ειδα και αυτο σημερα. τι στο καλο ειναι.
Αυτό το μάτι δεν ξέρω πως να αξιολογήσω..
![]()
Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μεγάλη πόρτα θα διαβείς.
Και μια μελαχροινή κουπάτη σε έχει βάλει στο σεβντά της,τζάνεμ...

Νικοοοοο!!!!Αυτά είναι!!!!Μαύρο μάτι όμορφο είναι από Αγρίνιο μεριά,νύφη για τον υιό.Σε βλέπω συμπέθερο με maik900!
V2 είναι δεν είναι μπόξερ, ή έννοιες ότι έχει σχήμα καρούμπαλου?Εγώ γιατί το βλέπω σαν τον αριστερό κύλινδρο στο Πενφέ...Φτου φτου, στα όρη στ' άγρια βουνά.....

Ποιό είναι V2? Nα πάς στον γιατρό να σου αλλάξει φάρμακα....V2 είναι δεν είναι μπόξερ, ή έννοιες ότι έχει σχήμα καρούμπαλου?
Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ο Μήτσος, καβαλάει 1200 V2? ΦρουράαααααV2 1200cc , γι'αυτό οδηγάς λαίλαπα, γιατί είσαι άσχετος με μηχανές. Η νόμιζες ότι πήρες μπόξερ όταν το αγόρασες?
Για καφέ και σοκολάτα με τον μεσαίο υιό στο Κανάλι.
Αντρίκιες κουβέντες... 9,5 ο μικρός...
Παίρνω από εκείνον,παίρνει από εμένα.
Υγεία εύχομαι σε όλων τον φίλων τα παιδιά και καλή πρόοδο στη ζωή τους/σας..
Αυτό το μάτι δεν ξέρω πως να αξιολογήσω..
![]()
Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
πηρες μαζι σου κατα λαθος συνεφο απο γιαννενα? :DΚατερινη εχει μια σαπια ψιχαλα ολη την ωρα
![]()
πηρες μαζι σου κατα λαθος συνεφο απο γιαννενα? :D
Ευτυχως οχι.πηρες μαζι σου κατα λαθος συνεφο απο γιαννενα? :D
Πρόσεξε μην κουνηθεί πολύ, γιατί θέλει καλιμπραρισμα ξανά, είναι ευαίσθητο όργανο!Συσκευή αναρρόφησης - vacuum τελευταίας τεχνολογίας με προδιαγραφές CE και ISO, καλιμπραρισμένο στο Δημόκριτο !!!View attachment 13594

Πόσο μπροστά είσαι ρε φίλεΣυσκευή αναρρόφησης - vacuum τελευταίας τεχνολογίας με προδιαγραφές CE και ISO, καλιμπραρισμένο στο Δημόκριτο !!!View attachment 13594

Του έφτιαξα και θηκουλα μεταφοράς..... από αυγοθηκες!!!!Πρόσεξε μην κουνηθεί πολύ, γιατί θέλει καλιμπραρισμα ξανά, είναι ευαίσθητο όργανο!

Ούτε στη nasa τέτοια τεχνολογία!!!Πόσο μπροστά είσαι ρε φίλε![]()

Θα μοιράσω σχέδιο κατασκευής.....ρε! Αποστολη....ρε!Αποστολη ..... τι λες τωρα βρε ? .......! Αυτο εψαχνα τοσα χρονια για να ..... κλεισω .....!![]()