apache
Μαθουσάλας member
μην ζαχαρωνεις ........
οταν το βγαλει στο κλαρί τοχει κλεισει αλλος ..............
εσυ αντε να ανεβεις κυβικα στον ληστή (στην καλυτερη ) να κανετε παρεα με τον αλλον της καρδιάς σας...

μην ζαχαρωνεις ........
εσυ αντε να ανεβεις κυβικα στον ληστή (στην καλυτερη ) να κανετε παρεα με τον αλλον της καρδιάς σας...

μην ζαχαρωνεις ........

να ξεπερασεις τα 300 εσυ.....![]()
Xλευαζετε φαλες,γιατι τετοιες ταχυτητες δε θα δειτε ποτε με τα χρεπια που καβαλατε!!!!!!!Στο GPS......![]()

"Πιστόλια"... εν δράσει!!Xλευαζετε φαλες,γιατι τετοιες ταχυτητες δε θα δειτε ποτε με τα χρεπια που καβαλατε!!!!!!!
Το λογο εχει ο @Drake Ramore !!!
Τι είπαμε Κούλη μου; Αλήθειες λέμε.....Xλευαζετε φαλες,γιατι τετοιες ταχυτητες δε θα δειτε ποτε με τα χρεπια που καβαλατε!!!!!!!

The prick will goes cloud που θα πει η π*****α θα πάει σύννεφο....Ποτσολα μουουουου...Μετά τα αρμαντίλο, τους παγκολίνους, τις χελώνες και τα σαλιγκάρια, τώρα λιάζονται και τα tracer.
Στατικά είναι πολύ όμορφο. Και είναι σχεδιασμένο να αναπτύσει μέχρι 80 χλμ/ώρα για να βλέπουμε πόσο όμορφο είναι.![]()

Τι ξεστόμισες τώρα Λεβέντη...Μετά τα αρμαντίλο, τους παγκολίνους, τις χελώνες και τα σαλιγκάρια, τώρα λιάζονται και τα tracer.
Στατικά είναι πολύ όμορφο. Και είναι σχεδιασμένο να αναπτύσει μέχρι 80 χλμ/ώρα για να βλέπουμε πόσο όμορφο είναι.![]()

Tα μισα.....Εντάξει, θα είμαι δίκαιος, επειδή κιόλας βλέπω στεναχωρώ τον φίλο μου τον Μάνο.
Το Tracer είναι πολύ άνετο μηχανάκι με φανταστική σέλα.
Τις προάλλες χρειάστηκε να πάω 30 χλμ πέρα, στην Κοζάνη για κάποιες δουλειές και δανείστηκα ένα tracer φίλου που μου το παίνευε συνέχεια.
Ε ρε παιδιά, όταν έφτασα και κατέβηκα απο την σέλα μετά απο μιάμιση ώρα ήμουν πολύ ξεκούραστος! Άριστο για πολύωρα ταξίδια!
Είχα πάρει και δραμαμίνες για το κούνημα, δεν κατάλαβα τίποτα!
Μάααααανο μουυυυυυυ!![]()
Ψάχνω να το πουλήσω για να πάρω Bandit 650 αλλά δεν το παίρνει κάνεις......Εντάξει, θα είμαι δίκαιος, επειδή κιόλας βλέπω στεναχωρώ τον φίλο μου τον Μάνο.
Το Tracer είναι πολύ άνετο μηχανάκι με φανταστική σέλα.
Τις προάλλες χρειάστηκε να πάω 30 χλμ πέρα, στην Κοζάνη για κάποιες δουλειές και δανείστηκα ένα tracer φίλου που μου το παίνευε συνέχεια.
Ε ρε παιδιά, όταν έφτασα και κατέβηκα απο την σέλα μετά απο μιάμιση ώρα ήμουν πολύ ξεκούραστος! Άριστο για πολύωρα ταξίδια!
Είχα πάρει και δραμαμίνες για το κούνημα, δεν κατάλαβα τίποτα!
Μάααααανο μουυυυυυυ!![]()
Έλα pm και θα σου κάνω δόσεις...Ψάχνω να το πουλήσω για να πάρω Bandit 650 αλλά δεν το παίρνει κάνεις......![]()
Έλα pm και θα σου κάνω δόσεις...
Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

fghgΘα γράψεις στην αγγελία: antalagi me bandit kai diafora apo merous mou.Ψάχνω να το πουλήσω για να πάρω Bandit 650 αλλά δεν το παίρνει κάνεις......![]()
Αμα είσαι γνώστης της αγοράς!!!!Θα γράψεις στην αγγελία: antalagi me bandit kai diafora apo merous mou.

Xλευαζετε φαλες,γιατι τετοιες ταχυτητες δε θα δειτε ποτε με τα χρεπια που καβαλατε!!!!!!!
Μετά τα αρμαντίλο, τους παγκολίνους, τις χελώνες και τα σαλιγκάρια, τώρα λιάζονται και τα tracer.

Θα μάθει σιγά σιγά...Θα γράψεις στην αγγελία: antalagi me bandit kai diafora apo merous mou.
Ψάχνω να το πουλήσω για να πάρω Bandit 650 αλλά δεν το παίρνει κάνεις......![]()
Έλα pm και θα σου κάνω δόσεις...
Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
..... βαζοντας ροδακια σε ενα πιανο της Υamaha ... το ανταλλασουμε αμεσα με εναν "αργαλειό" της Suzuki , με ροδακια εννοειται .....μηχανες ειναι και τα δυο .....!
View attachment 16637 View attachment 16638
...... για το μαθημα της Ιστοριας το κανω , δεν θελω να παρεξηγηθω ή να υπονοησω κατι ......!![]()

k
k
k