Καλη χρονια Αγγελε!Καλή χρονιά σε όλη τη Motoparea με ΥΓΕΙΑ και όμορφες στιγμές στις 2 ρόδες! Bike
Ποτέ θα πάμε σε κανένα πανηγύρι ...Μας εχει τρελάνει στα Ηπειρώτικα το μαγαζί αλλά γουσταρουμε θα κτισουμε αγαλμα στον Πετρολουκα Χαλκιά....
Να κανονισει ο παγουρας και φύγαμε...Ποτέ θα πάμε σε κανένα πανηγύρι ...
Καλη χρονια εισαι μεγαλος αστειατορας Κ. Μανο μας αφου οπως λεει και το ρητο ολοι περιπτερο (πενφε) στο τελος θα παρετε !Και με ένα tracer σας ευχόμαστε μπας και γινετε ανθρωποι...![]()
Μια απο τα ιδια Γιαννο μηπως να το κοιταξουμε με κανα γιατρο το αν ειμαστε καλα ?? Καλη χρονια φιλαρακι.Αμα ειναι για δωρο ,βαλε κατι παραπανω και φερε με ενα niken.
Οσο το βλεπω τοσο μαρεσ αυτο το μηχανακι
Παιδιά έχω ανέβει πάνω, το μηχανάκι είναι απο άλλο πλανήτη!!! Και εγώ στον γιατρό μαζί σας!Μια απο τα ιδια Γιαννο μηπως να το κοιταξουμε με κανα γιατρο το αν ειμαστε καλα ?? Καλη χρονια φιλαρακι.
Στάλθηκε από το SM-A310F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μια απο τα ιδια Γιαννο μηπως να το κοιταξουμε με κανα γιατρο το αν ειμαστε καλα ?? Καλη χρονια φιλαρακι.
Αγορια ,πρεπει να το κοιταξουμεΠαιδιά έχω ανέβει πάνω, το μηχανάκι είναι απο άλλο πλανήτη!!! Και εγώ στον γιατρό μαζί σας!
,

Πού να δείς όταν χαμογέλούσα τα μυγάκια στα δόντια......Καλη φαινεται,θα κανει δουλεια.
Σε φαγαν τα μυγακια με την προηγουμενη.![]()
Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μόλις παρήγγειλα την Puig ζελατίνα για xtra προστασία ...Το τουμπανιάζω σιγούλια σιγούλια..
https://www.accessorimotostore.com/...nfo&cPath=65_68_32542_32545&products_id=26603
Πού να δείς όταν χαμογέλούσα .........

Αμ τα ρουχα;Πού να δείς όταν χαμογέλούσα τα μυγάκια στα δόντια......![]()

Πές τα Κούλη μου......Eιχατε βρει τις βαλιτσαι και κοροιδευατε!!! Το ελυσε το θεμα ο Απατσαρος και βρηκατε τη ζελατινα να του τη λετε! Μολις βαλει τη puig να δω τι αλλο θα βρειτε!!:D
Βγειτε και πειτε στα ισα και παντελονατα, οτι ζηλευουμε το εργαλειο σου,πολυ θα θελαμε να το καβαλαμε ,αλλα αντ αυτου ψαχνετε μικρολεπτομερειες για να υποβαθμισετε τη λαιλαπα!!:p
Ημαρτον και ελεος μαζι!!!!!
Μανο μουυυυυυυυυυ με το απιστευτο μοτορι, μην ακους κανεναν!!!! Απ τη ζηλεια τους λενε οτι λενε,στο εχω ξαναπει!!!!!![]()
Σωστος ο κουλης!Πές τα Κούλη μου......
Εις υγειαν!Είπαμε να πιούμε ένα ουισκακι μέρα που είναι...![]()
Στάλθηκε από το Mi A2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τι Κορίνα ειναι αυτη ρε;;Είπαμε να πιούμε ένα ουισκακι μέρα που είναι...![]()
5λιτρηΤι Κορίνα ειναι αυτη ρε;;
Σε λίγο πάμε για Λαγκαβουλια...![]()