Συμβαίνει τώρα....

Caesarsk

well know member
Μπήκα σήμερα σε μια αντιπροσωπεία ΜπιΕμΝτάμπλγιου, να ρωτήσω τιμή και διαθεσιμότητα για grips απο GS1200 toy 2006, θερμαινόμενα.

Μιλάμε για τα λάστιχα, το κόκκαλο της γκαζιέρας, και το καβαλέτο της γκαζιέρας, καθότι δεν δίνει σκέτα τα καθεαυτό λαστιχένια γκριπς.

ΔΙΑΚΟΣΙΑ ΤΡΙΑΝΤΑ ΕΦΤΑ ευρώ (237). Όσο πήρα ένα ολόκληρο Honda AX1 δλδ που είχε και grips πάνω του Tooth

Εννοείται τα στάνταρ grips του εμπορίου για τις άλλες μηχανές ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ στα ΜπιΕμΝταμπλγιου, διότι δεν έχουν την στάνταρ 22-24 διάσταση που εχουν ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ, έχουν ΑΛΛΗ (24-26)
Χωρουν τα grips του εμπορίου, αλλά κανένας μάστορας δεν αναλαμβάνει να τα βγαλει, γιατι φοβούνται μηπως κοψουν τις αντιστασεις. Ψαξου λίγο στο youtube kαι θα βρεις πολλα βιντεο HOW TO.

Λαμπης

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Πετραλωνα
Όνομα
Θανάσης βεγγος
Εδώ άλλοι τα αφήνουν χωρίς ABS που το καταργούν λόγω ακριβής επισκευής, εσύ κόλλησες στα θερμαινόμενα; ooops

Αν θες να έχεις πενφέ, έτσι πάει ο χορός. Θα χορέψεις.
Εγω παντως με πενφε δε χορεψα ως τωρα
με το αφρικα εχω ριξει κατι ζεμπεκιες

Λαμπης

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Πετραλωνα
Όνομα
Θανάσης βεγγος
Μπήκα σήμερα σε μια αντιπροσωπεία ΜπιΕμΝτάμπλγιου, να ρωτήσω τιμή και διαθεσιμότητα για grips απο GS1200 toy 2006, θερμαινόμενα.

Μιλάμε για τα λάστιχα, το κόκκαλο της γκαζιέρας, και το καβαλέτο της γκαζιέρας, καθότι δεν δίνει σκέτα τα καθεαυτό λαστιχένια γκριπς.

ΔΙΑΚΟΣΙΑ ΤΡΙΑΝΤΑ ΕΦΤΑ ευρώ (237). Όσο πήρα ένα ολόκληρο Honda AX1 δλδ που είχε και grips πάνω του Tooth

Εννοείται τα στάνταρ grips του εμπορίου για τις άλλες μηχανές ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ στα ΜπιΕμΝταμπλγιου, διότι δεν έχουν την στάνταρ 22-24 διάσταση που εχουν ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ, έχουν ΑΛΛΗ (24-26)

Neos

member
Περιοχή
Μαρκόπουλο - Πόρτο Ράφτη
Μοτοσυκλέτα
Honda VFR400R-NC21, 2* VFR400R-NC30, RVF400R-NC35, VTR1000SP2-SC45, VFR750F-RC36, AX1-250, CBR400RR-NC23
Όνομα
Μιχαήλ
Περιοχή
Μεσόγεια

Aggelos 1969

well know member
Περιοχή
Αθήνα
Μοτοσυκλέτα
sym vf 185 x 2, honda c90
Όνομα
Άγγελος
Περιοχή
Αχαρναί Αττικής
Εγω παντως με πενφε δε χορεψα ως τωρα
με το αφρικα εχω ριξει κατι ζεμπεκιες
Είσαι ψεύτης μεγάλος τα άφρικα δεν έχουν ράδιο μόνο τα rt πενφέ. Rolling Rolling

