Καλοταξιδη!Mολις τωρα γυρισα σπιτη απο την kawasaki με ενα τεραστιο χαμογελο στα χειλη και το versys το 1000 σε πρασινακι να εχει αραξη εξω στην αυλη
Ελπιζω να πηγες μουσειο enzo ferrari και maranelo οντως απιστευτη πολη μειναμε περσι 2 ολοκληρες μερες. Καλη συνεχειαModena,μια υπεροχη Μινιατουρα κλασικης Ιταλικης πολης,σαφως αξιζει την επίσκεψη!
Salute..!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Στάλθηκε από το MYA-L41 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ελπιζω να πηγες μουσειο enzo ferrari και maranelo οντως απιστευτη πολη μειναμε περσι 2 ολοκληρες μερες. Καλη συνεχεια
Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν ειχες χρονο να ξερεις οτι θα το λατρευαν το ολο σκηνικο και οι 2 γυναικες της ζωης σου. Την επομενη φορα. Καλη συνεχεια.Ευχαριστούμε Γρηγορη,
Δυστυχώς οχι καθοτι οικογένειακο ταξιδι με μικρο παιδι κ γυναίκα,στοιχεια που δεν ευνοουν τετοιες επισκέψεις.
Ομως παρ'αυτα ηταν εξαιρετικά.
Ρε μάζεψε κάνα κάστανο...Εμείς χτές πήγαμε βολτίτσα στο καστανόδασος στο Πάικο, μαζέψαμε εικόνες, όμορφα φθινοπωρινά χρώματα
View attachment 12526
χαθήκαμε και λίγο στους δασικούς
View attachment 12527
μαζέψαμε και φρέσκα καστανάκια....
View attachment 12528
Αλήτη....εδω χαλια ...............
![]()

O κόσμος έχει τρελαθεί.... δεν πάμε καθόλου καλά...
Σήμερα άλλος ένας παππούς μπήκε ανάποδα στην Ε.Ο... και έτρεχε η τροχαία να προλάβει... ευτυχώς τον πρόλαβε και μαζί όλους τους άλλους να μην τους στείλει στο άλλο κόσμο.
Το τελευταίο που βλέπω είναι αυτό..... κορυφαίο... άλλαξε γνώμη τελευταία στιγμή να βγεί στην εθνική ξανά... ο ακατανόμαστος και έστειλε το μότο στα σκουπίδια ο οδηγός την έβγαλε καθαρή ευτυχώς.
https://www.newsbomb.gr/ellada/story/1022767/tromaktiko-troxaio-stin-athinon-lamias-mixani-karfothike-se-aytokinito-sklires-eikones?utm_source=Notification&utm_medium=Web-Push
Γύρισες ρε ινδιάνε;Αυταααα....![]()
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ταξιδεύεις ή είναι το νέο σου .... φτερό;;;Αυταααα....![]()
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν γουστάρω ούτε Ducati ούτε Πένφε ούτε ΚΤΜ, γουστάρω ΙΑΠΩΝΊΑ Και tracer.,

Δεν γουστάρω ούτε Ducati ούτε Πένφε ούτε ΚΤΜ, γουστάρω ΙΑΠΩΝΊΑ Και tracer.,