apache
Μαθουσάλας member
Για σίγουρα αποτελέσματα να στείλω και ένα σώβρακο βδομάδας;Θα μου στείλει μια κάλτσα η γυναίκα του Μάνου,μη στενοχώριεσαι...
Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Για σίγουρα αποτελέσματα να στείλω και ένα σώβρακο βδομάδας;Θα μου στείλει μια κάλτσα η γυναίκα του Μάνου,μη στενοχώριεσαι...

Για σίγουρα αποτελέσματα να στείλω και ένα σώβρακο βδομάδας;![]()
fgh

Αφού ρε μλκσμένο δεν κάνεις για μηχανάκια, κάτσε σπίτι και φτιάξε Lego, με δύο μπύρες τα έπαθες αυτά και θές να πάς και στα Γιάννενα τσαμένο.....ΑχαχαχαχχαχααααααΤελικά οι καταρες του ξεκουτη,33 ώρες συνεχούς εργασίας και δύο μπύρες είχαν τον φορο τους. Μετά το Τσάμπιονς λιγκ, πήγα να πάρω το Beverly,αλλά ξεκινώντας δεν καταλαβαίνα γιατί πλαγιάζει και δεν πάει ευθεία. Αφού έφαγα τη σαβουρδα,ειδα μπροστά στη φάτσα μου την abus, που δεν είχα ξεκλειδώσει.
Δεν πειράζει λέω,δεν είναι και η πρώτη φορά...Αφού είσαι serial masturbator ,το σηκώνεις κουλ (παρά τα 210! Kgr που ζυγίζει το μπρδλο.)
Μέχρι τώρα έχω ρίξει ΟΛΑ τα μοτό που είχα,και ήταν πολλά...
Φαίνεται να βοηθά πολύ και το αλκοόλ κάθε φορά, και το κακό μάτι (apache) ενιοτε.
Τεσπα,πήρα ένα βρώμικο για να χαρώ λίγο και εύχομαι να ανεβάσει κάνα χρησμό ο Πρεβεζάνος ,να με γλυκάνει λίγο...
Θα με βοηθήσουν και 5-6 επεισόδια El chapo,
Peaky blinders,the Boys, Vikings και Mindhun ters.
Αυτά...καλό βράδυ!

Καλά να πάθω γιατί εγώ 22μπυρες κατεβάζω όχι 2. Αλλά το ξενύχτι δεν παλεύεται...Αφού ρε μλκσμένο δεν κάνεις για μηχανάκια, κάτσε σπίτι και φτιάξε Lego, με δύο μπύρες τα έπαθες αυτά και θές να πάς και στα Γιάννενα τσαμένο.....Αχαχαχαχχαχαααααα
![]()
......Μέχρι τώρα έχω ρίξει ΟΛΑ τα μοτό που είχα,και ήταν πολλά.......

Μ'αρεσει που όταν έχω πόνο στην καρδιά με παρηγορείς τρυφερά ρε μπαγασα,να'σαι καλά!Μπορείς να παίζεις και σκάκι ή Ντάμα.....![]()
Άλλη φορά θα σε φωνάξω να μου το σηκώσεις εσύ...Έχω ακούσει καλές κριτικές ,όμορφε!Αφού ρε μλκσμένο δεν κάνεις για μηχανάκια, κάτσε σπίτι και φτιάξε Lego, με δύο μπύρες τα έπαθες αυτά και θές να πάς και στα Γιάννενα τσαμένο.....Αχαχαχαχχαχαααααα
![]()
Σε καταλαβαίνω, εγώ ξεπέρασα το 48ωρο ,πιστεύω σε κάνα 3ωρο να την πέσω...Καλά να πάθω γιατί εγώ 22μπυρες κατεβάζω όχι 2. Αλλά το ξενύχτι δεν παλεύεται...
Καλή ξεκούραση ,όμορφε!

Μπορείς να παίζεις και σκάκι ή Ντάμα.....![]()
Σε καταλαβαίνω, εγώ ξεπέρασα το 48ωρο ,πιστεύω σε κάνα 3ωρο να την πέσω...
"Ενα Rockclubaki το γούσταρα τώρα, αύριο τελειώνω με τις επιθεωρήσεις...Εσύ είσαι βιονικος.
Αφου πεταγες τα λεφτα σου σε ιαμαπα, αν επερνες πενφε θα ειχες και πλοια και απ'ολαΕδώ ρε έπρεπε να έχω 5 καράβια ολόδικά μου που έλεγε και ο Ζήκος και μ'αρέσει που έκανα και πάρτι όταν ανέλαβα την διεύθυνση του τεχνικού τμήματος, πριν 4 χρόνια....![]()
Σεισμος στα Κυθηρα ΤΩΡΑ.....
Σεισμική δόνηση 6,1 Ρίχτερ σημειώθηκε στις 9:23πμ της Τετάρτης ανάμεσα στην Κρήτη και τα Κύθηρα, σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο.
Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 74χλμ δυτικά από τα Χανιά και 20 χλμ. νότια των Αντικυθήρων ενώ το εστιακό βάθος υπολογίζεται στα 56χλμ.
αρχισαμεεεεεεεε
Ποτέ ξανά Θάνο και για να σε παρηγορήσω με τις ABUS θα σου πω ότι έχω αλλάξει 3 δισκόπλακες στης κόρης μου το PCX σε 5.000 χλμ.....τελευταία της έβαλα μαργαρίτα BRAKING αντί για μάνα για να το ευχαριστηθεί καλύτερα (της άρεσε και μπορεί να βάζει τον υπενθυμηντή - καλώδιο τώρα .....)

Μου αρέσει που λένε ότι δεν έχει καμία σχέση με αυτόν της Αλβανίας... λες και η επιστήμη ξέρει τι της γίνεται στο θέμα των σεισμών. Αν κοιτάξεις στο γούγλε ερθ είναι ακριβώς εκεί που χώνεται η πλάκα της Αφρικής κάτω από την Ευρώπη.. γω περιμένω και στην Ιταλία κούνημα.
fgh