Neos

member
Περιοχή
Μαρκόπουλο - Πόρτο Ράφτη
Μοτοσυκλέτα
Honda VFR400R-NC21, 2* VFR400R-NC30, RVF400R-NC35, VTR1000SP2-SC45, VFR750F-RC36, AX1-250, CBR400RR-NC23
Όνομα
Μιχαήλ
Περιοχή
Μεσόγεια

giamar

Member
Motoparea Honorary Member
Περιοχή
Λεπτοκαρυά Κατερίνη
Μοτοσυκλέτα
Voge 300 & Αστρέα Grand 100 σε μπλε
Όνομα
Γιαννης
Περιοχή
Pieria
Το θέμα εδώ δεν είναι τα αριετ.
Πρέπει να επισκευάσει τα θερμαινομενα πρώτα για να λειτουργούν.

giamar

Member
Περιοχή
Λεπτοκαρυά Κατερίνη
Μοτοσυκλέτα
Όνομα
Γιαννης
Περιοχή
Pieria
Κάποια στιγμή δεν δούλευε το δικό μου αριστερό.
Δεν το πήρα χαμπάρι ,ηταν καλοκαίρι .
Σε επίσκεψη στη Λαρισα το έδειξε στο μπριζωμα.
Με είπαν ότι είχε χάσει την εντολή η ecu και το διόρθωσαν από το διαγνωστικό.
Φαντάζομαι ότι και του φίλου κάτι τέτοιο θα παίζει ,γιατί είναι δύσκολο να μην δουλεύουν ταυτοχρονα και τα δύο.
Παίζει βέβαια και να χάλασαν απλά.
15 ετών μηχανάκι είναι.

Λαμπης

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Πετραλωνα
Όνομα
Θανάσης βεγγος
Κάποια στιγμή δεν δούλευε το δικό μου αριστερό.
Δεν το πήρα χαμπάρι ,ηταν καλοκαίρι .
Σε επίσκεψη στη Λαρισα το έδειξε στο μπριζωμα.
Με είπαν ότι είχε χάσει την εντολή η ecu και το διόρθωσαν από το διαγνωστικό.
Φαντάζομαι ότι και του φίλου κάτι τέτοιο θα παίζει ,γιατί είναι δύσκολο να μην δουλεύουν ταυτοχρονα και τα δύο.
Παίζει βέβαια και να χάλασαν απλά.
15 ετών μηχανάκι είναι.
Εμενα είναι 26 και δουλεύουν αψογα

giamar

Member
Περιοχή
Λεπτοκαρυά Κατερίνη
Μοτοσυκλέτα
Όνομα
Γιαννης
Περιοχή
Pieria
για να το φτιαξεις το διαφορικο ποσο θαδινες ακομα με τα 1500?ΔΕΝ ξερω γι αυτο ρωταω.
Για το 1100 δεν ξέρω ,θα σε πω πόσο κάνει το γνήσιο σετ (δίσκο χτένι πλατώ ρουλεμάν ,νέες βίδες γιατί είναι εφελκυσμού και ΠΡΕΠΕΙ να αλλάξουν και τέλος 2 τσιμουχες ) 940 ευρα χωρίς την εργασία .
Αν πας έξω και βάλεις π.χ valeo,sacs etc θα πληρώσεις τα μισά συνήθως χωρίς απόδειξη και θα σε πουν για να σε αρέσει η τιμουλα ,να μωρέ μόνο δίσκο να αλλάξεις ,τα άλλα είναι καλά.
"Κι ύστερα ήρθαν οι μέλισσες" Tooth

