- Περιοχή
- Λεπτοκαρυά Κατερίνη
- Μοτοσυκλέτα
- Voge 300 & Αστρέα Grand 100 σε μπλε
- Όνομα
- Γιαννης
- Περιοχή
- Pieria
Εδω θυλμαμαι ειχε βαλει και το καρφουρ παλια, κατι οτι να'ναι
Θα σου πω το απόγευμα για να περάσω να τις τσεκάρω μιας και δεν έδωσα σημασία......

Βαγγελη απο περιεργια...ειναι γνωστων εταιρειων και που παιζουν οι τιμες τους;
Θυμαμαι και παλιοτερα κατι ρωσικα και ουκρανικα γιωταχι που ερχοταν εδω για τα μπανια τους και φορουσαν κατι αγνωστες για εμενα μαρκες .
Απο τοτε εβγαλα το συμπερασμα οτι μπορει και αυτα να ειναι αποδεκτα και εξισου ασφαλη με τα γνωστα σε μας ελαστικα.
H άλλη μεριά του τοίχους είχε και έχει μια τεράστια τεχνολογία και ακόμη περισσότερο έρευνα σε όλους τους τομείς. Απλά εμείς από την άλλη μεριά είχαμε ότι μας έδινε το μάρκετινγκ.
Ειδικά όταν αυτοί τρώνε τον πάγο και το χιόνι της "αρκούδας" θα έχουν φτιάξει και το αντίδοτο.
Μακάρι να υπήρχαν εισαγωγείς που να τα φέρναν σε ανάλογα λογικές τιμές.....
Θυμαμαι και παλιοτερα κατι ρωσικα και ουκρανικα γιωταχι που ερχοταν εδω για τα μπανια τους και φορουσαν κατι αγνωστες για εμενα μαρκες .
Απο τοτε εβγαλα το συμπερασμα οτι μπορει και αυτα να ειναι αποδεκτα και εξισου ασφαλη με τα γνωστα σε μας ελαστικα.

Κι ομως ,με καλοκαιρινα ερχοταν.στο χιόνι ναι,σε στεγνό...![]()
50αρι δίχρονο θα ανέβει εκεί πάνω;Μέσα είμαι

Πάνο σου εύχομαι να γράψεις 1.000.000 χιλιόμετρα!Ένα χρόνο μαζί... Πέρσι σαν σήμερα πήρα την πρώτη μου μηχανή με 17.700 χιλιόμετρα... Ένα χρόνο μετά έχουμε γράψει μαζί 15.000 χιλιάδες χιλιόμετρα.... Μετά από 2 μέρες ανέβηκα στην εκδρομή τις Νάουσας...![]()
Στάλθηκε από το RNE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ευχαριστώ πολυΠάνο σου εύχομαι να γράψεις 1.000.000 χιλιόμετρα!
ωραίος ρε !!! να γράψεις και άλλα πολλά και όμορφα χιλιόμετρα, όπου γουστάρεις !!!Ένα χρόνο μαζί... Πέρσι σαν σήμερα πήρα την πρώτη μου μηχανή με 17.700 χιλιόμετρα... Ένα χρόνο μετά έχουμε γράψει μαζί 15.000 χιλιάδες χιλιόμετρα.... Μετά από 2 μέρες ανέβηκα στην εκδρομή τις Νάουσας...![]()
Όταν μεγαλώτω ένα τέτοιο τέλω να πάλω !!! :DΈνα χρόνο μαζί... Πέρσι σαν σήμερα πήρα την πρώτη μου μηχανή με 17.700 χιλιόμετρα... Ένα χρόνο μετά έχουμε γράψει μαζί 15.000 χιλιάδες χιλιόμετρα.... Μετά από 2 μέρες ανέβηκα στην εκδρομή τις Νάουσας...![]()