Ρε σεις τι πάθατε Χριστουγεννιάτικα;;;

Υπάρχει έστω και μια στις χίλιες να μην γίνεις μπίλιες κάποια στιγμή ακόμα και με τους φίλους ή την οικογένειά σου ;
Φυσιολογικά πράγματα είναι και συμβαίνουν παντού και πάντα σε όλες τις παρέες άνω του ενός ατόμου!
Η μαγκιά όμως είναι στην διάθεση να τα ξαναβρείς μετά, ειδικά αν ξέρεις οτι δεν υπάρχει κακή πρόθεση!
Προσωπικά τα αποστειρωμένα δεν μου αρέσουν, θέλω να απολαμβάνω στον διαδικτυακό μου καφενέ κάθε είδους μηχανόβιους αλλιώς θα μίλαγα με τον εαυτό μου στον καθρέφτη. Θέλω και τους πρόστυχους και τους πιστολέρο και τους λάτρεις της φούστας και τους παρεξηγησιάρηδες και τους συριζαίους και τους ολυμπιακάκηδες και την αναγκαία γκρίνια των αντμινς!! Τι να κάνουμε; μουσακά μόνο με πατάτα δεν φτιάχνεις, θέλει πολλά και διαφορετικά υλικά για να νοστιμέψει!!
Δεν τους ξέρω προσωπικά για να έχω το θάρρος να τους πάρω ένα τηλέφωνο, αλλά θα ζητήξω απ τον Αι Βασίλη να μας τους φέρει όλους πίσω (Mπουλμόντη, Σουτερμήτσο, Απάτση, Στέλιοαστερι, Κωστίκα, Γιωρίκα, κορίτσια όμορφα, άσχημα, gay και όποιον ξεχνάω) ακριβώς όπως είναι, δίχως να αλλάξουν μια τρίχα από τη συμπεριφορά τους για να μπορούμε να τσιτώνουμε λιγάκι τον Ηπειρώτη και τον αρχιμανδρίτη της διαχείρισης
Χρόνια Πολλά σε όλους και ειρηνικές γιορτές
:):):)