SHOOTER045
Μαθουσάλας member
- Περιοχή
- ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ /ΠΕΛΛΑΣ
- Μοτοσυκλέτα
- GLX 90
- Όνομα
- ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
- Περιοχή
- Ν.ΠΕΛΛΑΣ
Είμαι εν πλώ για Βιετνάμ, μιλάω από το Infinity του βαποριού, τα ECDIS που έβαλα τελικά GPS πάντα μαμούν και δέρνουν, όπως καταλαβαίνεις δεν πρόκειται να προχωρήσω σε κανένε update εάν δεν έχω πειστεί ότι δουλεύουν διότι μιλάμε για μερικές εκατοντάδες $, μέχρι στιγμής το Galileo ούτε καν..
Σαν βοηθητικά Κώστα όχι σαν κυρίως, πραγματικά δεν το γνώριζα...Πλέον όλα τα GPS με τους ανάλογους χάρτες βαδίζουν κατά WGS84 οπότε και να βάλουν και Galileo θα είναι ασύμβατα από χάρτες δεν το συζητώ καν για Glonash..!!! Την στιγμή που ξεκίνησε πρώτο το GPS και έχει εγκαθιδρυθεί παγκοσμίως στην ναυτιλία και όχι μόνο δεν παίζει εύκολα όποια αλλαγή. Απλά υπάρχουν κάποιες συσκευές GPS που έχουν παράλληλες κεραίες με προσθήκη Galileo + Glonash και μπορούν να κάνουν επαλήθευση - επιβεβαίωση καθώς και αυξημένη - σταθερή απόδοση σήματος - στίγματος.
Οχι πραγματικά πές μου, η μαλακία που σε δέρνει είναι επίκτητη ή κληρονομική;.......Μλκ κλαίω...Αχαχχαχαχαχχαχαχαχααχχχχ...

fgh
fgh

Οχι πραγματικά πές μου, η μαλακία που σε δέρνει είναι επίκτητη ή κληρονομική;.......Μλκ κλαίω...Αχαχχαχαχαχχαχαχαχααχχχχ...fgh
fgh
![]()
Σε μένα δεν θα λές πολλά, γιατί θα το μετανοιώσεις, έχω κάνει και στο Βιετνάμ....Ηλία ρίχτο....Ναι
Εκτός απο τα σ/κ που δίνω ρεπό στον εαυτό μού

Σε μένα δεν θα λές πολλά, γιατί θα το μετανοιώσεις, έχω κάνει και στο Βιετνάμ....Ηλία ρίχτο....![]()
Πρέπει οι admin να κάνουν κάτι με τον Σκούτερ...Μας έχει δώσει τα μυαλά σε σακουλάκια...Αχαχαχαχχαχαχχχχχ...Είχα μια αμφιβολία...
Αλλά μετα απο αυτό βεβαιώθηκα

Πρέπει οι admin να κάνουν κάτι με τον Σκούτερ...Μας έχει δώσει τα μυαλά σε σακουλάκια...Αχαχαχαχχαχαχχχχχ...![]()
Η λαίλαπα είναι πιό σταθερή και από τον Παρθενώνα ρε νούμερο..Παν και πλοκ
Μέχρι να μην κουνάει η λαίλαπα
Παν και πλοκ
Μέχρι να μην κουνάει η λαίλαπα
Και σε χάλασε μωρή προβειά ε; Αφού δεν ζεις χωρίς εμένα....Ποτέ δλδ
Την πατήσαμε, μας κατσικωθηκες
Sent from my iPhone using Tapatalk
Και σε χάλασε μωρή προβειά ε; Αφού δεν ζεις χωρίς εμένα....
ΟΚ να τον πάρεις, αλλά μην γυρίσεις όταν το μετανοιώσεις, αυτός ρε 2 στριγκ έχει για προίκα..Τον σουτέρ ρε, εσένα τι να σε κάνω βρε;
ΟΚ να τον πάρεις, αλλά μην γυρίσεις όταν το μετανοιώσεις, αυτός ρε 2 στριγκ έχει για προίκα..

Έχω λεφτά ρε, για αυτό πήρα και μπεμβε

Μλκ τις δηλητηρίασες; Στίς αγόραζα ρε με το κοπάδι, κάτσε θα σου στείλω φώτό από μεθαύριο που θα φτάσουμε...Γκουρμέ και μαλακίες...Μόλις τελείωσα απο απεντομωση στην οικοδομή και στο σπίτι.
Φέτος λόγω υγρασίας και ζέστης, οι κατσαρίδες ηταν κοπάδια.
Και ο άλλος πήγε να τις φαει στο Βιετνάμ..
Μόλις τελείωσα απο απεντομωση στην οικοδομή και στο σπίτι.
Φέτος λόγω υγρασίας και ζέστης, οι κατσαρίδες ηταν κοπάδια.
Και ο άλλος πήγε να τις φαει στο Βιετνάμ..
Πανεμορφα μερη που οσο και να πηγαινεις δεν τα βαριεσαι ποτε.!! Μπραβο Παναγιωτη ..!!