Drake Ramore
Μαθουσάλας member
- Όνομα
- .
Χιονίζει...
Ρε σας έχει καταραστεί κάποιος;Χιονίζει...
Και δω...Χιονίζει...
Α εκει ρίχνει καλάααααα! Εδω ψιλοέριξε μονοΚαι δω...![]()
Στάλθηκε από το Nokia 8.1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτά είναι όλα δεύτερο χέρι, η έχει και σπασμένα νούμερα καινούρια; ςΠερπατάδα κάτω στο κέντρο σημερα και πέρασα από Γ Σεπτεμβρίου (πήγαινα για ρυζόγαλο στη "Στάνη")
Το moto arena το μαγαζί με τα second hand και stock ρούχα τα εχει βάλει όλα 25 ευρώ γιατί κλείνει!!
Έχει ακόμα μπόλικο πράμα!
Για κάνα λασπωμα ή για ρούχα που θες να τα ταλαιπωρήσεις δενκακο!!
Έχει και μερικά καινούρια old stock Κυριάκο!! Θέλει χρόνο για ψάξιμο δοκιμές!!Αυτά είναι όλα δεύτερο χέρι, η έχει και σπασμένα νούμερα καινούρια; ς
Κλείνει και αυτό;Περπατάδα κάτω στο κέντρο σημερα και πέρασα από Γ Σεπτεμβρίου (πήγαινα για ρυζόγαλο στη "Στάνη")
Το moto arena το μαγαζί με τα second hand και stock ρούχα τα εχει βάλει όλα 25 ευρώ γιατί κλείνει!!
Κλείνει, υπάρχει περίπτωση να ανοίξει σε άλλη διεύθυνση, είπανΚλείνει και αυτό;
Στεναχωριέσαι ε;Κλείνει και αυτό;
Κρίμα, είχε ντύσει όλους τους ντελιβεράδες....Κλείνει, υπάρχει περίπτωση να ανοίξει σε άλλη διεύθυνση, είπαν![]()
Χιονίζει...
ναι μου το πε φιλος..Περπατάδα κάτω στο κέντρο σημερα και πέρασα από Γ Σεπτεμβρίου (πήγαινα για ρυζόγαλο στη "Στάνη")
Κρίμα και για εμάς!!Κρίμα, είχε ντύσει όλους τους ντελιβεράδες....
Όταν τα Εγγλέζικα τελάρα βρίσκουν τα Γερμανικά τελάρα..
Του Ευρωπαϊκού το πανυγήρι!
![]()

Αχ καλέ μας Θάνο μπαγασάκο..View attachment 30252 πτωχάντζες.....

Για σένα λέει Θάνο.Τσάτσε των αντμιν

Ωρε μανα μου δυαδα κατσε καλαΌταν τα Εγγλέζικα τελάρα βρίσκουν τα Γερμανικά τελάρα..
Του Ευρωπαϊκού το πανυγήρι!
![]()

Μητσαρα να μου προσεχεις το λεβεντη απο το Γιαννενα ειναι ευαισθητουλης σα να εχει κοψει το χρωμα του

Το μαλλί το βάφει...???Ωρε μανα μου δυαδα κατσε καλαΜητσαρα να μου προσεχεις το λεβεντη απο το Γιαννενα ειναι ευαισθητουλης σα να εχει κοψει το χρωμα του
![]()

Μου ήρθε με λίγο άχρωμο και πλισέ δερματάκι αλλά μόλις του έταξα να του χαρίσω το GS ζωντανεψε,πετάχτηκε επάνω κι άρχισε τα: "Όχι..Όχι.. Καλά είμαι.."Ωρε μανα μου δυαδα κατσε καλαΜητσαρα να μου προσεχεις το λεβεντη απο το Γιαννενα ειναι ευαισθητουλης σα να εχει κοψει το χρωμα του
![]()