Άπαιχτος χαχαχαχα
Δικος μου κι εσύ
Σταθερή αξία η φράπα !!! Δεν την αλλάζω με τίποτα !!!Δικος μου κι εσύ![]()

Μία βάση πρέπει να του φτιάξω γιατί στις λακκούβες έχει θέμα!!!Άπαιχτος χαχαχαχα

Το οτι ,οχι μονοδεν παραδεχεσαι οτι πινεις αυτα τα παλιοπλυματα των μηχανων καφετεριας ,αλλα μας τη λες κιολας με ξεπερναει ....Το αξίωμα του mod δόθηκε με κριτήριο την εμπειρία στο φραπέ τελικά!Και 'νταξ ο Γιάννης επαρχιοτόπαιδο είναι,bmw έχει ... κρίμα.
Εσύ γνώστης με τρικύλινδρο με τόσους baristes φοβερούς κάτω και πέφτεις στο νεροζούμι?
:)

στο τέλος όμως το γκρέμισαν...!!! Επικό σκυλάδικο. Που το θυμήθηκες αυτό? Ταινία εποχής.Δεν τον μπορώ τον φρεντο, με νυσταζει!! Άσε που σε ένα τέταρτο τον έχεις πιει!!Το αξίωμα του mod δόθηκε με κριτήριο την εμπειρία στο φραπέ τελικά!Και 'νταξ ο Γιάννης επαρχιοτόπαιδο είναι,bmw έχει ... κρίμα.
Εσύ γνώστης με τρικύλινδρο με τόσους baristes φοβερούς κάτω και πέφτεις στο νεροζούμι?
:)

οοοΟΟΛΕΕεεε....Για πε;Mολις τωρα γυρισα σπιτη απο την kawasaki με ενα τεραστιο χαμογελο στα χειλη και το versys το 1000 σε πρασινακι να εχει αραξη εξω στην αυλη
Καλοτάξιδο Δημήτρη !!!!! Δηλαδή την Κυριακή θα κάνει τη πρώτη του εξόρμηση??!! :D:D:D:DMολις τωρα γυρισα σπιτη απο την kawasaki με ενα τεραστιο χαμογελο στα χειλη και το versys το 1000 σε πρασινακι να εχει αραξη εξω στην αυλη
Αφού είναι τούμπανο ρε, τι να λέμε;Μανο απιθανο μηχανακι το βαρος δεν το αισθανομε καθολου που τα εχει αυτα τα κιλα δεν ξερω τωρα βεβαια ειμαι στα μελια και δεν βλεπω τα στραβα , μετα απο τρεις τεσσερις μηνες θα εχω καλυτερη αποψη
Καλοτάξιδο Δημήτρη !!!!! Δηλαδή την Κυριακή θα κάνει τη πρώτη του εξόρμηση??!! :D:D:D:D
Δωθηκε εκκινηση![]()
![]()
Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Kαλα να περασετε και να γυρισετε με το χαμογελο μεχρι τα αυτιαΔωθηκε εκκινηση![]()
![]()
Βεβαιως το εχω γραψει αλλωστε αν θα το εχω θα ερθω αλλα σε χαλαρους ρυθμους γιατι το στρωνω και μονος τελευταιος να μεινω δεν με πειραζειΚαλοτάξιδο Δημήτρη !!!!! Δηλαδή την Κυριακή θα κάνει τη πρώτη του εξόρμηση??!! :D:D:D:D
Mολις τωρα γυρισα σπιτη απο την kawasaki με ενα τεραστιο χαμογελο στα χειλη και το versys το 1000 σε πρασινακι να εχει αραξη εξω στην αυλη
Αυτά είναι....Δωθηκε εκκινηση![]()
![]()