Το παλιό, το καλό, το ορθόδοξο!!500;![]()
Του '82!!!
Το παλιό, το καλό, το ορθόδοξο!!500;![]()
Να είσαι καλά Γιώργη!! Bikeκαιρο τωρα το ηθελες κ ελεγες να παρεις ένα τετοιο πριονακι
καλες βολτες Πιστολη!!

Μανο ψήσου για λαιλαπάκι off road να πηγαίνουμε παρέα !!!Φοβερό Αποστόλη, καλά λασπωματα.....
BikeΓια ρίξε καμμιά ιδέα;Μανο ψήσου για λελαπάκι off road να πηγαίνουμε παρέα !!!Bike
Μην παιρνουν τα μυαλά σου αέρα...στην πρωτη πτωση θα.....σκορπισειςΓια ρίξε καμμιά ιδέα;
Μην παιρνουν τα μυαλά σου αέρα...στην πρωτη πτωση θα.....σκορπισεις
Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν είσαι ο μόνος Όσο θα έχεις εντουρο,το βλέμμα σου θα καρφώνεται και θα βγάζει διαδρομές νοητές στα βουνά και στις χαράδρες ( Γκούχου Γκούχου).Να είσαι καλά Γιώργη!! Bike
Καιρό τώρα έπιανα τον εαυτό μου στις ασφαλτοβόλτες να κοιτάω δεξιά αριστερά τα βουνά και τις κορφές!!
![]()
Κάτι ελαφρύ!!Για ρίξε καμμιά ιδέα;
https://www.yamaha-motor.eu/gr/el/products/offroad-motorcycles/competition/wr250f/Κάτι ελαφρύ!!
Πιστεύω πως είναι το πρώτο που παίζει ρόλο!!.
Για ρίξε καμμιά ιδέα;
Όχι τόσο extreme ρε συ! Δεν πάμε για παγκόσμιο!
Να παίρνουμε τα βουνά σιγά σιγά !!!:p
View attachment 14597

Γι αυτό πρέπει να βρω κ άλλους με κατσικάκια για να τα βάζουμε αντικριστά για σωστότερο ψήσιμο!!!!Φίλε Απόστολε.... Θα σου ευχηθω motopareistika για το παρακάτω με ένα δώρο!!!
Με το καλόοοοοοοο....
![]()
Που εμφανίζεις τέτοιο "κατσίκι" αγόρι μου;;
Στην motoparea τα κατσίκια σουβλιζονται..
Καλοδούλευτο ρε παιδί!!!Πολλά χαμόγελα,εικόνες και καθαρές ανάσες μέσα στη φύση εύχομαι..
![]()

Γι αυτό πρέπει να βρω κ άλλους με κατσικάκια για να τα βάζουμε αντικριστά για σωστότερο ψήσιμο!!!!![]()
Είμαστε πολλοί αλλά είμαστε σκόρπιοι...![]()
Tour de stan !!!Την βλέπω τη δουλειά σε λίγο καιρό.
Αντί για βόλτες και ταξίδια θα έχουμε...
Ανταμώματα Τσοπαναρέων...

Καλορίζικο! Απόστολε.. και με ''πολλές λάσπες''...Να παίρνουμε τα βουνά σιγά σιγά !!!:p
View attachment 14597
Καλορίζικο Αποστόλη και καλολάσπωτο ! BikeΝα παίρνουμε τα βουνά σιγά σιγά !!!:p
View attachment 14597
Καλορίζικο Αποστόλη !!Να παίρνουμε τα βουνά σιγά σιγά !!!:p
View attachment 14597
Καλορίζικο! Απόστολε.. και με ''πολλές λάσπες''...
BikeBike
Bike
Καλορίζικο Αποστόλη !!
Καλορίζικο Αποστόλη και καλολάσπωτο ! Bike

Καλοριζικο το εργαλειο Αποστολη