Για πε..για πε...Εθεάθη γνωστός οινοπαραγωγός εκ Καλαμών να ποζάρει δίπλα σε νέο μοτόρι .... ;)
Καλοτάξιδο να είναι![]()
Νομίζω έπαιξε μπέρδεμα λόγω ετεροχρονισμένης δημοσίευσης στο FB από γνωστό εισαγωγέα μεταχειρισμένων εξ Αγγλίας (το είδα και εγώ).Εθεάθη γνωστός οινοπαραγωγός εκ Καλαμών να ποζάρει δίπλα σε νέο μοτόρι .... ;)
Καλοτάξιδο να είναι
Αρ γιου τόκιν του μι??
Που το είδες Παναγιώτη?
ΥΓ το ανακάλυψα κι εγώ!
Σήμερα μου το έβγαλε και λέω ορίστε και άλλος με χριστουγεννιάτικο δώρο ...Αρ γιου τόκιν του μι??
Που το είδες Παναγιώτη?
ΥΓ το ανακάλυψα κι εγώ!
Σήμερα μου το έβγαλε και λέω ορίστε και άλλος με χριστουγεννιάτικο δώρο ...
Όπως και να έχει καλοτάξιδο και πάλι
Μπά!!!Αρ γιου τόκιν του μι??
Που το είδες Παναγιώτη?
ΥΓ το ανακάλυψα κι εγώ!

Καλά πες τους.. Άμα ήταν σε τπτ Δολομιτες η' Νορβηγία θα λέγανε ποτέ να πάμε να τον περάσουμε...Η Τουρκία έδωσε στην κυκλοφορία αυτόν τον δρόμο.
Λένε ότι είναι πολύ επικίνδυνος.
Εμένα όμως με εξιτάρει απίστευτα.
Πως το βλέπετε το θέμα;
![]()
Εδωσαν στην κυκλοφορία τον πιο επικίνδυνο δρόμο στον κόσμο
Με 18 σχεδόν κάθετες στροφές και τον κίνδυνο κατολισθήσεων να παραμονεύει σε κάθε μέτρο της διαδρομής, ο νέος δρόμος που δόθηκε στην κυκλοφορία είναι τόσο επικίνδυνος ώστε ακόμη και οι ντόπιοι τον αποφεύγουν.www.newsauto.gr
Το μεσαίο φοράει ωραία εξάτμιση!!!
Και δω από το σπίτι σε μια ελάχιστη στιγμή σχεδόν καθαρού ουρανού.
Κλασσικές υπερβολές δημοσιογράφων όταν θέλουν να γράψουν κάτι εκεί που δεν υπάρχει.Η Τουρκία έδωσε στην κυκλοφορία αυτόν τον δρόμο.
Λένε ότι είναι πολύ επικίνδυνος.
Εμένα όμως με εξιτάρει απίστευτα.
Πως το βλέπετε το θέμα;
![]()
Εδωσαν στην κυκλοφορία τον πιο επικίνδυνο δρόμο στον κόσμο
Με 18 σχεδόν κάθετες στροφές και τον κίνδυνο κατολισθήσεων να παραμονεύει σε κάθε μέτρο της διαδρομής, ο νέος δρόμος που δόθηκε στην κυκλοφορία είναι τόσο επικίνδυνος ώστε ακόμη και οι ντόπιοι τον αποφεύγουν.www.newsauto.gr
Κλασσικές υπερβολές δημοσιογράφων όταν θέλουν να γράψουν κάτι εκεί που δεν υπάρχει.
Η κλίση μόνο έτσι μειώνεται στα προβλεπόμενα όρια.
Α γειά σου !Για μένα δεν υπάρχουν επικίνδυνοι κ ασφαλείς δρόμοι.
Μόνο αυτοί που είναι βαρετοί κ αυτοί που μένεις με το στόμα ανοιχτό...
"Ελα να σε ανεβάσω "Αμφισσα - Σεγδίτσα και έλα να μου πείς, Τουρκίες και μαλακουαρδίες...Κλασσικές υπερβολές δημοσιογράφων όταν θέλουν να γράψουν κάτι εκεί που δεν υπάρχει.
Η κλίση μόνο έτσι μειώνεται στα προβλεπόμενα όρια.
Λάθος παράθεση μάλλον έκανες Αρχηγέ, κόψε το νερό της φωτιάς."Ελα να σε ανεβάσω "Αμφισσα - Σεγδίτσα και έλα να μου πείς, Τουρκίες και μαλακουαρδίες...