Έφυγα πριν 30 λεπτά, καθόμουν ακριβώς δίπλα στην πόρτα, ο όμορφος ο πολύ, σίγουρα θαν σχολιάστηκε η ομορφιά μουΈχεις φύγει; Καθόσουν μέσα;
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και εγώ πήγα να σου γράψω ο γ@μ@τος που μπήκε μέσα είμαι...χαχαχα

Ακούστηκε ρε φίλε το γυναικείο επιφώνημα ΩΩΩΩΩΩΩΩΩ που είπαν όλες μέρχις εκεί? Το δεύτερο, μικρότερο σε μέγεθος, που σηκώθηκα για πιπί μου ακούστηκε?Γιαυτό ακουστηκε για σας τους δύο μεχρι και στην Καλαμάτα?![]()

Όχι έξω , μόλις έφτασα Στορκ έλα κερνάω.
Μέσα καθόσουν?
(δεν θα στο συγχωρήσω πάντως αν δεν με προσεξες)
Και με γερανό δεν σηκώνομαι τώρα. Αν και είμαι 5-10 λεπτά από εκεί, είμαι άυπνοςΌχι έξω , μόλις έφτασα Στορκ έλα κερνάω.

Υπέροχες φωτογραφίες Νικόλα.Τραβηγμένες με Canon EOS 1000D 5:15 το πρωί
Ο κομήτης Neowise σε όλη του τη μεγαλοπρέπεια!
View attachment 19059
View attachment 19060
και επειδή είχα ξυπνήσει από τις 4 και τον περίμενα,μέχρι να ανατείλει σκόπευα άλλους στόχους:
View attachment 19062
Στη μέση το όμορφο σμήνος των Πλειάδων,οι επτά αδελφές ή Πούλια.
Το φωτεινό αντικείμενο κάτω είναι ο Άρης που ανατέλλει σιγά σιγά κι αυτός και δίπλα του το φωτεινό αστεράκι είναι ο α του Ταύρου ή @Aldebaran!

Η Λαίλαψ μετράει πλέον km/sec!Εμένα προσπαθήσαν να με βγάλουν φωτό εν κινήσει και δεν τα κατάφεραν, η λαίλαπα είχε μεγαλύτερη ταχύτητα από τον κομήτη.....
Ωραίες φώτο! Ενδιαφέρον χόμπι!Τραβηγμένες με Canon EOS 1000D 5:15 το πρωί
View attachment 19059
View attachment 19060
και επειδή είχα ξυπνήσει από τις 4 και τον περίμενα,μέχρι να ανατείλει σκόπευα άλλους στόχους:
View attachment 19062
Το φωτεινό αντικείμενο κάτω είναι ο Άρης που ανατέλλει σιγά σιγά κι αυτός και δίπλα του το φωτεινό αστεράκι είναι ο α του Ταύρου ή @Aldebaran!
Πολύ ωραία Νικ.Τραβηγμένες με Canon EOS 1000D 5:15 το πρωί
View attachment 19059
View attachment 19060
View attachment 19062

Αλλά..Η Λαίλαψ μετράει πλέον km/sec!
.. από αλλού έχει μάθει να τ'ακούει...Ε ναι ρε Μήτσο.....![]()
Για δε λες όλη την αλήθεια ρε Νίκο;Του έχεις γίνει εφιάλτης του καψερού ρε Μήτσε και όλο το όνομά σου αναφέρει.
,ώστε να πέσει το κάστρο Apache;;
εγώ είμαι αθώος..
Νίκο ήθελα να πω..... Αλλά μην δεις άνθρωπο να κάνει ένα λάθος......

.. μουυυυυ... 
Νίκο ήθελα να πω..... Αλλά μην δεις άνθρωπο να κάνει ένα λάθος......
Ποτές!!!Ωραία του το'πες..Αλλά..
.. από αλλού έχει μάθει να τ'ακούει...
Σε λίγο θα μπερδεύει τις χώρες... μετά τα σήματα... και κάπως έτσι θα βρεθεί με BMW...
Βράχος!!! είναι λέμε.Για δε λες όλη την αλήθεια ρε Νίκο;
Να βγάλω στη φόρα τα πμ που μου στέλνει η BMWδίστικη πλευρά του φόρουμ (υπό τις ευλογίες του Δέcποτα),ώστε να πέσει το κάστρο Apache;;
Θα γίνει το ApacheGate μετά...
Μάνο μουυυυυεγώ είμαι αθώος..
![]()