apache
Μαθουσάλας member
Ναι εκείνα τα κίτρινα μαγνητάκια που σου κάνανε οικονομία καυσίμου.
Τώρα κρατάνε χαρτάκια στο ψυγείο.![]()

Δεν κατάλαβες από τις μηχανές που έχουν πολλά μέλη εδώ μέσα, ότι ανήκεις στις κατώτερες κάστες και δε σε λυπάται κανείς, σαν φτωχό ,πλην τιμιο προλετάριο?Ρε κερατάδες μετά από ένα χρόνο δουλειάς 10 μέρες λίγες είναι... Πωωω τη τραβάει...

Σε σαζμάν αυτοκινήτου αλλά και στο διαφορικό λειτουργει μιά χαρά και το STP......δοκιμασμένο!!!!
Αλλα το STP ειναι βελτιωτικο λαδιου .......τα αλλα δυο ειναι χημικα προσθετα αλλη αρχη λειτουργειαςΤο STP δεν το έχω δοκιμάσει αλλά λογικά θα υπάρχουν προϊόντα που θα κάνουν δουλειά! Το βασικό είναι να μην περιέχουν τεφλον!
Δεν κατάλαβες από τις μηχανές που έχουν πολλά μέλη εδώ μέσα ότι ανήκεις στις κατώτερες κάστες και δε σε λυπάται κανείς, σαν φτωχό πλην τιμιο προλετάριο?
Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ε όλο και κάπου, κάποτε!! Χαχαχα!!
Το χειρότερο ήταν το magnetic power fuel!!!![]()

και η πλακα ειναι οτι υπαρχει συμφορουμιτης μας που τα ειχε βανει και προσπαθουσε να μας πεισει (σε μια παρεα) οτι εκαναν δουλεια και ειχε δει διαφορά στην κατανάλωση................
![]()

Δεν κατάλαβες από τις μηχανές που έχουν πολλά μέλη εδώ μέσα ότι ανήκεις στις κατώτερες κάστες και δε σε λυπάται κανείς, σαν φτωχό πλην τιμιο προλετάριο?

Αφού δεν είναι θέμα υγείας κλαιν μαιν...Πως είπαμε όταν κάνεις σχέδια, κάποιος χαμογελά.
Άκυρο το misano - πάλι
Και έπονται και άλλα.
Έφαγα μια ψω@ιά οποτε θα τα ακουμπησω εκεί.
Ευτυχώς δεν είναι θέμα υγείας η ζημιά.
Πως είπαμε όταν κάνεις σχέδια, κάποιος χαμογελά.
Άκυρο το misano - πάλι
Και έπονται και άλλα.
Έφαγα μια ψω@ιά οποτε θα τα ακουμπησω εκεί.
Ευτυχώς δεν είναι θέμα υγείας η ζημιά.

Πόσο οξυζενέ χρησιμποιουσες τότε?

Η μόνη διαφορά που μπορεί να δεις οικονομία στην κατανάλωση και μόνο, είναι να τα σφίξεις τόσο πολύ ώστε να μαζεψει το σωληνάκι βενζινης και να περνάει ελάχιστο καύσιμο !!!και η πλακα ειναι οτι υπαρχει συμφορουμιτης μας που τα ειχε βανει και προσπαθουσε να μας πεισει (σε μια παρεα) οτι εκαναν δουλεια και ειχε δει διαφορά στην κατανάλωση................
![]()

Στη φωτό το αμάξι του Βαγγέλα, μετά το stp...
View attachment 10896

Tα δικά μου ήταν άλλο χρώμα...
![]()
![]()
Η πατρίδα τηςΣτην Κω κάτω από το κάστρο στο λιμάνι μια φορά και ένα καιρό τι κάνεις? Βλέπω κορδέλες με "μποχαλίτσα" μπερδεύτηκες?
προφανώς.γειαααααααααα. αυριο πρωι για ψαθα - καφε κανεις? ιδι ειμαστε 2-3![]()
Λίμνη Ζηρού![]()
![]()