Συμβαίνει τώρα....

Neos

member
Περιοχή
Μαρκόπουλο - Πόρτο Ράφτη
Μοτοσυκλέτα
Honda VFR400R-NC21, 2* VFR400R-NC30, RVF400R-NC35, VTR1000SP2-SC45, VFR750F-RC36, AX1-250, CBR400RR-NC23
Όνομα
Μιχαήλ
Περιοχή
Μεσόγεια
60 ίππους και εγώ έχω μπερδευτεί;

cdefghigi

Tεσπα, καλοτάξιδο σε κάθε περίπτωση.

User V

Μαθουσάλας member
Εδώ νομίζω χρειάζεται να γραφτεί ότι σε όλα τα site αναγράφονται οι αποδόσεις σε hp που αναφέρει το εργοστάσιο.
Αυτό δεν σημαίνει ότι κατεβαίνουν στον τροχό.
Όλοι στις κουβέντες,τα άρθρα κλπ αναφέρουν την ονομαστική απόδοση του κάθε μοντέλου και ΜΟΝΟ αν έχει γίνει δυναμομέτρηση(σπάνιο σε τεστ) αναφέρεται τι μέτρησαν τα μηχανήματα.
Τα επίσημα ΜΟΝΟ ονομαστική.
Δε βρίσκω λόγο να αμφισβητήσω τους 57-60hp ενός V μοτέρ 600cc της Ducati.
50hp ονομαστικούς έδινε για το παλιότερο 500cc.

Δεν ήταν ποτέ Honda η Ducati για να παίζει στα χαμηλά και σίγουρα...

Aggelos 1969

well know member
Περιοχή
Αθήνα
Μοτοσυκλέτα
sym vf 185 x 2, honda c90
Όνομα
Άγγελος
Περιοχή
Αχαρναί Αττικής
Οτι βελτιώνει την καύση και την κάνει πιο σωστή, αυτόματα βελτιώνει και την απόδοση ισχύος.

Ήμουν στην πρώτη παρουσίαση του Daytona 675 στους Ελληνες εξουσιοδοτημένους Triumph από τους Εγγλέζους τεχνικούς στα Μέγαρα.

Κάποια στιγμή, ένας εξουσιοδοτημένος, αφού ο Εγγλέζος είχε εξηγήσει πόσο έχουν δουλέψει στον ψεκασμό της Keihin, ρώτησε ακριβώς το ίδιο ''θεώρημα''. ''Αμα ξηλώσουμε τον ψεκασμό και βάλουμε τρία μηχανικά, δεν θα πάει καλύτερα;'' . Οταν ο μεταφραστής έκανε την δουλειά του, και ο Εγγλέζος κατάλαβε τι είχε ρωτήσει ο άνθρωπας, πήρε μια έκφραση ''που ήρθα-τιντουτοι-πως φεύγω-σκοτώστε με''. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ, ήταν μεταξύ του να βάλει τα γέλια ή να βάλει τα κλάμματα, αλλά νταξ κρατήθηκε και απάντησε μια τυπικούρα συνώνυμη του meme ''εχεις δίκιο''.

Πιο δυνατές παλιές κατασκευές, είναι μόνο εκείνες που δεν είχαν συνέχεια. Π.χ. τα δίχρονα 250 supersport. Σε κάθε άλλη περίπτωση, πλην οικονομοτεχνικών πολιτικών, η εξέλιξη πάντα αυξάνει τις αποδόσεις, και όλα αυτά τα ''παλιά ήταν πιο δυνατά'' είναι παραμύθια της χαλιμάς.
Τότε εξήγησε μου γιατί σε μοτοσυκλέτες dragster δουλεύουν καρμπυρατέρ για πιο απόλυτες επιδόσεις και όχι ψεκασμό; Στις μοτοσυκλέτες παραγωγής έχει να κάνει ότι κοιτάνε την οικονομία και την ομαλή λειτουργία του κινητήρα. Για την βελτίωση της καύσης παίζουν και άλλα ρόλο όπως τα ρεύματα του κινητήρα ο χώρος καύσεως οι εκκεντροφόροι.