Δεν κατάλαβες... Επισκευασμένο ηταν
Το δίνε χαμηλά λόγω απουσίας abs

Tωρα να κανει διαρροή μεγάλη στα καλα καθουμενα, σημαίνει ότι το ρουλεμαν έχει αρχίσει και αποχωρίζεται κομμάτια.... Που τρώνε την τσιμουχα..
Ο άνθρωπος το έφτιαξε σε επίσημο.. Δε αλλαξαν το ρουλεμάν.. ( στ αρχιδια τους)
Και μετά από κάτι μήνες ξαναεμεινε.. Από ρουλεμάν αυτή τη φορά..
Άντε πάλι ανέβα Αθήνα.
Απειυδησε και αποφάσισε να πάρει καινούρια.
Σε παραμυθιασε ότι άλλαξε σε επίσημο .
Ο επίσημος στα αλλάζει όλα ,θες δε θες.
Δεν θα ασχοληθεί ,να σπάσει το σετ (αναφέρω παραπάνω ,τι περιλαμβάνει ) γιατί αν γίνει στραβή θα τον σκίσεις ,δεν τον συμφέρει γιατί παρέχει ΓΡΑΠΤΗ εγγύηση καλής λειτουργίας 2 χρόνων.

κατα τα αλλα στον αλλον θα δινουν καθε 2 χρονια εγγυηση για το ανταλλακτικο που λεγαμε χτες. Rolling
Μη σε φαίνεται παράξενο,κάτι κομπογιαννίτες τρέχουν ακόμη γιατί τα πράγματα έχουν προχωρήσει πέραν των εξώδικων.

Αυτά .

Λαμπης

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Πετραλωνα
Όνομα
Θανάσης βεγγος
Για το 1100 δεν ξέρω ,θα σε πω πόσο κάνει το γνήσιο σετ (δίσκο χτένι πλατώ ρουλεμάν ,νέες βίδες γιατί είναι εφελκυσμού και ΠΡΕΠΕΙ να αλλάξουν και τέλος 2 τσιμουχες ) 940 ευρα χωρίς την εργασία .
Αν πας έξω και βάλεις π.χ valeo,sacs etc θα πληρώσεις τα μισά συνήθως χωρίς απόδειξη και θα σε πουν για να σε αρέσει η τιμουλα ,να μωρέ μόνο δίσκο να αλλάξεις ,τα άλλα είναι καλά.
"Κι ύστερα ήρθαν οι μέλισσες" Tooth

Σε παραμυθιασε ότι άλλαξε σε επίσημο .
Ο επίσημος στα αλλάζει όλα ,θες δε θες.
Δεν θα ασχοληθεί ,να σπάσει το σετ (αναφέρω παραπάνω ,τι περιλαμβάνει ) γιατί αν γίνει στραβή θα τον σκίσεις ,δεν τον συμφέρει γιατί παρέχει ΓΡΑΠΤΗ εγγύηση καλής λειτουργίας 2 χρόνων.

Μη σε φαίνεται παράξενο,κάτι κομπογιαννίτες τρέχουν ακόμη γιατί τα πράγματα έχουν προχωρήσει πέραν των εξώδικων.

Αυτά .
βρε για διαφορικο λεμε
τα ανταλλακτικα ειναι το μεγαλο ρουλεμαν στα 90 ευρω..
και η τσιμουχα (δεν ξερω τιμη)
βιδες δεν αλλαζεις..
Απλα δεν ξερω ποσο χρεωνουν εργασια...εγω θα το κανα μονος μου δεν ειναι δυσκολο

το σετακι συμπλεκτη που λες...το πηρα σε sachs μαζι με βιδες κατω απο 300.
τις 2 τσιμουχες στροφαλου αν ειναι στεγανες δεν τις πειραζω....γιατι ειναι ψιλοπακετο..
Αμα ηταν Κ, θα τις αλλαζα...ευκολακι

Τελευταία επεξεργασία:

giamar

Member
Περιοχή
Λεπτοκαρυά Κατερίνη
Μοτοσυκλέτα
Όνομα
Γιαννης
Περιοχή
Pieria
βρε για διαφορικο λεμε
βιδες δεν αλλαζεις..
Απλα δεν ξερω ποσο χρεωνουν εργασια...εγω θα το κανα μονος μου δεν ειναι δυσκολο

τις 2 τσιμουχες στροφαλου αν ειναι στεγανες δεν τις πειραζω....γιατι ειναι ψιλοπακετο..
Το διαφορικο όταν λες τι εννοείς με αυτό;
Την γωνιακή μετάδοση ή τον άξονα;

