- Περιοχή
- Λεπτοκαρυά Κατερίνη
- Μοτοσυκλέτα
- Voge 300 & Αστρέα Grand 100 σε μπλε
- Όνομα
- Γιαννης
- Περιοχή
- Pieria
Εσυ την σελα του με το σεμεδακι πισω του την εκλασες;Είναι μηχανάρα,τέλος.
Ας λέω..
![]()
![]()

Εσυ την σελα του με το σεμεδακι πισω του την εκλασες;Είναι μηχανάρα,τέλος.
Ας λέω..
![]()
![]()

Θα την έκλανε αλλά λογω ύψους και επειδή δεν πατούσε τον έπιασε σφίξιμο
Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Οδική ;;;;;;
Το προτζεκτ απλο.
Εικοσιπεντε λιτρα βενζινη, εναμιση λιτρο νερο, μισο λιτρο τσιπουρο, τεντα αντι σκηνης εναν υπνοσακο και για φαγητο μονο οτι προσφερει η φυση.
Αν εχει και σημα εκει που θα την πεσεις λες και μια καλησπερα στην παρεα.
Καλησπερες μας.:D
Οι ασφαλτινοι θεωρουν οτι ειμαι για τα σιδερα και οι χωματινοι με κοιταν στραβα...και καλα κανουν,οταν με βλεπουν με ασφαλτινα.Μονοδρομος λοιπον οι μοναχικες βολτες για καποιον ασφαλτινο που ξεστρατιζει.
Βασικη προυποθεση να εχω μονο τον ακρως απαραιτητο εξοπλισμο...τεντα-υπνοσακο και ελαχιστες προμηθειες...λιγο νερο-τσιπουρακι-μαχαιρι-αναπτηρας-τηλεφωνο-καπνο.
Μειονεκτημα τα λαστιχα,το βαρος της μηχανης,οι λιγες γνωσεις για το χωμα και πλεονεκτημα κανενα...αν εξαιρεσω το οτι δεν εχω κανεναν πανω απο το κεφαλι μου.Φυσικα πριν ξεκινησω υπαρχει το αγχος για τα λαστιχα,υπαρχει το αγχος της πτωσης γιατι αν πεσω δεν ξερω αν θα σηκωθω, ενα μικρο αγχος για τον αν θα βρω νερο η φαγητο,το που θα κοιμηθω,αν μου την πεσει καμμια αρκουδα,τι καιρο θα κανει κλπ κλπ.
Οταν ομως ξεκινησω,ειναι τοσο μοναδικο και δυνατο το συναισθημα να εισαι μονος σε καποιο βουνο και να μην σε νοιαζει που θα πας,τι θα κανεις,η τι θα παθεις που ξεχναω τα παντα.Πρωτη-δευτερα και οπου με βγαλει.
Το συνιστω ανεπιφυλακτα.:D

Τό 'φερα εικόνα στο μυαλό μου αδερφέ......
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μια χαρά είναι. Τα αφήνεις όλα πίσω και σβήνεις απο τον πολιτισμό.
Απλά (για εμένα) το ιδανικό σενάριο είναι αυτό, αλλά με καναδυό ακόμη μηχανές.
Ούτε σκληροτράχαλα χώματα που να απαιτούν τρελή εμπειρία ή πολεμική μοτοσυκλέτα, ούτε σφιχτά προγράμματα να μπεις σε βουνό να κάνεις 150χλμ και να βγεις.
Χαλαρά κι όπου κάτσει η φάση. Αλλά να υπάρχει κάποιος εκει αν πέσεις και δεν μπορείς να σηκωθείς ή να σηκώσεις την μηχανή. Το πιο απλό βάζω, όχι σοβαρή πτώση.
Σε λίγΩ θα σας φάμε ΩΩΩΩΩΩλΩυς..Σας εκανε ολους σαν τα μουτρα τΩυ.

