Συμβαίνει τώρα....

Drake Ramore

Μαθουσάλας member
Όνομα
.
Δεν έγινα κάγκουρας ξαφνικά,ούτε μιλώ συνήθως συναισθηματικά( και μόνο )για μοτό.Το nc το αγοράζεις κατασταλαγμένος και έμπειρος.Το 2012 είχε 7.500 ευρώ καινούριο και έκαιγε λίγο, ΑΛΛΑ μόνο μέχρι τα 120-130. Παραπάνω έκαιγε σχεδόν όπως και τα υπόλοιπα 650...
Το στρώμα κοντεύει όμως κούτα 10κ,όσο έδωσα εγώ για μόλις στρωμένο tiger 1050 2ετίας.Δεν το κατηγόρησα παρά μόνο για την τιμή του, αφού ναι μεν είναι πρωταγωνιστής στην κλάση του αλλά μέχρι εκεί.Ναι,το motorrad το έχρισε all around μοτό για 2-3 συνεχόμενες χρονιές,αλλά ούτε onoff είναι,ούτε έχει σούπερ περιφερειακά,ούτε άσπαστο είναι παντού, όυτε θα σε κ@αβλώσει αν το οδηγήσεις στο όριο,εκτός αν είχες λίγα κυβικά πριν (ή αν προέρχεσαι από gs...)!

Οχι ρε φίλε! Τι 10.000 λες;
8200 έχει εδώ σε εμάς καινούριο strom και πέρασε απο το μυαλό μου σοβαρά να κάνω ένα δανειάκι να συμπληρώσω να το πάρω.
https://www.car.gr/27471765-suzuki-dl-650-v-strom
Αλλά αποφάσισα να μην μπλεχτώ με χρέος.
Ανέβηκα όμως πάνω και είδα εργονομία κλπ
Αριστο.

thanosgp

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Τρίκαλα
Μοτοσυκλέτα
Τίγρης ξεδοντιασμένος 220 τελική
Όνομα
Θάνος
Περιοχή
Τρίκαλα
Με τα φιλαράκια για καφέ στην Βυτίνα.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αααααααααααααααααααααα! La creme de la creme,τί χάνουμε...
Bcdefgh

Υ.γ. πείτε στον Καρανταγή να μη ρουφάει την κοιλιά του στις φωτό,αρχοντιά είναι όχι ντροπή.....

Τελευταία επεξεργασία:

thanosgp

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Τρίκαλα
Μοτοσυκλέτα
Τίγρης ξεδοντιασμένος 220 τελική
Όνομα
Θάνος
Περιοχή
Τρίκαλα
8200 έχει εδώ σε εμάς καινούριο strom και πέρασε απο το μυαλό μου σοβαρά να κάνω ένα δανειάκι να συμπληρώσω να το πάρω.
Αριστο.

όταν ήμουν μεταξύ multi 1260 και tiger κοιτούσα και για strom.Θεσσαλία έπαιζαν πάνω από 9κ!

User V

Μαθουσάλας member
Με τα φιλαράκια για καφέ στην Βυτίνα.
Προσέχετε καλά γιατί ο Δέcποτας ακούστηκε ότι πάει για Ηγούμενος και έχει βγει στη γύρα για καλόγερους..

Το νού σααααααααας...

(Ένας κι ένας βλέπω!!!!) Bcdefgh

giamar

Member
Motoparea Honorary Member
Περιοχή
Λεπτοκαρυά Κατερίνη
Μοτοσυκλέτα
Voge 300 & Αστρέα Grand 100 σε μπλε
Όνομα
Γιαννης
Περιοχή
Pieria
Αριστο.
9100 με το κλειδί στο χερι βγαίνει το x-touring έτοιμο κομπλέ με χουφτες-ποδια-καγκελα προστασιας-κεντρικο σταν-συναγερμο μαμα

Pan-dvs

well know member
Περιοχή
Iωαννινα
Όνομα
.
Περιοχή
.
Το προτζεκτ απλο.

Εικοσιπεντε λιτρα βενζινη,εναμιση λιτρο νερο,μισο λιτρο τσιπουρο,τεντα αντι σκηνης εναν υπνοσακο και για φαγητο μονο οτι προσφερει η φυση.

Αν εχει και σημα εκει που θα την πεσεις λες και μια καλησπερα στην παρεα.

Καλησπερες μας.:D

GeorgeGS

new member
Όνομα
Γιώργος
Το προτζεκτ απλο.

Εικοσιπεντε λιτρα βενζινη,εναμιση λιτρο νερο,μισο λιτρο τσιπουρο,τεντα αντι σκηνης εναν υπνοσακο και για φαγητο μονο οτι προσφερει η φυση.

προς ποια ευρυτερη περιοχη αν επιτρέπεται?

Σάββας

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Αθήνα
Μοτοσυκλέτα
Diesel RC90
Όνομα
Σάββας
Περιοχή
Αθήνα
Ώπα Γιάννη έχασα επεισόδια μου φαίνεται.
Να ευχηθώ καλορίζικο, καλοτάξιδο άπεφτο, αγρατζούνιστο με άπειρα απροβλημάτιστα ταξιδιάρικα χλμ.

Pan-dvs

well know member
Περιοχή
Iωαννινα
Όνομα
.
Περιοχή
.
προς ποια ευρυτερη περιοχη αν επιτρέπεται?

Γιατι να μην επιτρεπετε.

