Μα η ουσία είναι να χαθούμε!!!!Καλοριζικο και ελπιζω τωρα πια ....... να εξευρευνεις πρωτα μονος σου τις χωματινες ειδικες που βλεπεις στον google γιατι θα παρω ........scooter.....!![]()

άσε την έπαθα......Μα η ουσία είναι να χαθούμε!!!!![]()
και νυχτώνει και νωρίς.... :confused: μια κρυάδα extra την πήρα, όταν βγήκα μονολογούσα.... ά βρε κατακαυμένε που τρέχεις στα γεράματα

Μεγάλη στεναχώρια τράβηξα όταν το είδα. Κρίμα το μηχανάκι. Απο τα πιο ωραία μικρά της προηγούμενης χιλιετίας...... εκεινο το bross με το καφασι .....σκυλος......!![]()
Το καφάσι είναι puig......... εκεινο το bross με το καφασι .....σκυλος......!![]()
Είχα το 400, μηχαναρα! Μονομπρατσο,v2,όμορφο σαν cafe racer, αθάνατο. Όταν το όνομα hοnda έστεκε ακόμη για απαράμιλλη ποιότητα κατασκευής...Μεγάλη στεναχώρια τράβηξα όταν το είδα. Κρίμα το μηχανάκι. Απο τα πιο ωραία μικρά της προηγούμενης χιλιετίας

Είχα το 400, μηχαναρα! Μονομπρατσο,v2,όμορφο σαν cafe racer, αθάνατο. Όταν το όνομα hοnda έστεκε ακόμη για απαράμιλλη ποιότητα κατασκευής...
Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αγαπημένα φιλαράκια, Αϊ λοβ γιου ρε....Μποθ....ενας γρηγορος καφες
![]()
το μπλοκακι με το στυλο ειναι για τυχον διαγραφές μελων;;;;;ενας γρηγορος καφες
![]()
Αυτό με το μπλοκακι τι τοθελες τώρα;το μπλοκακι με το στυλο ειναι για τυχον διαγραφές μελων;;;;;

το μπλοκακι με το στυλο ειναι για τυχον διαγραφές μελων;;;;;
προσθήκες;;;;;;ισα ισα το αντιθετο μαλιστα............

Μην αποκαλυπτεις τπτ Δεσποτα!!!!!θα σκασεις αν δεν μαθεις.......δε σε λεμε μπρε δε σε λεμε
![]()
Ναι αλλά έχει τον αφρό, το απόσταγμα της τεχνολογίας Bandit 650....Μην αποκαλυπτεις τπτ Δεσποτα!!!!!
Μπαινει μια φορα στις 15 στο φορουμ,και θελει ενημερωση για τα παντα ολα!!!!:D:D

Αϊ λοβ γιου ρε....Μποθ....
Κατσαρολικο φιλε!!!Ναι αλλά έχει τον αφρό, το απόσταγμα της τεχνολογίας Bandit 650....![]()

και θα το εχω για πολλα χρονια ακομα Μάνο μου!!!!!!Ναι αλλά έχει τον αφρό, το απόσταγμα της τεχνολογίας Bandit 650....![]()