Δε θα προκαμει!!Θα χαλασουν οι βαλβιδες!!!ετσι μαλιστα...... αλλα απ οτι καταλαβαινω εισαι σε καλο δρομο.....ολο και πλησιαζεις καμμια 800 χλμ εισαι ακομα....
![]()
Αυτό ήταν πάω να τις αλλάξω.....Στα διαλα...Δε θα προκαμει!!Θα χαλασουν οι βαλβιδες!!!
ΕμΑυτό ήταν πάω να τις αλλάξω.....Στα διαλα...

Αυτό ήταν πάω να τις αλλάξω.....Στα διαλα...

Σιγά μην πάω στους φωστήρες.....ωχ παλι αισθητηρας abs ...βλεπω η γιαμαχα να σε ακακυρηξη εθνικο ευεργέτη...!!!
![]()
Δεν έπρεπε να του το κάνεις αυτό Σάββα μου..Μια χαρά, ξεμπέρδεψες άπαξ δια παντός (ετοιμάσου για παιδική χαρά, ο Ω παρακολουθεί και έγραψες Ι......κές και όχι MADE IN JAPAN, εκτιμώ κατά λάθος...).

Δεν είδα, δεν ξέρω, ψεκάζομαι με AJAX με διπλάσιο αμμονιαζόλ και εξαφανιζόλ....Δεν έπρεπε να του το κάνεις αυτό Σάββα μου..
Τώρα;;;;;
![]()

Τώρα που ηρέμησες θα το πω...Σιγά μην πάω στους φωστήρες.....
Spam onΤώρα που ηρέμησες θα το πω...
Ξέρεις γιατί είναι βαρύ το βαρκαντέρο;
Γιατί η χόνδα έχει προνοήσει για τους φωστήρες και έχει βάλει τους αισθητήρες σε αλουμινένιες φωλιές, μπορεί να είναι αμφότεροι σχιστομάτηδες.... αλλάαααα.
Σημειώνω εγώSpam on
Πλάκα πλάκα για ταξίδια με άνεση και υψηλές μέσες ωριαίες είναι μανούλα το Vara.
Spam off
2ος υπαινιγμός λοξολαγνοκοιτάσματος της χοντρούλας

Στο σημείο που έχουν φτάσει οι υπόλοιπες Ον Οφφ η χοντρούλα πια είναι στυλάκι μπροστά τους. Βάζουμε τσαντάκια στα κάγκελα για να την γιομίσουμε..Σημειώνω εγώ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Spam on
Πλάκα πλάκα για ταξίδια με άνεση και υψηλές μέσες ωριαίες είναι μανούλα το Vara.
Spam off
Γιώργο,Σημειώνω εγώ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Στο σημείο που έχουν φτάσει οι υπόλοιπες Ον Οφφ η χοντρούλα πια είναι στυλάκι μπροστά τους. Βάζουμε τσαντάκια στα κάγκελα για να την γιομίσουμε..![]()
Γιώργο,
Μια χαρά τα λέει ο Αγαπητός Σύντροχος!
Στο κάτω κάτω.. Αυτή με τα "πιασήματα" Κοιτάζουν Όλοι!! :D:D:D

Ωρέ ένδοξο ΜΗΧΑΝΙΚΟ και mine plough !