Μήπως να το ανεβάσω car στα 15000 ελάχιστα συζητήσιμη;;
![]()
Μια χαρα ειναι τα 15000.Βαλτα μου στον λογαριασμο να ερθω να το παρω.
Μήπως να το ανεβάσω car στα 15000 ελάχιστα συζητήσιμη;;
![]()
Ε...καλα....Μην αποκαλυπτεις τπτ Δεσποτα!!!!!
Μπαινει μια φορα στις 15 στο φορουμ,και θελει ενημερωση για τα παντα ολα!!!!:D:D
Ναι ναι, μήπως εγώ; Μήπως εγώ;
Εαρινή συνέλευση admin,τι το πέρασες εδω Αν Τονη;Ε...καλα....
Ευχαριστώ παντως παιδες....
Υπερμοντ κ σουπεραντμιν μαζι.....

Φούστα έχεις; Πώς θα τα συνδυάσεις;Παρέλαβα τα δώρα γενεθλίων και εορτης( που έκανα στον εαυτό μου,όπως όλοι μας)
Alpinestars softshell spark από 259 Ευρώ αρχική,85 μόνο από Αμερική bay και 20 ευρώ μεταφορικά. Δεν πλήρωσα τελωνείο ευτυχώς, άρα σύνολο 105.
Μέγεθος αυτό που φοράτε ακριβώς στα ρούχα.
https://www.ebay.de/itm/Alpinestars-Spark-Softshell-Mens-Street-Sport-Adv-Moto-Urban-Motorcycle-Jacket/113934892963?ssPageName=STRK:MEBIDX:IT&_trksid=p2057872.m2749.l2649
Φοβερή ποιότητα με προστατευτικα σε αγκώνες ώμους ,για την Άνοιξη μεσστην πόλη ταμάμ.
![]()
![]()
![]()
Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
"Οσες θές βρε, έχω ολόκληρη ντουλάπα, δίπλα από τις γόβες....θα δανειστώ μία δική σου...

Ευχαριστώ κούκλε!![]()

Κανουν ομως ωραίο συνδιασμό με τα ψηλοτάκουνα (νομιζω 12ποντα εχει )Φούστα έχεις; Πώς θα τα συνδυάσεις;
Κανουν ομως ωραίο συνδιασμό με τα ψηλοτάκουνα (νομιζω 12ποντα εχει )
Αχαχαχαχαχαχααχαχα θα σκαγα αν δεν το γραφα
Σορρυ συμπέθερε !!!!
Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

fgh
Προς για τους διαχειριστας ....... θα προτεινα να βγουμε πλεον ολοι στο προαυλιο της Παιδικης Χαρας μονιμως μια και καλη ..... και σεις μαζι, μην καθεστε μονοι μεσα ..... αφου ως αποδεικνυεται εκ των ανωτερω posts δεν υπαρχει επιστροφη πλεον ...... στo " ταξις και ηθικη ".......!fgh
Μετα σοβαροφανους εκτιμησεως......!![]()

Γιομησαμε απο δαυτουςΚανουν ομως ωραίο συνδιασμό με τα ψηλοτάκουνα (νομιζω 12ποντα εχει )
Αχαχαχαχαχαχααχαχα θα σκαγα αν δεν το γραφα
Σορρυ συμπέθερε !!!!
Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ειστε βιολες ολες σαςΤώρα Παραλία Αρτάκη, σε λίγο φεύγουμε για Στενή.![]()
![]()
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk