίμησες να ζπρώχνεις 40 λεπτά... Tooth
Με τους γονείς της στο σπίτι; Λίγο άβολο... Toothcdefghigi

Red Shogun

well know member
Περιοχή
Βόλος
Μοτοσυκλέτα
Suzuki FL125
Suzuki V-Strom 650
Όνομα
Τάσος
Περιοχή
Βόλος
Είμαστε φιλόξενος λαός γενικά...
Η φιλοξενία είναι δεδομένη, όπως και η παντόφλα που θα έτρωγα από την μάνα ή τον πατέρα της αν με έβλεπαν εκεί έτσι στο άκυρο abcdefghgk

thenos

member
Όνομα
Θανάσης
Η φιλοξενία είναι δεδομένη, όπως και η παντόφλα που θα έτρωγα από την μάνα ή τον πατέρα της αν με έβλεπαν εκεί έτσι στο άκυρο abcdefghgk
Ε δε νομίζω...
Θα τους έλεγες ότι είσαι θύμα της κρίσης, της ακρίβειας και του συστήματος και λογικά θα συμπάσχαν μαζί σου...
Αυτοσχεδίασε και εσύ ρε παιδάκι μου...
Ολα έτοιμα τα θες...?
Λοιπόν έχεις δύο μέρες περιθώριο ακόμα...
Ξανακάνε το ίδιο και πες μας το αποτέλεσμα...

Red Shogun

well know member
Περιοχή
Βόλος
Μοτοσυκλέτα
Suzuki FL125
Suzuki V-Strom 650
Όνομα
Τάσος
Περιοχή
Βόλος
To add insult to the injury...

Τελικά δεν ήτανε ότι έμεινα από βενζίνη....ΜΟΥ ΠΗΡΑΝΕ ΒΕΝΖΙΝΗ!

Δεν παρατήρησα καν πως έλλειπε το φιλτράκι και το σωληνάκι από κάτω...πήγα πριν μέχρι ένα ΒΡ εδώ κοντά, γεμίζω, τρέχουν από κάτω. Από ότι φαίνεται εκεί που το άφησα χθες, κάποιο καλόπαιδο το πείραξε. Και μου είπε και το παιδί στο πρατήριο πως τον τελευταίο καιρό η κλοπή βενζίνης πάει σύννεφο.

Παίρνω τηλέφωνο τον κολλητό να του πω τι έπαθε το μηχανάκι του, πεθαίνει στα γέλια με τα χάλια μου...ρωτάω και τον πατέρα μου τι να κάνω μου λέει να ξέρεις τα δανεικά οχήματα ΠΑΝΤΑ έχουν κατάρα, ή θα μείνουν, ή θα χαλάσουν ή κάτι.

Θα πάω αύριο το πρωί σε μοτομάγαζο να πάρω φιλτράκι και 2ο σωληνάκι. Αν δεν κάνω λάθος κουμπώνει στα δεξιά το φιλτράκι και μετά κουμπώνει και 2ο σωληνάκι πάνω στο καρμπυρατέρ.

ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΑΩ HONDA ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ! ΠΟΤΕ! ΠΟΤΕ!

Λαμπης

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Πετραλωνα
Όνομα
Θανάσης βεγγος
To add insult to the injury...

Τελικά δεν ήτανε ότι έμεινα από βενζίνη....ΜΟΥ ΠΗΡΑΝΕ ΒΕΝΖΙΝΗ!

Δεν παρατήρησα καν πως έλλειπε το φιλτράκι και το σωληνάκι από κάτω...πήγα πριν μέχρι ένα ΒΡ εδώ κοντά, γεμίζω, τρέχουν από κάτω. Από ότι φαίνεται εκεί που το άφησα χθες, κάποιο καλόπαιδο το πείραξε. Και μου είπε και το παιδί στο πρατήριο πως τον τελευταίο καιρό η κλοπή βενζίνης πάει σύννεφο.

Παίρνω τηλέφωνο τον κολλητό να του πω τι έπαθε το μηχανάκι του, πεθαίνει στα γέλια με τα χάλια μου...ρωτάω και τον πατέρα μου τι να κάνω μου λέει να ξέρεις τα δανεικά οχήματα ΠΑΝΤΑ έχουν κατάρα, ή θα μείνουν, ή θα χαλάσουν ή κάτι.

Θα πάω αύριο το πρωί σε μοτομάγαζο να πάρω φιλτράκι και 2ο σωληνάκι. Αν δεν κάνω λάθος κουμπώνει στα δεξιά το φιλτράκι και μετά κουμπώνει και 2ο σωληνάκι πάνω στο καρμπυρατέρ.

ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΑΩ HONDA ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ! ΠΟΤΕ! ΠΟΤΕ!
Ρε τασουλη τι τραβας μ αυτο το εργαλειο...
Μηπως ειναι καταραμμενο ρε φιλε?
Μπας και το εδεσε με ...μαγια...καμια πρωην σου?
Εγω που εχω να σταυρωσω γκομενα μια 10ετια, κανενα θεμα με το kazer

Red Shogun

well know member
Περιοχή
Βόλος
Μοτοσυκλέτα
Suzuki FL125
Suzuki V-Strom 650
Όνομα
Τάσος
Περιοχή
Βόλος
Τίποτα, θα το φτιάξω αύριο, δεν θα το ξαναβάλω μπρος μέχρι Δευτέρα που θα επιστρέψει το παιδί να του το δώσω.

Δεν ξέρω ποια με μούτζωσε, αλλά η ξενέρα μου έχει ταβανιάσει αυτή τη στιγμή.

Top Bottom