Σε λίγΩ θα σας φάμε ΩΩΩΩΩΩλΩυς..![]()
Μπάρμπα ο νεαρός motocrossάς με το mini market που περασες,ενημερώθηκε για το ποιόν σου..Και κει που καθεσε να πιεις καφεδακι και ανοιγεις κουβεντα με τον κυριο στο διπλανο τραπεζι βγαζει το κινητο για να σου δειξει πως περναει τον ελευθερο χρονο του και αρχιζει ο πολεμος.
Nsu του 50 κρεμασμενη στον τοιχο,gsxr με ανθρακονηματα ετοιμο για Σερρες,triumpf του 53 σαν του Μπραντο με μπλοκ αλουμινιου,καρελακι με μηχανη 125αρα,σκελετος απο Ιταλια που ψαχνει κινητηρα και αλλες καμμια 20 αρια γκομεναρες η μια καλυτερη απο την αλλη.
Ποσο ν αντεξω ο ανθρωπος???
Έπρεπε να βγάλω φωτό το δείκτη λαδιού που ήθελες να τραβήξεις 200ml ντε και καλάΚάτι ψιλά από το ταβερνιαροτουρ..
fgh για να τα βάλεις στη χωριάτικη μετά.. 
Έπρεπε να βγάλω φωτό το δείκτη λαδιού που ήθελες να τραβήξεις 200ml ντε και καλάfgh για να τα βάλεις στη χωριάτικη μετά..
![]()
να μην υπερβαίνει σε καμία περίπτωση το max.
Συνήθως βγαίνουν από το σωληνάκι των αναθυμιασεων και οδηγούνται στο φίλτρο αέρα Θάνο.όπως και σε όλους τους κινητήρες>Τα λάδια σαν όλα τα υγρά είναι ασυμπίεστα και οι δυνάμεις που αναπτύσσονται κατά την καύση και στις στροφές ψηλά τόσο μεγάλες ,που μπορεί να στραβώσουν και μπιέλα!
Συνήθως βγαίνουν από το σωληνάκι των αναθυμιασεων και οδηγούνται στο φίλτρο αέρα Θάνο.
Που έχεις μπλέξει ρε φίλε;Και στο Caponord έτσι είναι. Στο φίλτρο πηγαίνουν και κάνουν λιμνούλα.
Το θέμα με το Caponord είναι λιγο πιο σύνθετο. Το είχα διαβάσει κάποτε πριν μια δεκαετία+ στο AF1 που είναι το Αμερικάνικο φόρουμ των Απριλιάδων για τον λόγο που δεν γεμίζουν μέχρι max σε κατάσταση ηρεμίας. Sorry δεν θυμάμαι ακριβώς την εξήγηση, αλλά θυμάμαι πως έχει να κάνει με το φούσκωμα των λαδιών κατα την λειτουργία και το ζόρισμα του κινητήρα με την πίεση λαδιού και all that jazz. Έψαξα να βρω το νήμα, αλλά μιλάμε για χιλιάδες σελίδες σε ξένη γλώσσα. Θα πάρει χρόνο.
Παίζει ρόλο και το φίλτρο που ενώ αρχικά ήταν κοντό, στην πορεία η Απρίλια το αντικατέστησε με μακρύτερο, με ξεχωριστό καπάκι και με κατάργηση της βαλβίδας Bypass με πρόφαση ότι στην κρύα εκκίνηση άφηνε να περάσει αφιλτράριστο λάδι ανοίγοντας την βαλβίδα bypass.
Anyway, δεν τα θυμάμαι και καλά, πάνε χρόνια. Πάντως σε κατάσταση ηρεμίας δεν γεμίζουμε το λάδι ως το max στο Capo. Και δεν χρειάζεται κιόλας με τόσα λίτρα που έχει μέσα. Ακόμη και στο min είναι μια χαρά.Στην μέση το ιδανικότερο. Με ποιοτικό ημισυνθετικό λάδι δεν καίει κιόλας. Με full synthetic θέλει να έχουμε λίγο το νου μας αν έχουμε βαρύ χέρι.

Που έχεις μπλέξει ρε φίλε;![]()