Drake Ramore
Μαθουσάλας member
- Όνομα
- .
Γράψτουν ΜήτσουEγω το βλέπω σαν αυτά που "χτυπούν" μακριά και με στραβώνουν από απέναντι..
Σκέψου τώρα ότι δεν είναι κι ο Τάσος επάνω.
![]()

Γράψτουν ΜήτσουEγω το βλέπω σαν αυτά που "χτυπούν" μακριά και με στραβώνουν από απέναντι..
Σκέψου τώρα ότι δεν είναι κι ο Τάσος επάνω.
![]()

Σκωληκοιδείτιδα μου κάνει Στέλιο...
Μολις αφιχθει στο χειρουργειο. μα γιατι δεν περνη μπρος ρε παιδια. καλημερα
Σκόρδο...Σκωληκοιδείτιδα μου κάνει Στέλιο...
Το τεστ είναι απλό.@Ωmega Tα έχω ρυθμίσει πάντως...εντάξει εν τέλει προφανώς η μεγάλη σκαλά πρέπει να φτάνει και μακριά αλλά όταν έρχεται αμάξι τα βάζω στα κανονικά φώτα.
Θα το δοκιμάσω το βράδυ..
γιατί αποδεικνύεις άμεσα ότι σε ενδιαφέρει να είσαι σωστός!
Καλού καλού δώστου και μια ασπιρινούλα Στέλιο.Θα το δοκιμάσω το βράδυ. Με και χωρις πιτσες ε, και καπου στο ενδιαμεσο![]()

Εχεις κολοφαγουρα βλεπω δε σε κολαει το σπιτιΜε θέα το απέραντο πράσινο!![]()
Στάλθηκε από το M2006C3MNG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ήμουν παλιά μια μέρα στην Κάνιγγος με τη μηχανή και ήταν ένα 500αρακι δίπλα ο οποίος ήθελε να στρίψει, εγώ ήθελα να πάω ευθεία και εκείνο το διάστημα που περνάει μέχρι να συνεννοηθείς ποιος θα κάνει την κίνηση, έψαχνα να τον δω σκυβοντας λίγο στο παράθυρο... Αυτός είχε βγάλει κεφάλι απο την οροφή και ακούω μια φωνή... Εε φίλε, από δω είμαι!!!!Με θέα το απέραντο πράσινο!![]()
Στάλθηκε από το M2006C3MNG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καινούργια θα στην κάνει...Κάτι πτωχαντζες είναι στο γραφείο. Κατάλοιπα του μικροαστισμού από όταν πουλούσαν Οδηγητή. Εγώ για Τρίτη φορά στα 15 Χρόνια την πλένω και πίνω καφέ
View attachment 32553
Έριξες καμία βουτιά ή μπα;Μύνημα από @maik900 "Πτωχαντζες" θα πεθάνετε στην Αθήνα .View attachment 32607 View attachment 32608
Όχι ακόμα. Είχαμε δουλειέςΈριξες καμία βουτιά ή μπα;
Άντε να έρθει η ώρα να παίξει καθοδοςΌχι ακόμα. Είχαμε δουλειές
Και που να το καβαλησεις!!Είμαι περιφερειακό, γυρνάω απο έξοδο και στο φανάρι δίπλα σταματάει ένα CBR 1100XX Blackbird.....μα τον Θεό, πιο ήρεμο και smooth δούλεμα δεν έχω ξανακούσει στην ζωή μου απο μηχανή τέτοιου κυβισμού.