Απο Γιαννενα ανεβηκα προς Αετομηλιτσα,διανυκτερευσα μετα την λιμνη Μουτσαλια και την επομενη κινηθηκα προ Γραμμο,παρκο Εθνικης Συμφιλιωσης και κατεβηκα προς Σμολικα,διανυκτερευση καπου κοντα στα Πουρνια και απο εκει Παλαοσελι,Βρυσοχωρι κλπ.

Οπου εβρισκα σχετικα βατο χωματοδρομο "εμπαινα" :D

Για την ακριβεια κινηθηκα χωρις χαρτες και αρκετα μακρια απο κοσμο και χωρια

Drake Ramore

Μαθουσάλας member
Όνομα
.
Γιατι να μην επιτρεπετε.

Απο Γιαννενα ανεβηκα προς Αετομηλιτσα,διανυκτερευσα μετα την λιμνη Μουτσαλια και την επομενη κινηθηκα προ Γραμμο,παρκο Εθνικης Συμφιλιωσης και κατεβηκα προς Σμολικα,διανυκτερευση καπου κοντα στα Πουρνια και απο εκει Παλαοσελι,Βρυσοχωρι κλπ.

Σόλο;

thenos

member
Όνομα
Θανάσης
Γιατι να μην επιτρεπετε.

Smileys drinking beer EmoticonSmileys drinking beer EmoticonSmileys drinking beer Emoticon

thenos

member
Όνομα
Θανάσης
Γιατι να μην επιτρεπετε.

Βολτάρα έκανες ρε μπαγάσα...cdefg

Don Quixote

member
Περιοχή
Μαρούσι
Μοτοσυκλέτα
R1250GS HP
Όνομα
Βαγγέλης
Περιοχή
Μαρούσι
Το προτζεκτ απλο.

Δώσε κι εμένα μπάρμπαααααα!!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

GeorgeGS

new member
Όνομα
Γιώργος
Γιατι να μην επιτρεπετε.

cdefg

Pan-dvs

well know member
Περιοχή
Iωαννινα
Όνομα
.
Περιοχή
.
Οι ασφαλτινοι θεωρουν οτι ειμαι για τα σιδερα και οι χωματινοι με κοιταν στραβα...και καλα κανουν,οταν με βλεπουν με ασφαλτινα.Μονοδρομος λοιπον οι μοναχικες βολτες για καποιον ασφαλτινο που ξεστρατιζει.

Βασικη προυποθεση να εχω μονο τον ακρως απαραιτητο εξοπλισμο...τεντα-υπνοσακο και ελαχιστες προμηθειες...λιγο νερο-τσιπουρακι-μαχαιρι-αναπτηρας-τηλεφωνο-καπνο.

Μειονεκτημα τα λαστιχα,το βαρος της μηχανης,οι λιγες γνωσεις για το χωμα και πλεονεκτημα κανενα...αν εξαιρεσω το οτι δεν εχω κανεναν πανω απο το κεφαλι μου.Φυσικα πριν ξεκινησω υπαρχει το αγχος για τα λαστιχα,υπαρχει το αγχος της πτωσης γιατι αν πεσω δεν ξερω αν θα σηκωθω,ενα μικρο αγχος για τον αν θα βρω νερο η φαγητο,το που θα κοιμηθω,αν μου την πεσει καμμια αρκουδα,τι καιρο θα κανει κλπ κλπ.

Οταν ομως ξεκινησω,ειναι τοσο μοναδικο και δυνατο το συναισθημα να εισαι μονος σε καποιο βουνο και να μην σε νοιαζει που θα πας,τι θα κανεις,η τι θα παθεις που ξεχναω τα παντα.Πρωτη-δευτερα και οπου με βγαλει.

Το συνιστω ανεπιφυλακτα.:D

Drake Ramore

Μαθουσάλας member
Όνομα
.
Οι ασφαλτινοι θεωρουν οτι ειμαι για τα σιδερα και οι χωματινοι με κοιταν στραβα...και καλα κανουν,οταν με βλεπουν με ασφαλτινα.Μονοδρομος λοιπον οι μοναχικες βολτες για καποιον ασφαλτινο που ξεστρατιζει.

Βασικη προυποθεση να εχω μονο τον ακρως απαραιτητο εξοπλισμο...τεντα-υπνοσακο και ελαχιστες προμηθειες...λιγο νερο-τσιπουρακι-μαχαιρι-αναπτηρας-τηλεφωνο-καπνο.

Μειονεκτημα τα λαστιχα,το βαρος της μηχανης,οι λιγες γνωσεις για το χωμα και πλεονεκτημα κανενα...αν εξαιρεσω το οτι δεν εχω κανεναν πανω απο το κεφαλι μου.Φυσικα πριν ξεκινησω υπαρχει το αγχος για τα λαστιχα,υπαρχει το αγχος της πτωσης γιατι αν πεσω δεν ξερω αν θα σηκωθω,ενα μικρο αγχος για τον αν θα βρω νερο η φαγητο,το που θα κοιμηθω,αν μου την πεσει καμμια αρκουδα,τι καιρο θα κανει κλπ κλπ.

Οταν ομως ξεκινησω,ειναι τοσο μοναδικο και δυνατο το συναισθημα να εισαι μονος σε καποιο βουνο και να μην σε νοιαζει που θα πας,τι θα κανεις,η τι θα παθεις που ξεχναω τα παντα.Πρωτη-δευτερα και οπου με βγαλει.

Το συνιστω ανεπιφυλακτα.:D

Αν θες παρέα κάποια επόμενη φορά σε τέτοιο σκηνικό, σφύρα.

Top Bottom