N
notakos600
Guest
Οι νταλικιερηδες με τις ελεύθερες εξατμίσεις...τι φάση;
Νομιζω απαγορευτικαν Παναγιωτη ,εχω καιρο να δω τετοιο ,τουλαχιστον στις φορτωσεις στην εταιρια που εργαζομαι.Οι νταλικιερηδες με τις ελεύθερες εξατμίσεις...τι φάση;
Αττική ζουν και βασιλεύουν Γιάννη. Ειδικά στη Δυτική τα 9 στα 10 είναι με σκέτο πουρί της σομπας.Νομιζω απαγορευτικαν Παναγιωτη ,εχω καιρο να δω τετοιο ,τουλαχιστον στις φορτωσεις στην εταιρια που εργαζομαι.
Και εθνικη που κινουμαι συνηθως δεν εχω δει
Άλλη φάση..... εγώ αγαπάω, φορτωμένο ο ήχος της σκάστραςΟι νταλικιερηδες με τις ελεύθερες εξατμίσεις...τι φάση;
Πατάτα Νευροκοπίου στην εξάτμιση,ζάχαρη στο ντεπόζιτο και μετά στην πρέσα το ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ όσα κι αν έριξε.Άλλη φάση..... εγώ αγαπάω, φορτωμένο ο ήχος της σκάστρας, πώρωση αρκεί να είναι σωστά φτιαγμένο και ρυθμισμένο, κάπου το έχω ξαναβάλει,
Έλα ρε σύ μην γίνεσαι κακούλης, σάμπως εμείς με τις ξετάπωτες που έχουν χάλια ήχο σε καλύτερη μοίρα είμαστε , περι ορέξεως είναι όλα, και καθένας με το συνάφι τουΠατάτα Νευροκοπίου στην εξάτμιση,ζάχαρη στο ντεπόζιτο και μετά στην πρέσα το ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ όσα κι αν έριξε.
"Αντε ρε με τα μπουρδέλα τα diesel , έχω φάει την ζωή μου με δαύτα, βγαίνουν οι μαουνιέρηδες και το παίζουν γλήγοροι και η γλίτσα στο μαλλί 2 πόντοι...Άλλη φάση..... εγώ αγαπάω, φορτωμένο ο ήχος της σκάστρας, πώρωση αρκεί να είναι σωστά φτιαγμένο και ρυθμισμένο, κάπου το έχω ξαναβάλει,
"Ελα να ακούσεις surging από Βrown Boveri σε B&W MCC να μην κοιμάσαι μια βδομάδα...Άλλη φάση..... εγώ αγαπάω, φορτωμένο ο ήχος της σκάστρας, πώρωση αρκεί να είναι σωστά φτιαγμένο και ρυθμισμένο, κάπου το έχω ξαναβάλει,

Γιώργη από κοντά με το καλό επί του θέματος..Έλα ρε σύ μην γίνεσαι κακούλης, σάμπως εμείς με τις ξετάπωτες που έχουν χάλια ήχο σε καλύτερη μοίρα είμαστε , περι ορέξεως είναι όλα, και καθένας με το συνάφι του

Άγνωστες λέξεις μου βάζεις,"Ελα να ακούσεις surging από Βrown Boveri σε B&W MCC να μην κοιμάσαι μια βδομάδα...![]()

αλλα κάτι καλό θα είναι......

Γιώργη από κοντά με το καλό επί του θέματος..
Και οι πατάτες φούρνο ή τιγάνι με τα γνωστά συνοδευτικά..
![]()

Πεσ'τα ρε Δημήτρη. Αργείς λίγο, αλλά μου φτιάχνεις τη μέρα!Πατάτα Νευροκοπίου στην εξάτμιση,ζάχαρη στο ντεπόζιτο και μετά στην πρέσα το ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ όσα κι αν έριξε.
Σεβασμός μηδέν στη γαλήνη του άλλου.

Κρίμα...Νεώτερα απο το τροχαίο στο Λαύριο. Ηλικιωμένη οδηγός παρέσυρε και σκότωσε μοτοσυκλετιστή
https://nassosblog.gr/2019/12/νεώτερα-απο-το-τροχαίο-στο-λαύριο-ηλικ/?fbclid=IwAR2uTYQeS3bbanjZmApDmWxOxbAIgwTxxPH5_E9VUAeOgI2Oi9tZSmX4j8U
Νάπολι![]()
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ωωωωωωρε κάτι σπαλομπριζόλες..........![]()