SHOOTER045
Μαθουσάλας member
- Περιοχή
- ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ /ΠΕΛΛΑΣ
- Μοτοσυκλέτα
- GLX 90
- Όνομα
- ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
- Περιοχή
- Ν.ΠΕΛΛΑΣ
Καρνάγιο?
Η Δευτέρα κινήθηκε Ανατολικά.Την Τρίτη όμως το πρόγραμμα είχε βόρεια Πελοπόννησο.Την κάναμε και σήμερα την τσάρκα μας.

Kαινούργια λαστιχάκια φίλε?Άντε να δούμε....![]()
![]()
Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το καφε στο χιονοδρομικο, το ειχε γνωστος καποτε απο Αγρινιο μερια.Η Δευτέρα κινήθηκε Ανατολικά.Την Τρίτη όμως το πρόγραμμα είχε βόρεια Πελοπόννησο.
Εκκίνηση από Καλαμάτα,
πρωινή επίσκεψη στη Μαντινεία,έξω από την Τρίπολη,σε μια εκκλησούλα με ιδιαίτερο αρχιτεκτονικό στυλ,
View attachment 31571
καφεδιά πολυτελείας στο Μαίναλο κάτω από το χιονοδρομικό,
View attachment 31565
πορτοκαλαδίτσα στα πανέμορφα Λαγκάδια
View attachment 31566
και κατόπιν βουρ για τη λίμνη Λάδωνα
View attachment 31572
View attachment 31567
View attachment 31568
Ημίωρη στάση στην όχθη της για τσιμπολόγημα κεφτεδάκια-τσουρεκάκια και δε συμμαζεύεται (φωτογραφία ενδεικτική,οι κανονικές είναι στο pc του σπιτιού).
View attachment 31569
και τέλος στάση στο Λεβίδι στην πλατεία για κοψιδοκατάσταση.
View attachment 31570
Εν αντιθέσει με τη Δευτέρα που ήταν μ*****τή και έκαιγε ο τόπος (είδα και 36° στο θερμόμετρο!) την Τρίτη είχε φανταστικό καιρό,ήλιος καθαρός και θερμοκρασίες ανοιξιάτικες.
Αντε και στην επόμενη!
Καινούργιος άξονας...Kαινούργια λαστιχάκια φίλε?
Πολύ χιόνι στο Μαίναλο για Μάιο μήνα πάντως ΝίκοΗ Δευτέρα κινήθηκε Ανατολικά.Την Τρίτη όμως το πρόγραμμα είχε βόρεια Πελοπόννησο.
Εκκίνηση από Καλαμάτα,
πρωινή επίσκεψη στη Μαντινεία,έξω από την Τρίπολη,σε μια εκκλησούλα με ιδιαίτερο αρχιτεκτονικό στυλ,
View attachment 31571
καφεδιά πολυτελείας στο Μαίναλο κάτω από το χιονοδρομικό,
View attachment 31565
πορτοκαλαδίτσα στα πανέμορφα Λαγκάδια
View attachment 31566
και κατόπιν βουρ για τη λίμνη Λάδωνα
View attachment 31572
View attachment 31567
View attachment 31568
Ημίωρη στάση στην όχθη της για τσιμπολόγημα κεφτεδάκια-τσουρεκάκια και δε συμμαζεύεται (φωτογραφία ενδεικτική,οι κανονικές είναι στο pc του σπιτιού).
View attachment 31569
και τέλος στάση στο Λεβίδι στην πλατεία για κοψιδοκατάσταση.
View attachment 31570
Εν αντιθέσει με τη Δευτέρα που ήταν μ*****τή και έκαιγε ο τόπος (είδα και 36° στο θερμόμετρο!) την Τρίτη είχε φανταστικό καιρό,ήλιος καθαρός και θερμοκρασίες ανοιξιάτικες.
Αντε και στην επόμενη!

Ξεπαγιάσαμε Πότη μου!Πολύ χιόνι στο Μαίναλο για Μάιο μήνα πάντως Νίκο![]()
Χρήστο εσύ λες για το πάνω,αυτό στη φωτό είναι κάτω στη δημοσιά.Το καφε στο χιονοδρομικο, το ειχε γνωστος καποτε απο Αγρινιο μερια.
Καπου το 1990 και μετα νομιζω.
Το καλύτερο στέκι για καφεδάκι είναι πάντως!Χρήστο εσύ λες για το πάνω,αυτό στη φωτό είναι κάτω στη δημοσιά.
Μπορει, εχω να παω απο το 1992, τελευταια χρονια θυμαμαι που το ειχε.Χρήστο εσύ λες για το πάνω,αυτό στη φωτό είναι κάτω στη δημοσιά.
σα να μεγαλωσε η μεσσηνια...?χαχαχαΤην κάναμε και σήμερα την τσάρκα μας.
Καλαμάτα-Σπάρτη (από Ταΰγετο)-Γεράκι-Κοσμά για καφέ-Λεωνίδο για πορτοκαλαδίτσα-Μύλους σουβλάκι πολυτελείας και επιστροφή από Κολοσούρτη Αχλαδόκαμπο.
View attachment 31467
Στάση στην εκκλησούλα στον Αχλαδόκαμπο να ανάψουμε ένα κεράκι...
View attachment 31468
View attachment 31469
Σουζα σούζα!!
Frappe ρέησερ

Θα χυθεί ο καφές...... Θα μου πεις γούρι....Σουζα σούζα!!

Και λεφτα!!!Θα χυθεί ο καφές...... Θα μου πεις γούρι....![]()
τα αυτονοητα δεν τα αναφερουμε!!!! Παντα με κακαοΆμα το γαλα δεν είναι κακάο δεν πιανει
Ε ρε....σερπαντίνα θα πάει! Το πούρο βοηθάει!Γάλα μπουγατσα φραπές και motoparea περιμένωντας να νιωσω εκεινο το σφιξιμο που θα με κανει να τρεχω
View attachment 31664

Ειναι ταχειας αναφλεξης...καλυτερο απο τσιγαροΕ ρε....σερπαντίνα θα πάει! Το πούρο βοηθάει!![]()
![]()
![]()
Ξερώ ξέρω...θυμάμαι απο όταν κάπνιζα! Με το πούρο δεν χρειαζόταν καν γάλα! Καφές και πούρο είναι συνδυασμός που σκοτώνει στο 10λεπτο!Ειναι ταχειας αναφλεξης...καλυτερο απο τσιγαρο

Θα αγγιξω την ταχυτητα του φωτοςΞερώ ξέρω...θυμάμαι απο όταν κάπνιζα! Με το πούρο δεν χρειαζόταν καν γάλα! Καφές και πούρο είναι συνδυασμός που σκοτώνει στο 10λεπτο!![]()
Ρε φιλε...ούτε οι Jedi τόση αυτοκυριαρχία!Ρε κάτι προβλήματα που έχει ο κόσμος!!!!
Τι γάλατα, πούρα, κακάο, άλογα, βήματα, χέρια, μαχαίρια ρε!!
Το σκέφτεσαι και... πας!!!!