Αυτό πάλι δέν μπορώ να το καταλάβω

fgh , όλοι ψάχνουν το καλό μεταχειρισμένο με καλούδια επάνω αλλά δέν θέλουν να το πληρώσουν, με το σκεπτικό και τί με νοιάζει εμένα τί έβαλες εσύ, αφού και εσύ αυτά θα έβαζες, και θα τα βάλεις, δηλαδή σε ταξιδιάρικο μηχανάκι δέν σε νοιάζει εάν είναι έτοιμο με τούμπανο βαλιτσικά??? σε μηχανάκι με σώβρακο αναρτήσεις δέν σε νοιάζει εάν φοράει τούμπανο αναρτήσεις?? όταν ο άλλος σε λέει με πλήρες σέρβις και εννοεί μόνο λάδια φίλτρα???
Κατά την γνώμη και είναι έτσι, και δεν είναι έτσι. Υπάρχουν ειδών ειδών αγοραστές και σαφώς υπάρχουν και οι μαλακουράδες που θέλουν να αγοράσουν τζάμπα.
Πχ κι εμένα δεν με νοιάζουν τα τριβάλιτσα. Αν κάποιος σε μηχανάκι που πουλάει μου πει 300 ευρώ κάτω και τα βγάζω, θα του πω βγάλτα. Ομοίως και με συναγερμούς, προβολάκια, βολτομετράκια, Gps και άλλα γκατζετάκια. Μου είναι εντελώς αδιάφορα.
Τώρα αν έχει πάνω καλές αφτερ αναρτήσεις με πρόσφατη τοποθέτηση ή σέρβις (με χαρτιά τιμολόγιο πάντα, όχι στο μιλητό), κάγκελα, πρόσφατο σέρβις βαλβίδες, καθαρισμό ιντζέκσιον, καινούρια λάστιχακια, κεντρικό σταντ, αλυσίδα, γρανάζια κλπ, ευχαρίστως θα τα συνεκτιμήσω μέσα στην τιμή σε κάποιον βαθμό.
Γενικά είμαι της λογικής καλύτερα να δείχνει ένα σωστό βιβλίο σέρβις και βελτιωμένα σημεία που θα δώσουν το κάτι παραπάνω στην μοτο, παρά εξοπλισμό άνεσης και ευκολίας δικής του. Απο εξοπλισμό και βαλίτσες και προβόλια έχω κι εγώ παλιά στην αποθήκη. Αν ειναι να πάρω τα παλιά τα δικά του, βάζω τα παλιά τα δικά μου.