Τι να μου κάνει το μασάζ.
Συστηματικά το κάνω εδώ και πόσες μέρες αλλά τίποτα
Κάθε πρωί που ξυπνάτε να ψεκαζεστε με wd40!!!Δεν νομίζω ότι φτιάχνει αυτό..... Έχω το ίδιο στο γόνατο και με αυτό θα ζήσω...
Το μασάζ δε βοηθά στην οστεοαρθρίτιδα μόνο σε μυϊκά / μυοσκελετικα..ΩΩωωωχχχχχχ.........
ΑΑΑαααχχχχχ.........
και οι δύο έχετε ανάγκη από θεραπευτικό μασάζ.............![]()
Κάθε πρωί που ξυπνάτε να ψεκαζεστε με wd40!!!
Κάνει θάματα!!! :D:D

Εγώ τοχω στους γοφούς από το αμέτρητο περπάτημα/ποδηλασίαΤι να μου κάνει το μασάζ.
Γέρασες μαζί με μας... Θα ιδρύσουμε σύλλογο:Δεν νομίζω ότι φτιάχνει αυτό..... Έχω το ίδιο στο γόνατο και με αυτό θα ζήσω...
Το μασάζ δε βοηθά στην οστεοαρθρίτιδα μόνο σε μυϊκά / μυοσκελετικα..
Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Όχι,γιατί είναι λεπτόρρευστο,κάτι ήξερε ο Χάρρυ Κλυνν στη διαφήμιση βαζελίνη "άρπα κόλλα" ..Έχει βγάλει και ένα καινούργιο με ρυθμιζόμενο εύκαμπτο ακροφύσιο.... αυτό είναι κατάλληλο μάλλον για αιμορροΐδες...:D
Όχι,γιατί είναι λεπτόρρευστο,κάτι ήξερε ο Χάρρυ Κλυνν στη διαφήμιση βαζελίνη "άρπα κόλλα" ..

Εσύ αναφέρεσαι στο ταϊλανδέζικο μασάζ που είναι και οι δύο χωρίς ρούχα, αλείφεται το κορίτσι και κάνει γλιστρα πάνω σου.πωως... βοηθάει..βοηθάει... αμα είναι καλό ξεχνάς τον πόνο σου για λίγο.....![]()
Εσύ αναφέρεσαι στο ταϊλανδέζικο μασάζ που είναι και οι δύο χωρίς ρούχα, αλείφεται το κορίτσι και κάνει γλιστρα πάνω σου.
Αυτά είναι για άλλες παθήσεις Κωστή...
Ε ναι....Ταυλανδέζικο, ουκρανέζικο, ανατολίτικο, ευρωπαικό, ότι να είναι..... Παρόλα αυτά είναι θεραπευτικό ε............
.
Έχει εδώ και κάτι μέρες ,απ όταν άλλαξε ο καιρός που το αριστερό μου χερι έχει κουλαθει ( σχεδόν)
Χέρι που το εξάρθρωσα το 92 απο τον ώμο.
Και τώρα έχω περί... Κάτι.
Αυτό που εκείνο το ζελέ στην κλείδωση έχει φθαρεί και τρίβονται τα κόκκαλα.
Να δω ποτε θα < αδειασω> για να το φτιαξω.
Τι να μου κάνει το μασάζ.
666666666666666666666666666.....
View attachment 13355
και μετα από αυτό με τι κακαλα θα καβαλήσεις τα δικα σου μετα…?θέλω βόλτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!