N
notakos600
Guest
Την πατήσαμε την πρόκα...
Θα την σφιξεις με το χέρι;;;; 2 Νιούτον αν θυμάμαι θέλει αυτή η βίδαΤην πατήσαμε την πρόκα...
![]()

Με έπιασε στον Ισθμό, δεν την κράτησε την πρόκα/βίδα κι έμεινε με τρύπα.μπροστινο. πεξεκανα λοττο

Είσαι εκπαιδευμένος εσύ!!Θα την σφιξεις με το χέρι;;;; 2 Νιούτον αν θυμάμαι θέλει αυτή η βίδα![]()
Έχω χέρι-δυναμόκλειδο αγάπη μουΘα την σφιξεις με το χέρι;;;; 2 Νιούτον αν θυμάμαι θέλει αυτή η βίδα![]()

Είχα παρακολουθήσει αυτό το μάθημαΕίσαι εκπαιδευμένος εσύ!!
Μ αρέσεις!!!

Είχα παρακολουθήσει αυτό το μάθημα![]()

Μην σου ξεφύγει παραπάνω γιατί θα θες special tools μετά...Έχω χέρι-δυναμόκλειδο αγάπη μου![]()

Την πατήσαμε την πρόκα...
![]()
Δεν το βλέπεις πόσο καθαρό το έχει το γκαράζ;;; μετά θα γεμίσει ο τόπος λάδια...Παρε triumpf που τις περναει αερα.

Εσύ έχεις μεινει μετεξεταστεος σε αυτό το μάθημα.... Έλειπεςόπως όλοι οι μάστορες που μας γ@μάνε τα σπειρώματα Παναή?fgh
![]()

Θα λείπουν οι καθηγητές.... Έλα Αθήνα για ιδιαίτερασεμινάρι0 στα Γιάννενα,κοντά -σιμά!![]()

Τα δικά μου μόνοόπως όλοι οι μάστορες που μας γ@μάνε τα σπειρώματα Παναή?fgh
![]()

Δεν το βλέπεις πόσο καθαρό το έχει το γκαράζ;;; μετά θα γεμίσει ο τόπος λάδια...
Καλή σφουγγαριστρα να πάρεις![]()
Τα δικά μου μόνο
Τα σπειρώματα του ατζαμή κλωτσάνε Θανάση![]()
Έχει μαζί του πάντα το δικό του superspecial tool και βουλώνει τα πάντα!!!Κάτω από τη σέλα σίγουρα θα χωρά ένα μικρό κιτάκι για φουιτ.... αλλιώς να πηγαίνουμε παρέα που έχω πάντα μαζί. :)
Έχει μαζί του πάντα το δικό του superspecial tool και βουλώνει τα πάντα!!!
Το δικό σου κιτάκι είναι ημίμετρα!!!