Beast
Μαθουσάλας member
- Μοτοσυκλέτα
- SUZUKI GSF 1250 !!!
- Όνομα
- Κυριακος
- Περιοχή
- Nεα. Σμυρνη
Mη του χαλας το ονειρο !!!!!:DΠώς τον βλέπω τις Κυριακές με φακιολι να κρεμάει κουρτίνες και αυτός.....![]()
Mη του χαλας το ονειρο !!!!!:DΠώς τον βλέπω τις Κυριακές με φακιολι να κρεμάει κουρτίνες και αυτός.....![]()
Δεν μπορει πρεπει να μας τρολάρεις....και καραντίνα και μαστερσεφ.....
Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αρέσει στο έτερο ήμισυ και γω δε χαλάω χατηρια!
Τις κακομαθαινω και μετά δε μπορούν χωρίς εμένα λέμε
Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μάστερ σεφ κρασάκι και αραγμα[https://uploads]
Δεν μπορει πρεπει να μας τρολάρεις....και καραντίνα και μαστερσεφ.....
Αρέσει στο έτερο ήμισυ και γω δε χαλάω χατηρια!
Τις κακομαθαινω και μετά δε μπορούν χωρίς εμένα λέμε![]()

Στα @@ τ ' ,ποιος θα τον γραψει;το παλλικαρι παει να πιασει υπηρεσία
![]()
μετα θα μου ζηταει κρανος και μπορει να μου δωκει και κληση.....αλλά δεν φταιει αυτος φταίνε οι απο πανω του και η σχολη που δεν του εμαθε οτι η μαγκια ειναι κατι πολυ βαρύ και συνήθως θελει πολλά κακαλα και αυτοεπίγνωση......(παντως απο τυφλωση δεν θα παει)
το παλλικαρι παει να πιασει υπηρεσία
![]()
μετα θα μου ζηταει κρανος και μπορει να μου δωκει και κληση.....αλλά δεν φταιει αυτος φταίνε οι απο πανω του και η σχολη που δεν του εμαθε οτι η μαγκια ειναι κατι πολυ βαρύ και συνήθως θελει πολλά κακαλα και αυτοεπίγνωση......(παντως απο τυφλωση δεν θα παει)
το παλλικαρι παει να πιασει υπηρεσία
![]()
Στα @@ τ ' ,ποιος θα τον γραψει;
1.23 Σήμερα στο Περιστέρι...φουλαρισμα βενζινη στο αυτοκινητο της γυναικας με 1.30 bp....
Και τι να την κανεις;φουλαρισμα βενζινη στο αυτοκινητο της γυναικας με 1.30 bp....
Την τρώω με τις χαζοβολτες....Και τι να την κανεις;
Μπορείς να την κάψεις;
Ερωτω δλδ
Για 31.5 δολλάρια το βαρέλι νομίζω είναι υψηλή...φουλαρισμα βενζινη στο αυτοκινητο της γυναικας με 1.30 bp....
Το κορσακι γεμίζει με 1 ευρώ πλέον(ντίζελ).Την τρώω με τις χαζοβολτες....
Τα μισά είναι ο ειδικός φόρος ,γιαυτοΓια 31.5 δολλάρια το βαρέλι νομίζω είναι υψηλή...
Και ήταν αρκετά πιο κάτω τις προηγούμενες μέρες.;)
Εγώ γέμισα Σκούτερ και μηχανή με 100αρα 1.42 και αύριο θα πάω να βάλω καμμία 60αρια λίτρα στο αμάξι....Το κορσακι γεμίζει με 1 ευρώ πλέον(ντίζελ).
Το θέμα είναι ότι πέραν του φούρνου και του σουπερμάρκετ δεν μπορεί να πάει.
Για να κάψει τα 800κατι που του δίνει ο κατασκευαστής εντός αστ.κυκλου θα πάει καναδυο χρόνια ...
Γιατί τόση βιασύνη;Εγώ γέμισα Σκούτερ και μηχανή με 100αρα 1.42 και αύριο θα πάω να βάλω καμμία 60αρια λίτρα στο αμάξι....

Είναι καλές τιμές αν αύριο ο Κούλης ανοίξει τα μαγαζιά και βγουν όλοι στους δρόμους θα δεις τι θα γίνει, ήδη η Ισπανία άνοιξε σήμερα τα μαγαζιά και αύριο τα ανοίγει και η Ιταλία.Γιατί τόση βιασύνη;![]()
Ε μαθημενα τα βουνά απ'τα χιόνια.Είναι καλές τιμές αν αύριο ο Κούλης ανοίξει τα μαγαζιά και βγουν όλοι στους δρόμους θα δεις τι θα γίνει, ήδη η Ισπανία άνοιξε σήμερα τα μαγαζιά και αύριο τα ανοίγει και η Ιταλία.
Οταν ήταν στα 80 δολάρια το βαρέλι η τιμή του λίτρου ήταν κοντά στο 1,65 και 1.70 πάλι τα μισά φόρος ηταν.;)Τα μισά είναι ο ειδικός φόρος ,γιαυτο
Ναι ,ο φόρος μεταβαλλεται κι αυτός δυστυχωςΟταν ήταν στα 80 δολάρια το βαρέλι η τιμή του λίτρου ήταν κοντά στο 1,65 και 1.70 πάλι τα μισά φόρος ηταν.;)
Εδώ την έχουμε μεγαλύτερη...1.23 Σήμερα στο Περιστέρι...

Και τι να την κανεις;
Μπορείς να την κάψεις;
Ερωτω δλδ