Πάνο θέλω να αποφεύγω τις κόλλες οσο μπορώ !!!
Θεωρω οτι απο μονη της η φλαντζα που εφτιαξες ειναι αρκετη.Η φλατζοκολλα μονο για λογους ασφαλειας.
Πάνο θέλω να αποφεύγω τις κόλλες οσο μπορώ !!!
Σε μεταλλικές φλατζες δεν βάζουμε φλατζοκολλα.Θεωρω οτι απο μονη της η φλαντζα που εφτιαξες ειναι αρκετη.Η φλατζοκολλα μονο για λογους ασφαλειας.
Τρόμπα νερού είναι Μάνο.Σε μεταλλικές φλατζες δεν βάζουμε φλατζοκολλα.
Εκεί οκ.Τρόμπα νερού είναι Μάνο.
Περμανίτης κι είναι σούπερ.
Σε μεταλλικές φλατζες δεν βάζουμε φλατζοκολλα.
Aκομα καλύτερα.Βελανιδοχαρτο εβαλε Μανο.
Τρόμπα νερού είναι Μάνο.
Περμανίτης κι είναι σούπερ.
Εκεί οκ.
Βελανιδοχαρτο εβαλε Μανο.
Aκομα καλύτερα.
Άπειρα ΕΥΓΕ Γιάννη !Η καλή πράξη της ημέρας
![]()
Α ρε Γιανναρε, χίλια εύγε....Η καλή πράξη της ημέρας
![]()
Η καλή πράξη της ημέρας
![]()
Ναι ,σήμερα σε ερώτηση που έκανα για το λεγόμενο ισοζύγιο , μου είπε 2 - 2.
Απ' το πρωί όσοι δωσαν ,δίναν για συγγενεις καιλοιπους γνωστούς.
Κατάντια για μια πόλη με καμία 6Ο αρια χιλιάδες και άλλους τόσους στα χωριά τριγύρω.

Μεγάλη κουβέντα η αιμοδοσία στην Ελλάδα, μπράβο Γιάννο!Ναι ,σήμερα σε ερώτηση που έκανα για το λεγόμενο ισοζύγιο , μου είπε 2 - 2.
Απ' το πρωί όσοι δωσαν ,δίναν για συγγενεις καιλοιπους γνωστούς.
Κατάντια για μια πόλη με καμία 6Ο αρια χιλιάδες και άλλους τόσους στα χωριά τριγύρω.

Μπραβο γιαννο οσο υπαρχουν ανθρωποι υπαρχει ελπιδα, δυστυχως ομως μεινανε λιγοιΗ καλή πράξη της ημέρας
![]()
Ευγε γιαννο για τη κινηση νασαι παντα καλαΗ καλή πράξη της ημέρας
![]()
Φίλε δεν έκανα κάτι (νομίζω εμείς οι μοτοσυκλετιστες είμαστε λίγο πιο ευαίσθητοι σε αυτά).Μπραβο ρε γιαννο για τη κινηση νασαι παντα καλα![]()
Μακαρι να μπορουσα και εγω φιλε αλλα λογω καρδιας και χαπιαΦίλε δεν έκανα κάτι (νομίζω εμείς οι μοτοσυκλετιστες είμαστε λίγο πιο ευαίσθητοι σε αυτά).
Γενικά το παλεύω χρόνια ,οπότε είμαι καλά πάω .
fgh
fghΚαλά ότι έχεις πολυυυυυ μεγάλη καρδιά εσύ είναι γνωστό.Μακαρι να μπορουσα και εγω φιλε αλλα λογω καρδιας και χαπιαfgh
fgh

Η καλή πράξη της ημέρας
Αστεία διαδικασία και "φιλί" ζωής για συνανθρώπους μας που εξαρτιώνται απ' αυτό.