stelios62

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Πειραιας
Μοτοσυκλέτα
Honda Cbr650r Cbf250
Όνομα
Στελιος
Περιοχή
Κερατσινι
Το άλλο δεν στο'πα ... προσπαθούν να μας πείσουν σημερα ότι πήγανε στο φεγγάρι τότε .... ! Tooth

Περαν της πλακας δεν έχει σημασία αν μπορουσε ή οχι να εχει 60 ίππους ένα μηχανάκι με αποκλειστικά αγωνιστικό dna .....!
Δύο ιδιοι κινητήρες λοιπον (σχεδόν , γιατί οι δικοί μου εκκεντροφόροι είναι ρουλεμανατοι..!) όπου ο ένας έχει injection , που καλώς επεβλήθη για τα καυσαέρια με σωστή διαχείριση καυσιμου ....και ο άλλος με τα 36αρια Dellorto που σκορπαγαν άφθονη την βενζινα ....!

Επειδή όμως τότε η Ducati έπαιζε το τελευταίο της χαρτί με το μοτέρ αυτό (το 1979 περίπου) και εμπορικά αλλά και αγωνιστικά (TT2 600 με 70 ιππους) ....ας υποθέσουμε ότι είχε και πιο άγριους εκκεντροφόρους , (δεν έχει πρόβλημα λόγω desmo) το παλιό μοτέρ ..... πράγμα ομως το οποιο τώρα στο Μonster με το Injection δεν χρειαζοταν να πουσαρει το μοτερ αλλά και για θέμα αξιοπιστίας μετάλλων κυρίως πιστεύω.

Pantah 597 c.c. 78 hp at 10500 rpm....

Τελευταία επεξεργασία:

Λαμπης

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Πετραλωνα
Όνομα
Θανάσης βεγγος
Τότε εξήγησε μου γιατί σε μοτοσυκλέτες dragster δουλεύουν καρμπυρατέρ για πιο απόλυτες επιδόσεις και όχι ψεκασμό; Στις μοτοσυκλέτες παραγωγής έχει να κάνει ότι κοιτάνε την οικονομία και την ομαλή λειτουργία του κινητήρα. Για την βελτίωση της καύσης παίζουν και άλλα ρόλο όπως τα ρεύματα του κινητήρα ο χώρος καύσεως οι εκκεντροφόροι.
αυτο θα παρω ...εριξε και την τιμη

User V

Μαθουσάλας member

Δεν έχει ανεμοκαλυψη ρε Μπάμπη.

Εκτός κι αν του βάλεις μπαμπριζακι από παπί.. tongue

Drake Ramore

Μαθουσάλας member
Όνομα
.

Ρε συ, έχω απορία. Πως κάνεις αναζήτηση στο car;
Δεν βρίσκω την επιλογή "βγάλε μου ότι χρέπι και καγκουριά κυκλοφορεί"

ooops

Kuklinski

well know member
Μοτοσυκλέτα
Brough Superior ss100
Όνομα
Ακης
Περιοχή
Brooklyn NY
H Ducati ειναι εταιρια που παντα εδινε στην δημοσιότητα τα πιο πραγματικά αλογα απ ολες τις εταιρείες παραγωγης μοτοσυκλετων....

Δειτε π.χ. 916,996,1098 τι εγραφε στα specs κ ποσο τις δυναμομετρουσαν τα περιοδικά....

Τα 60 ειναι εφικτά σε ενα τετοιο μοτέρ...κ ανεβαινουν κ σχετικα ευκολα με κάποιες μετατροπές.

Υ.Γ.
Ρε Μπαμπινο....τι εξαμβλωμα ειναι αυτο...

Ποτε δεν κατάλαβα αυτους που γ@##@ ενα μηχανάκι τοσο πολυ ...

Ετσι οπως την εκανε την Gl, εχει ενα αβολο, βαρυ, αργο, μακρυ και ενεργοβορο μηχανακι διχως προστασια!!!!

WTF!!!!

O tempora O mores!!!

