- Περιοχή
- Λεπτοκαρυά Κατερίνη
- Μοτοσυκλέτα
- Voge 300 & Αστρέα Grand 100 σε μπλε
- Όνομα
- Γιαννης
- Περιοχή
- Pieria
Στέλιο κάτι τέτοιο ,αλλά πιο δουλεμενο
Ποιό μπυροκοίλι ρε; Με έχεις δει τώρα που είμαι στην γράμμωση;Μέχρι να σηκώσει το παντελόνι ο Μάνος να μασει το μπυροκοιλι...
Στάλθηκε από το POCO F2 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στον Ι.Χ. πάντως θέλει κάποιος να του τον ακουμπήσει να συνέλθει!!..... γνωστος γνωστου ακουμπησε (οχι εσπασε) καθρεπτη απο Ι.Χ με την μοτο του .... ως συνηθως εχει τυχει λιγο πολυ σε ολους μας ......!
Στο επομενο φαναρι ο Ι.Χ. θεωρησε καλο να τον ακουμπησει και να τον πεταξει κατω στην εκκινηση με ολα τα επακολουθα και χωρις μαρτυρες.
Το νου σας αδερφια ..... ο συνδυασμος κορωνο-στερησης και χρόνιας υποβοσκουσας μεσογειακης απομ@#@κυνσης βρισκεται σε εξαρση πλεον.![]()

94 κιλά 1.86, είμανε ΄1.88 νιός αλλά έμπασα...Σε είδα κούκλε μου!!!
Στάλθηκε από το POCO F2 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ιου....Αυτό το τσακιρικο βλέμμα σου ρε Θάνο..
![]()
Το Joe Bar Team είναι ολα τα λ7...!Εντός (νόμου) εκτός (δρόμου) και επί τα αυτά και γυρες για ευχές των ημερών !!!!
Καλα Χριστούγεννα να έχουμε με υγεία και ρόδες να γυρνάνε!!
View attachment 24727

Σήμα κατατεθέν σε όλες τις μότο χρόνια τώρα !!!Το Joe Bar Team είναι ολα τα λ7...!![]()

Υπάρχει όλη η συλλογή...Σήμα κατατεθέν σε όλες τις μότο χρόνια τώρα !!!
Νομίζω με καλύπτουν οι χαρακτήρες εκεί μέσα !!!
![]()
![]()

Εξαιρετική συλλογή!!! Για δύο λόγους πήγαινα στο no limits στη Καλλιρόης, για να πάρω τα τεύχη του Joe και για να χαζέψω το NR 750 !!!Υπάρχει όλη η συλλογή...
Ίσως το μοναδικό αξιόλογο κόμικ με άμεση σχέση την μοτοσυκλέτα...
Ευφυές με φοβερούς χαρακτήρες σκίτσα και διαλόγους...

Ωραίες εποχές...Εξαιρετική συλλογή!!! Για δύο λόγους πήγαινα στο no limits στη Καλλιρρόης, για να πάρω τα τεύχη του Joe και για να χαζέψω το NR 750 !!!![]()
Νο limits, το είχε ξεκινήσει ο φίλος μου ο Στέφανος Ψημένος, κάποια εποχή είχαμε και οι δύο Yamaha XZ 550, ασημένιο εγώ ,μπορντώ ο Στέφανος, έχουμε να τα πούμε 25 χρόνια, το πιό πιθανο είναι να μην θυμάται ούτε την φάτσα μου...Εξαιρετική συλλογή!!! Για δύο λόγους πήγαινα στο no limits στη Καλλιρρόης, για να πάρω τα τεύχη του Joe και για να χαζέψω το NR 750 !!!![]()
Νο limits, το είχε ξεκινήσει ο φίλος μου ο Στέφανος Ψημένος, κάποια εποχή είχαμε και οι δύο Yamaha XZ 550, ασημένιο εγώ ,μπορντώ ο Στέφανος, έχουμε να τα πούμε 25 χρόνια, το πιό πιθανο είναι να μην θυμάται ούτε την φάτσα μου...
Δεν μιλάς ρε μοναχοφάη, στο λαιμό......Έτσι για το καλό!!
Χρόνια πολλά μοτοπαρέα!!![]()
Στάλθηκε από το FIG-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αφού είπες ότι δε μπορείς να περπατήσεις απ τα λαγκαβουλια!!!!Δεν μιλάς ρε μοναχοφάη, στο λαιμό......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Την δικαιολογία την έχεις έτοιμη πάντως.....Αφού είπες ότι δε μπορείς να περπατήσεις απ τα λαγκαβουλια!!!!

Έτσι για το καλό!!
Χρόνια πολλά μοτοπαρέα!!![]()
Στάλθηκε από το FIG-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk