Σάββας
Μαθουσάλας member
Ο Πάνος τόγραψε βρε.
Ο Πάνος τόγραψε βρε.
Τα λέω στην νύφη να τ'ακούσει η πεθερά......Ο Πάνος τόγραψε βρε.![]()
Άσε τους ελιγμούς πλοίων, είναι αργοί... την πάτησες τώρα, γρήγορα κοακόλα και σόδες μαζί με καφέ σκέτο...Τα λέω στην νύφη να τ'ακούσει η πεθερά......

Δεν έχω ξελαμπικάρει ρε πριν μία ώρα ήρθα από το γραφείο, κεφάλι καζάνι...Άσε τους ελιγμούς πλοίων, είναι αργοί... την πάτησες τώρα, γρήγορα κοακόλα και σόδες μαζί με καφέ σκέτο...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ε τότε επιτρέπεται ένα ποτάκι αλλά ένα ε ?Δεν έχω ξελαμπικάρει ρε πριν μία ώρα ήρθα από το γραφείο, κεφάλι καζάνι...

Μπαααα, τσαγάκι μαύρο από αυτό που έφερα από την Μαλαισία...Ε τότε επιτρέπεται ένα ποτάκι αλλά ένα ε ?
Για χαλάρωση.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Γιατί ?Μπαααα, τσαγάκι μαύρο από αυτό που έφερα από την Μαλαισία...
Τίλιο και φλαμούρι να πείς εσύ ρε... Τσάμπα το έφερα από τις εσχατιές (πσσσςςςς) της γής;Γιατί ?
Το δώθε του αθάνατου Ελληνικού βουνού δεν μας κάνει ?
Αν και το τίλιο ή φλαμούρι αρμόζει καλύτερα !
ΤςςςςςςςςςΤίλιο και φλαμούρι να πείς εσύ ρε... Τσάμπα το έφερα από τις εσχατιές (πσσσςςςς) της γής;

Μπαααα, τσαγάκι μαύρο από αυτό που έφερα από την Μαλαισία...
Mην μιλάς εσύ ρε, για τσίπουρα σε πήγα το καλοκαίρι και στο τρίτο ρέταρες, η γυναίκα σου κράταγε πιό πολύ...Αδερφή, αλλά πάς ασορτί με το μηχανάκι σου........Ετσι τζαγακια απο τωρα,να τα συνηθιζεις.

Αχαχαχαχχαααα, λέμε καμμιά μαλακουαρδία να περνάει η ώρα......Απάντησα κ ανυπομονώ να πάω..
Πεθερά.... εγώ;;;;
ΧΑ, ΧΑ!!

Καλοπουλητο ....τυχερος ο επομενοςΤο μηχανάκι μου έχει μπεί στο car.GR..
...
Άψογος.Και δω από το σπίτι σε μια ελάχιστη στιγμή σχεδόν καθαρού ουρανού.![]()
Στάλθηκε από το Nokia 8.1 μου χρησιμοποιώντας Tapatal
Ούτε το ένα ούτε το άλλο...Άψογος.
Αφού διακρίνινται και οι Γαλιλαιικοί δορυφόροι δούλεψες τηλεσκόπιο ή καλό κυάλι!