Drake Ramore
Μαθουσάλας member
- Όνομα
- .
Ότι υπάρχει σε ταμπλατούρα και είναι εύκολο χωρίς απαιτητική τεχνικήΜεγειες ομορφε!τι παίζεις?hard rock/ zeppelin, Sabbath κτλ?
Στάλθηκε από το POCO F2 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ότι υπάρχει σε ταμπλατούρα και είναι εύκολο χωρίς απαιτητική τεχνικήΜεγειες ομορφε!τι παίζεις?hard rock/ zeppelin, Sabbath κτλ?
Στάλθηκε από το POCO F2 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μεγειες ομορφε!τι παίζεις?hard rock/ zeppelin, Sabbath κτλ?
Δώσε ρε Αποστόλη....Ότι υπάρχει σε ταμπλατούρα και είναι εύκολο χωρίς απαιτητική τεχνική![]()
Άστο να ρίξει. Σε λίγο θα γίνει πόλεμος για το νερό.Καλοκαίρι σου λέει μετά. Έχει γμηθει ο Δίας να ρίχνει από χθες!
![]()
![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
Καλορίζικο καλά παιξίματα...Με το που γύρισα από την δουλειά είδα πως επιτέλους ήρθε το νέο παιχνίδι μου!
![]()
Τώρα αν θέλει ας πάει να βρέξει.
Ταμπλατούρα μόνο ή και παρτιτούρα ;Ότι υπάρχει σε ταμπλατούρα και είναι εύκολο χωρίς απαιτητική τεχνική![]()
Ταμπλατούρα μόνο ή και παρτιτούρα ;
Έχεις κάποιες για να παίζεις;
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με το που γύρισα από την δουλειά είδα πως επιτέλους ήρθε το νέο παιχνίδι μου!
![]()
Τώρα αν θέλει ας πάει να βρέξει.
Αααχ, όχι φίλε, δυστυχώς απέχω πολύ απο αυτό το επίπεδο!
Αν αγαπάς κάτι, το κατακτάς!Αααχ, όχι φίλε, δυστυχώς απέχω πολύ απο αυτό το επίπεδο!
Οι μπασογραμμές τους σχωρεμένου του Κλιφ είναι για υψηλού επιπέδου παίξιμο.
Ωραίο βίντεο![]()
Αν αγαπάς κάτι, το κατακτάς!
Συμφωνώ απόλυτα!
Κι εγώ προσπαθώ να ασχολούμαι με όσα αγαπάω όσο πιο συχνά μου το επιτρέπουν οι συνθήκες.:)
Το ζήτημα είναι να μην παραμένουμε στάσιμοι μέσα στην ρουτίνα του σημερινού ρυθμού ζωής. ;)
Νομίζω πως είναι τα δύο καλύτερα χόμπι! :DΈτσι δεν μένεις στάσιμος, εξελίσσεσαι και το διασκεδάζεις, τι καλύτερο χόμπι από τη μουσική; (εκτός τις μηχανές)
Αααχ, όχι φίλε, δυστυχώς απέχω πολύ απο αυτό το επίπεδο!
Οι μπασογραμμές τους σχωρεμένου του Κλιφ είναι για υψηλού επιπέδου παίξιμο.
Ωραίο βίντεο![]()
Έχω κάποιες που μου ζήτησε ο μικρός... Είναι και παρτιτούρα και ταμπλατούρα . Ο μικρός προτιμάει τις παρτιτούρες . Για να σου έστελνα...Μόνο ταμπλατούρα. Παρτιτούρα είναι για όσους ξέρουν θεωρία μουσικής. Παρόλα αυτά στις ταμπλατούρες έχει και τα διαστήματα και τις αξίες, οπότε με λίγα ακούσματα του τραγουδιού μπορείς να το βγάλεις.
Έχω πολύ πράγμα, αλλά μόνο σε ξένα συγκροτήματα. Αν ψάχνεις κάτι συγκεκριμένο πες μου να σε κατευθύνω. Πλέον υπάρχουν site που έχουν ταμπλατούρες και παρτιτούρες για κάθε όργανο που υπάρχει σε κάθε γνωστό τραγούδι.
Αντε και το επόμενο 6χορδο :DΌτι υπάρχει σε ταμπλατούρα και είναι εύκολο χωρίς απαιτητική τεχνική![]()
Αντε και το επόμενο 6χορδο :D
Έχω κάποιες που μου ζήτησε ο μικρός... Είναι και παρτιτούρα και ταμπλατούρα . Ο μικρός προτιμάει τις παρτιτούρες . Για να σου έστελνα...
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τρομεροί όλοι τους !!! Και μακάρι να ξαναγυρίσει ο Portnoy γιατί εκτός απο τη μηχανή η επόμενη αγάπη και Χόμπι πλέον, μιας και μεγαλώσαμε για γκρουπακι, είναι τα τύμπανα !!Dream Theater. Φοβεροί δεξιοτέχνες όλοι τους. Σε κιθάρα, ασκήσεις με βιβλίο του Petrucci έκανα. Πολλά κιλά μουσικής γνώσης.