Η φυλακή του Σωκράτους είναι Πάνο!!!Ωραίο μέρος!
Που είναι;
Η φυλακή του Σωκράτους είναι Πάνο!!!
Στο λόφο Φιλοπάππου!!!
Και έχει και μονοπατακια αρκετά εκεί τριγύρω, αλλά αν πήγαινα με το εντουρακι θα με περνάν στο κυνήγι!!! Χαχαχα!!!!
Εμένα είναι εντός Δήμου οπότε θα ήταν απαράδεκτο να μην τα έχω εξερευνήσει από μικρός !!!!! Χαχαχαχα!!!Ωχ!
Με περιοχή κέντρου Αθήνας παίρνω βαθμό κάτω από τη βάση...
Εμένα είναι εντός Δήμου οπότε θα ήταν απαράδεκτο να μην τα έχω εξερευνήσει από μικρός !!!!! Χαχαχαχα!!!
Την κατέβασα γιατί δεν έχω καθόλου χρόνο να ασχοληθώ αυτή την περίοδο, αν την πάρει κάποιος γνωστός χωρίς πολλά πολλά έχει καλώς, ειδάλλως όποτε λασκάρω..Yamaha Tracer 900 '18 TRACER 900
Αυτή η αγγελία έχει διαγραφεί
πουλήθηκε κιόλας ή το μετάνιωσες πάλι...
Θα φύγει για πλάκα,μη ζοριζεσαι.Την κατέβασα γιατί δεν έχω καθόλου χρόνο να ασχοληθώ αυτή την περίοδο, αν την πάρει κάποιος γνωστός χωρίς πολλά πολλά έχει καλώς, ειδάλλως όποτε λασκάρω..
View attachment 24707
Λιμνη Τριχωνιδα! Φωτο φιλου τραβηγμενη σημερα , απο θεση Βλοχο με φοντο το χωριο Καινουργιο
και απεναντι τα χωρια της Μακρυνειας.
Ενημερωμενο σε βρισκω! Καλημερα και καλες γιορτες!Η Ματαράγκα είναι απέναντι?
Καλά Χριστούγεννα,Ενημερωμενο σε βρισκω! Καλημερα και καλες γιορτες!
Πηγα Στελιο και μου ελεγαν σταματησαν στα ΚΑΠΗ οι μοτοβολτες! Εβιβα & υγεια οπως αναφερες πιο πανω! ByeΔεν πειραζει , δοκιμασες φετος να τα πεις ?........ επειδη απαγορευτηκε στα πιτσιρικια νομιζω ηταν ευκαιρια , στην ζουλα λεμε ....!
Καλες γιορτες και με υγεια σε ολους.![]()
Πές τα ρε Χρηστάρα....View attachment 24729View attachment 24729
Η φωτο δεν ειναι και πολυ καλη! Ηταν πολυ αργα περυσι, που βγηκαμε παγανια για τα καλαντα!
Μαζευαμε χρηματα να αγορασουμε BMW!
Ναι το μονο που καταφεραμε... να "αγορασουμε" πολλα λαγκαβουλια !
Χρονια πολλα &καλες γιορτες! Ολοι λαιλαπα θα παρετε! εεεε Μανωλη!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Ακόμα κουτουλιές θα τούριχνα........ γνωστος γνωστου ακουμπησε (οχι εσπασε) καθρεπτη απο Ι.Χ με την μοτο του .... ως συνηθως εχει τυχει λιγο πολυ σε ολους μας ......!
Στο επομενο φαναρι ο Ι.Χ. θεωρησε καλο να τον ακουμπησει και να τον πεταξει κατω στην εκκινηση με ολα τα επακολουθα και χωρις μαρτυρες.
Το νου σας αδερφια ..... ο συνδυασμος κορωνο-στερησης και χρόνιας υποβοσκουσας μεσογειακης απομ@#@κυνσης βρισκεται σε εξαρση πλεον.![]()
Μόνο μη σε έβγαζε κάνα..........Ακόμα κουτουλιές θα τούριχνα...