apache
Μαθουσάλας member
Μας τρελλαίνεις Βαγγέλη και το ξέρεις...
Μας τρελλαίνεις Βαγγέλη και το ξέρεις...
Με το καρότσι ήσανε;.... και χθες το βραδυ εκει Αρτακη ημουν αλλα κατεληξα πισω στο μεζεδοπωλειο της Αργυρως , γεφυρα Χαλκιδος ....... να το΄ξερα να περιμενα μεχρι πρωιας , να περασεις .......!

Σήμερα ο Βαγγέλης πέρασε και από το μαγαζί απροειδοποίητα, αλλά έπεσε σε φάση φόρτου εργασίας και δεν προλάβαμε ούτε καφεδάκι να πιούμε!:(
Την άλλη φορά ένα τηλεφωνάκι πρώτα, να κανονίσω να είμαι ελεύθερος εργασιών. ;)
![]()
Μέχρι να φτάσω ρε Αποστολή δεν είχα αποφασίσει το αν θα έρθω καν.. χεχεχ
Την επόμενη σίγουρα θα το πιούμε το καφεδάκι.

Όταν καβαλάς θηλυκά του σαλονιού,τα έχεις με τα σπα και τις σαμπάνιες τους..Σιλικοναρισμα στο μωρό γιατί εχθές στα χιόνια πατήσαμε και πολύ αλάτι....![]()
![]()
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θα νά'ρθει ο Ωμέγας σα Τρίκαλα;Ότι απολάυσατε τόσα χρόνια από τον πολιτσμάνο,απολαύσατε.Από αύριο θα βγει αμπελαλέ ο Μήτσος...![]()

Σιλικοναρισμα στο μωρό γιατί εχθές στα χιόνια πατήσαμε και πολύ αλάτι....![]()
![]()
Τι λες ρε, άμα δεις πως γλιστράει η σκόνη θα πάθεις πλάκα, Δευτέρα πάμε για θωράκιση χρώματος.....Με τόση σιλικόνη πάνω, χειρότερη σκόνη μαζεύει!
Φίλε δεν έχεις BMW... ακόμα...Τι λες ρε, άμα δεις πως γλιστράει η σκόνη θα πάθεις πλάκα, Δευτέρα πάμε για θωράκιση χρώματος.....

να τα γραφεις αυτα. να ξερη ο Γαμπρος.Τι λες ρε, άμα δεις πως γλιστράει η σκόνη θα πάθεις πλάκα, Δευτέρα πάμε για θωράκιση χρώματος.....

Ε εντάξει είπαμε δεν φτάνουμε και σε τέτοια επίπεδα....
Σιλικοναρισμα στο μωρό γιατί εχθές στα χιόνια πατήσαμε και πολύ αλάτι....![]()
![]()
-Έλα Θάνο.. Θα πιούμε καφέ το μεσημέρι;
-Εννοείται Μήτσο μου..
Και τον ήπια..
Ο Θάνος ήθελε Ξανθιά!!!
![]()
Το έχουν πει και άλλοι φίλοι εδώ μέσα τυχερός ο επόμενος ιδιοκτήτης της!!!!Τι λες ρε, άμα δεις πως γλιστράει η σκόνη θα πάθεις πλάκα, Δευτέρα πάμε για θωράκιση χρώματος.....
Με τέτοιο μπλουζάκι που φοράς μετά αναρωτιέσαι γιατί σε πειράζουν Δημητράκη......Σωστός ο Θάνος
Sent from my iPhone using Tapatalk
Μόνο με δίπλωμα NASA οδηγείται το 1150..Με τέτοιο μπλουζάκι που φοράς μετά αναρωτιέσαι γιατί σε πειράζουν Δημητράκη......
Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Θα ματαγυρίσει ο τροχός Νίκοοοο..