Λαμπης

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Πετραλωνα
Όνομα
Θανάσης βεγγος
Το διαφορικο όταν λες τι εννοείς με αυτό;
Την γωνιακή μετάδοση ή τον άξονα;
την τελικη μεταδοση (γωνιακη....μας βλεπει κι ο στελιος και θα γκρινιαζει που το λεω διαφορικο Rolling Rolling

giamar

Member
Περιοχή
Λεπτοκαρυά Κατερίνη
Μοτοσυκλέτα
Όνομα
Γιαννης
Περιοχή
Pieria
Νομίζω ξες την τιμή .
κοντά στο 2χιλιαρο πάει η καινούρια (αν και σε είπα ότι εκτρέφω σοβαρές αμφιβολίες ότι ο φίλος σου έβαλε καινούρια στο 1100 ,όπως είπα δεν πρέπει να πέρασε ούτε απ' έξω από τον επίσημο)
Και εννοείται ότι αν την έκανε τελικά εκεί την αντικατάστα θα είχε και γραπτή την εγγύηση των εργασιων

Λαμπης

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Πετραλωνα
Όνομα
Θανάσης βεγγος
Όταν ανοίγεις τις αλλάζεις κι αυτές .
Κάνα 60 έχουν κι οι δυο αν θυμάμαι
το Κ εχει εσωτερικο oring ,τσιμουχα απ εξω....και σωληνακι εξαερισμου στροφαλοθαλαμου.
το μποξερ δεν εχει σωληνακι, εχει 2 τσιμουχες στροφαλου με κενο μεταξυ τους...απο κει περνανε τα λαδια και καταληγουν στο φιλτροκουτι..
Αμα δεν τις βαλεις σωστα, εχεις πιεση στα καρτερ και σου πεταει το ματακι του λαδιου.....οξω Yes

Sapiokaravo

well know member
Περιοχή
Far west
Μοτοσυκλέτα
Ιταλιδα με μεταπτυχιακο.
Όνομα
Χρηστος
βρε για διαφορικο λεμε
βιδες δεν αλλαζεις..

Το σωστο το μαγαζι, πρεπει να αλλαζει τσιμουχες στροφαλου, ανεξαρτητου κοστους, ειδικα απο την πλευρα του σασμαν. (αναφερομαι και σε αυτοκινητα)

Λαμπης

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Πετραλωνα
Όνομα
Θανάσης βεγγος
Νομίζω ξες την τιμή .
κοντά στο 2χιλιαρο πάει η καινούρια (αν και σε είπα ότι εκτρέφω σοβαρές αμφιβολίες ότι ο φίλος σου έβαλε καινούρια στο 1100 ,όπως είπα δεν πρέπει να πέρασε ούτε απ' έξω από τον επίσημο)
Και εννοείται ότι αν την έκανε τελικά εκεί την αντικατάστα θα είχε και γραπτή την εγγύηση των εργασιων
βρε ενα ρουλεμαν θελει...γιατι να παρεις καινουρια.?....ημαρτον

καινουρια θα παρεις αμα γινουν ολα μεσα π********να

Τελευταία επεξεργασία:

Λαμπης

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Πετραλωνα
Όνομα
Θανάσης βεγγος
Το σωστο το μαγαζι, πρεπει να αλλαζει τσιμουχες στροφαλου, ανεξαρτητου κοστους, ειδικα απο την πλευρα του σασμαν. (αναφερομαι και σε αυτοκινητα)

ξερεις κανενα συνεργειο να το κανει?
σετακι συμπλεκτη βαζουν μονο...για αυτοκινητα λεω

Sapiokaravo

well know member
Περιοχή
Far west
Μοτοσυκλέτα
Ιταλιδα με μεταπτυχιακο.
Όνομα
Χρηστος
ξερεις κανενα συνεργειο να το κανει?
σετακι συμπλεκτη βαζουν μονο...για αυτοκινητα λεω