Le Tavernier
member
- Περιοχή
- Κατωχώρι Πορταριάς
- Μοτοσυκλέτα
- Aprilia ETV1000 Raid
- Όνομα
- Νικόλας
- Περιοχή
- Βόλος
Δεν εχεις δει να το οδηγει ΚΟΥΛΑΝΤΖΑ για αυτό τα λες
Δεν εχεις δει να το οδηγει ΚΟΥΛΑΝΤΖΑ για αυτό τα λες
Ασφαλής οδήγηση
6906271...(προφίλ)
Σχολες Ωmega
Αρδευτικά έργα
Όργωμα-Φρεζα κλπ
Ανταλλακτικά
Φλατζες-τσιμούχες..
Με πιστοποίηση ISO GS1150 Β/02
Οle.. oleoleoleeee...Λίγες ωριτσες ακόμη έμειναν...
![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk

Οle.. oleoleoleeee...
Japan..;
Μπαααααα....![]()
k
k
k
k

Σιδερενιος με ταχεια αναρρωση ΒασιληΕπιτέλους πραγματοποιήθηκε σήμερα και η 2η επέμβαση (αφαίρεση των υλικών οστεοσύνθεσης). Τώρα το μόνο που απομένει είναι αν θα προλάβω μετά την ανάρρωση τη σεζόν για να αγοράσω μηχανή ή θα πάει για του χρόνου.![]()
Στάλθηκε από το COL-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όλα με τη σειρά τους Βασίλη.Εσύ να είσαι γερός και τα υπόλοιπα σε δεύτερη μοίρα..Επιτέλους πραγματοποιήθηκε σήμερα και η 2η επέμβαση (αφαίρεση των υλικών οστεοσύνθεσης). Τώρα το μόνο που απομένει είναι αν θα προλάβω μετά την ανάρρωση τη σεζόν για να αγοράσω μηχανή ή θα πάει για του χρόνου.![]()

Επιτέλους πραγματοποιήθηκε σήμερα και η 2η επέμβαση (αφαίρεση των υλικών οστεοσύνθεσης). Τώρα το μόνο που απομένει είναι αν θα προλάβω μετά την ανάρρωση τη σεζόν για να αγοράσω μηχανή ή θα πάει για του χρόνου.![]()
Λίγες ωριτσες ακόμη έμειναν...
![]()
Άρνισσα- Βεγορίτιδας
Άγιος παντελεημονας
![]()
![]()
Επιτέλους πραγματοποιήθηκε σήμερα και η 2η επέμβαση (αφαίρεση των υλικών οστεοσύνθεσης). Τώρα το μόνο που απομένει είναι αν θα προλάβω μετά την ανάρρωση τη σεζόν για να αγοράσω μηχανή ή θα πάει για του χρόνου.![]()

Πάντα πλέον να απολαμβάνεις το μέγιστο ιδανικό μας, την υγεία !!!!Σας ευχαριστώ πολύ όλους παιδιά :)
Ευχάριστα νέα, Αντε με το καλό η νέα μοτοΕπιτέλους πραγματοποιήθηκε σήμερα και η 2η επέμβαση (αφαίρεση των υλικών οστεοσύνθεσης). Τώρα το μόνο που απομένει είναι αν θα προλάβω μετά την ανάρρωση τη σεζόν για να αγοράσω μηχανή ή θα πάει για του χρόνου.![]()
Σιδερένιος και σύ όμορφε!Επιτέλους πραγματοποιήθηκε σήμερα και η 2η επέμβαση (αφαίρεση των υλικών οστεοσύνθεσης). Τώρα το μόνο που απομένει είναι αν θα προλάβω μετά την ανάρρωση τη σεζόν για να αγοράσω μηχανή ή θα πάει για του χρόνου.![]()
Σιδερένιος και πάντα όρθιος.Επιτέλους πραγματοποιήθηκε σήμερα και η 2η επέμβαση (αφαίρεση των υλικών οστεοσύνθεσης). Τώρα το μόνο που απομένει είναι αν θα προλάβω μετά την ανάρρωση τη σεζόν για να αγοράσω μηχανή ή θα πάει για του χρόνου.![]()