Drake Ramore
Μαθουσάλας member
- Όνομα
- .
Επειδή δεν μας λέει και το παίζει μυστήριος και στο τέλος θα εχει βάλει ξερω 'γω ανακλαστικά στις ζάντες!Γιατί το κοροϊδεύεις ρε το παιδί;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Επειδή δεν μας λέει και το παίζει μυστήριος και στο τέλος θα εχει βάλει ξερω 'γω ανακλαστικά στις ζάντες!Γιατί το κοροϊδεύεις ρε το παιδί;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Ναι ρε Νικολή . Το ίδιο και πέρσι . Δυστυχώς και είναι ωραία ιστορία...
Ποια εποχη γινεται Νικο??
Τον 15Αυγουστο πούναι παχιές οι μύγες, τι ρωτάς μωρή λούγκραινα? Θα πήγαινες? Στα διάλα με συγχίζεις βραδιάτικο....Ποια εποχη γινεται Νικο??

Ναι μωρο μου,θα πηγαινα!!! Αφου ξερεις ....διαθετω ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟ!!!!!Τον 15Αυγουστο πούναι παχιές οι μύγες, τι ρωτάς μωρή λούγκραινα? Θα πήγαινες? Στα διάλα με συγχίζεις βραδιάτικο....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Αρχές έως μέσα Μαΐου Κυριάκο.Είναι ωραία φάση,προχωράς στο δρόμο να μια μπάντα να παίζει,μπαίνεις σε ένα μαγαζί,άλλοι.Ξεκινάει από το απόγευμα η φιέστα.Ποια εποχη γινεται Νικο??
Τον 15Αυγουστο πούναι παχιές οι μύγες, τι ρωτάς μωρή λούγκραινα? Θα πήγαινες? Στα διάλα με συγχίζεις βραδιάτικο....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ναι μωρο μου,θα πηγαινα!!! Αφου ξερεις ....διαθετω ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟ!!!!!![]()
![]()
![]()

Ελα ρε αλήθεια;Χιονίζει ρε πστ μου!![]()
Ξεκίνησε βροχή, έριξε κανα πεντάλεπτο χιόνι παχύ (πατατάκια), τώρα ριχνει μισο βροχη μισό χιόνι. Αλλά όχι χιονόνερο, ένα μυστήριο πράγμα. Βροχή κανονικά, αλλά και πολύ παχιές νιφάδες.Ελα ρε αλήθεια;
Δεν πιστεύω να έχετε κάνα Ηφαίστειο εκεί γύρω?Ξεκίνησε βροχή, έριξε κανα πεντάλεπτο χιόνι παχύ (πατατάκια), τώρα ριχνει μισο βροχη μισό χιόνι. Αλλά όχι χιονόνερο, ένα μυστήριο πράγμα. Βροχή κανονικά, αλλά και πολύ παχιές νιφάδες.
Κάτι μου λέει θα γ*******θεί και θα χιονίσει πολύ.
Δεν μας άρεσε το 2020 έ; Θέλαμε να έρθει το 2021!![]()

Μόνο το Απρίλια μου, αλλά έχω αποσυνδέσει την μπαταρίαΔεν πιστεύω να έχετε κάνα Ηφαίστειο εκεί γύρω?

Ναι Αποστόλη, από το πρωί άνοιξη παντού φίλεΕπίσημα η πρώτη μέρα της άνοιξης σήμερα!!!!![]()
![]()

Θα ναι σα να μπαινοβγαίνει η άνοιξη!!!!Ναι Αποστόλη, από το πρωί άνοιξη παντού φίλε![]()

Αυτή η άνοιξη του 2021....μεγάλο παπάρι αδερφάκι μου!"Ανοιξη ρεεεεεε....
Και νάθελε μπορεί? Αφού η Ιταλίδα μασάει τις μπαταρίες σαν πασατέμπο.....Πάψε γκρινιάρη Αρκούδε, πάλι άσπρη μέρα ...και δω που τα λέμε τι να κάνεις από τώρα να βγεις από τη χειμερία νάρκη ?
Βόλτα Γιοκ.-![]()