Aggelos 1969

well know member
Περιοχή
Αθήνα
Μοτοσυκλέτα
sym vf 185 x 2, honda c90
Όνομα
Άγγελος
Περιοχή
Αχαρναί Αττικής
.. dragster κατασταση
Να σε δω Μπάμπη καβάλα στο κτήνος να στήνεσαι στο 0-400 και τι στον κόσμο. Μετά θα πονάει η μέση το αυχενικό το κεφάλι τα @ρχ... και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο. Rolling Rolling

Tsioumoioras

new member
Περιοχή
Σαλαμίνα
Όνομα
Γεώργιος Τσιουμας
Με τον φίλο Τάσο απο το Κιάτο..Καλοτάξιδος και καλούς δρόμους....Χαρήκαμε πολύ που σε είδαμε....

Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γεια σου Τάσούλη λεβέντη!!!

Beast

Μαθουσάλας member
Μοτοσυκλέτα
SUZUKI GSF 1250 !!!
Όνομα
Κυριακος
Περιοχή
Nεα. Σμυρνη
Να σε δω Μπάμπη καβάλα στο κτήνος να στήνεσαι στο 0-400 και τι στον κόσμο. Μετά θα πονάει η μέση το αυχενικό το κεφάλι τα @ρχ... και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο. Rolling Rolling
Όταν λες στήσιμο, τι εννοείς;;;

Λαμπης

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Πετραλωνα
Όνομα
Θανάσης βεγγος
Εχουμε κανα συντροχο στη Δραμα να δει το εργαλειο?

Drake Ramore

Μαθουσάλας member
Όνομα
.
Ua toy

Θα του άλλαζα τα φώτα αυτό! Καλή βάση για καστομιές.
Αλλά τσιμπημένα το ζητάει

apache

Μαθουσάλας member
Περιοχή
AΘΗΝΑ
Μοτοσυκλέτα
KOVE 800 X PRO
Όνομα
Mανώλης
Περιοχή
Κορυδαλλός

Σοβαρά τώρα; Σκέπτεσαι να πάρεις αυτό το παλτό; Θα πρέπει να μπεις σε γιάλα και να σε δώσουν στο Πολυτεχνείο για έρευνα.... Tooth Tooth Tooth Tooth Tooth Tooth Tooth

Λαμπης

Μαθουσάλας member
Περιοχή
Πετραλωνα
Όνομα
Θανάσης βεγγος
Ua toy

Θα του άλλαζα τα φώτα αυτό! Καλή βάση για καστομιές.
Αλλά τσιμπημένα το ζητάει
Δεν θα του αλλαξω τιποτα....βρισκω το συγκεκριμενο φερινγκ υπεροχο..θυμιζει r100rt
Για καστομιες εχει αλλα ...αυτο ειναι κριμα
Η τιμη ειναι μια χαρα

Neos

member
Περιοχή
Μαρκόπουλο - Πόρτο Ράφτη
Μοτοσυκλέτα
Honda VFR400R-NC21, 2* VFR400R-NC30, RVF400R-NC35, VTR1000SP2-SC45, VFR750F-RC36, AX1-250, CBR400RR-NC23
Όνομα
Μιχαήλ
Περιοχή
Μεσόγεια
To Spirit of St Louis σε μοτοσυκλέτα.

Tooth

Μπαίνει και περισκόπιο ή κοιτάς από το πλάι όταν οδηγάς σαν τον Lindberg;

cdefghigi

Buckley

member
Περιοχή
Αθήνα
Μοτοσυκλέτα
Husky wr 390
Όνομα
Παναγιώτης
Δεν θα του αλλαξω τιποτα....βρισκω το συγκεκριμενο φερινγκ υπεροχο..θυμιζει r100rt
Η τιμη ειναι μια χαρα
"Υπέροχο" ? και σε είχα για σοβαρό ...
Banging head

Drake Ramore

Μαθουσάλας member
Όνομα
.
Η τιμη ειναι μια χαρα
Υπέροχο θα γίνει μόλις πάρεις τον τροχό και αρχίσεις να κόβεις δεξιά και αριστερά όλα αυτα που περισσεύουν.

Top Bottom