KostasT
old member
Ρωτα τον Dani για εκατομμυριοστη φορα (θελει ξανα MotoGP ο πεφτουλας)Μόλις το έβαλα, γιατί έπεσε κόκκινη σημαία ;

Ρωτα τον Dani για εκατομμυριοστη φορα (θελει ξανα MotoGP ο πεφτουλας)Μόλις το έβαλα, γιατί έπεσε κόκκινη σημαία ;

Στο επόμενο Moto gp, θα ποντάρω στο να πέσει. Το δίνει 1,15 και θα βαλω 10000 ευρώ.Ρωτα τον Dani για εκατομμυριοστη φορα (θελει ξανα MotoGP ο πεφτουλας)![]()
Καλα να περνάτε ομορφόπαιδα!!!!Αυτή είναι ζωή!!!!! Με καλή παρέα στο moto camp serbia!!!!![]()
![]()
Στάλθηκε από το Nokia 4.2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
χαιρετισμούς στο team!!!Ωραίος Νικόλα!Αυτή είναι ζωή!!!!! Με καλή παρέα στο moto camp serbia!!!!![]()
![]()
Στάλθηκε από το Nokia 4.2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έλα ρε μια Πρέβεζα να πάρεις βόλτα και το δικό μου.Καφεδιά ,οι δλιές δεν τελειώνουν ποτέ να

Θα σου δώσω το θκο μ να σου σιάξουν όλα!!!Έλα ρε μια Πρέβεζα να πάρεις βόλτα και το δικό μου.
Δεν έχω ψυχική διάθεση(& μέση) αυτό τον καιρό..
Φραπεδούμπα σε βάζο θα σου φτιάξω..!!![]()
Να μου έχεις βάλει τον κόφτη στα 250 μην ξεχαστώ κι απογειωθώ...Θα σου δώσω το θκο μ να σου σιάξουν όλα!!!

Αν κουμπωσεις 5η είσαι οκ σ αυτά τα χιλιόμετραΝα μου έχεις βάλει τον κόφτη στα 250 μην ξεχαστώ κι απογειωθώ...![]()
Να αλλάξεις γιατρό και θαραπεία...Αν κουμπωσεις 5η είσαι οκ σ αυτά τα χιλιόμετρα

Ζουλευουμε;;;;Να αλλάξεις γιατρό και θαραπεία...
Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κούλη το στήνεις με το γελάδι μου να γελάσει κάθε πικραμένος;Ζουλευουμε;;;;
Με σενα δε θα βάλω καν 5η!!!Κούλη το στήνεις με το γελάδι μου να γελάσει κάθε πικραμένος;
Ματιασμενος είσαι.Δεν έχω ψυχική διάθεση(& μέση) αυτό τον καιρό..

ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ..Ματιασμενος είσαι.
Καλέ τι μάτι ;
Καρφί Μήτσο μου ,καρφι![]()

που πας ρε καραμητροοοοοΚούλη το στήνεις με το γελάδι μου να γελάσει κάθε πικραμένος;
Μλκ θα ακούς τους παλιότερους, νούμερο...που πας ρε καραμητροοοοο

Οοοοο τι του πε του Φτεροτου γελαδιου χαχαχα. Ρε με τον Apache πας να τα βάλεις??? Αυτός κάνει ουουουυο όταν τρέχει δεν γίνεται χαχααχαΜε σενα δε θα βάλω καν 5η!!!
Στη 4η θα βγάλω το λεβιέ, για να μη λες!!

Βούτα μια μπύρα καλύτερα...Μετά από μεσημεριανή κραιπάλη και κάμποσες μπύρες λέω να κάνω καμμία βουτιά αλλά κάτι μου λέει πως θα'ναι η τελευταία μου![]()
![]()
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

ρε συ εχεις γινει...φετες!Αστα να πανε και κανεις δεν καταλαβαινει ... τι κόπο τραβανε οι λουομενοι στις παραλιες .....!
View attachment 35542
Μπαααα ,ρουφιεται ο μπαγλαμαςρε συ εχεις γινει...φετες!