jliordos
old member
- Περιοχή
- Θεσσαλονίκη
- Μοτοσυκλέτα
- BMW R1250GS ADVENTURE
- Όνομα
- Ιωάννης
- Περιοχή
- Θεσσαλονίκη
Αλλά αρκετή απόσταση έκαναν....Μέχρι τέλος του μήνα δυσκολο, δεν το περίμενα έτσι...Δίκιο έχεις.
Σήμερα πήρα επιτέλους κοντομάνικη ποδηλατική μπλούζα.
Όσο για παπούτσια... έιμαι στο ψάξιμο!
Εσένα θα σε δούμε σε καμιά εξόρμηση;;;
Είμαι σίγουρος πως κάτι έμαθες απο όλο αυτόΓυρνάω απο νυχτερινή βόλτα στην Άφυσσο και στρίβω μετά την Αγριά να ανέβω περιφερειακό. Απο πίσω μου κάγκουρας κρύφτο-Χ κλασσικά ούτε κράνος, ούτε καν αναμμένα εντελώς τα φώτα (μόνο τα 2 μικρά θέσης που έχει μπροστά) και μπροστά μας δυο μηχανές ΔΙΑΣ.
Είμαστε στην γέφυρα του περιφερειακού πάνω απο την ΑΓΕΤ, πάμε με 70-80 χαλαρά. Έρχεται δίπλα μου, μου φωνάζει "ΔΕΣ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΑΔΕΡΦΕ!".....ανοίγει γκάζι, η εξάτμιση να κοντεύει να μου σπάσει τα τύμπανα, περνάει τις μηχανές, χάνετε μέσα στο τούνελ. Γκαζώνουν και οι μπροστά....
Ε να μην τα πολυλογώ πιο πέρα τον είχανε σταματήσει στην άκρηΑλλά αρκετή απόσταση έκαναν....

Γυρνάω απο νυχτερινή βόλτα στην Άφυσσο και στρίβω μετά την Αγριά να ανέβω περιφερειακό. Απο πίσω μου κάγκουρας κρύφτο-Χ κλασσικά ούτε κράνος, ούτε καν αναμμένα εντελώς τα φώτα (μόνο τα 2 μικρά θέσης που έχει μπροστά) και μπροστά μας δυο μηχανές ΔΙΑΣ.
Είμαστε στην γέφυρα του περιφερειακού πάνω απο την ΑΓΕΤ, πάμε με 70-80 χαλαρά. Έρχεται δίπλα μου, μου φωνάζει "ΔΕΣ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΑΔΕΡΦΕ!".....ανοίγει γκάζι, η εξάτμιση να κοντεύει να μου σπάσει τα τύμπανα, περνάει τις μηχανές, χάνετε μέσα στο τούνελ. Γκαζώνουν και οι μπροστά....
Ε να μην τα πολυλογώ πιο πέρα τον είχανε σταματήσει στην άκρηΑλλά αρκετή απόσταση έκαναν....
Αυτό πάντως με τις μεγάλες μηχανές το έχω παρατηρήσει και εγω.....γενικά οτιδήποτε είναι πάνω απο 600cc δεν το σταματάνε συχνά, αντίθετα παπιά ή γενικά μικρές μηχανές άνετα.@Panos76 Αυτό πάντως με τις μεγάλες μηχανές το έχω παρατηρήσει και εγω.....γενικά οτιδήποτε είναι πάνω απο 600cc δεν το σταματάνε συχνά, αντίθετα παπιά ή γενικά μικρές μηχανές άνετα.
Ένα μαύρο ρε Τάσο μου.. Ένα Μαύρο..Βρήκα γιατί η μάσκα κοντέρ-φαναριού κοπανούσε πάνω κάτω σε κάθε λακουβα
Ο παλιός καλός πιστός φίλος κάθε self-proclaimed μάστορα, το δεματικό!
![]()

Στείλτε διευθύνσεις να σας κάνω πακέτο από 10kg δικά μου γιατί σας βλέπω "κομμένους".Ποδηλατική μέρα!! Με τον @Panos76 αναβαση Πεντέλης, πηγή Καρακαντά και συνέχεια για πανόραμα Αγ. Πέτρο!!! View attachment 33242View attachment 33243

Στείλτε διευθύνσεις να σας κάνω πακέτο από 10kg δικά μου γιατί σας βλέπω "κομμένους".
Σας παρακαλώ ρε παιδιά,βοηθάτε.. Ψυχικό θα κάνετε..![]()
Δυο γκέι στο 1Ελληνικά Ταχυδρομεία.Φρέσκο.
Συμπαράσταση/Στήριξη κατά ....
![]()
Δεν παραθέτω παραπέρα.Καταλάβατε.![]()
To επόμενο..Δυο γκέι στο 1
Δυο.λεσβίες στο 2
Μια τρανς στο 3
Και κάτι ερμαφρόδιτα στο 4
Τι κερδίζω?
Είμαι περιφερειακό και πετυχαίνω γνωστό που πήρε ένα κρύφτο-Χι. Η ώρα του παιδιού φάση στην γύρα και οι δυο άντε λέμε ας τα άνοιξουμε έτσι απο περιέργεια να δω και εγω δηλαδή ΠΟΣΟ πια διαφορά έχει το δικό μου με ένα θεοποιημένο παπί που μεταχειρισμένο το βρίσκεις 2000 και βάλε €
Αποτέλεσμα: απλά είναι ένα μηχανάκι μπροστά. Τέτοια απόσταση/διαφορά δηλαδή, τίποτα απολύτως σχεδόν...
Εγω περίμενα να με αφήσει πίσω εντελώς....τι ακριβώς γίνεται και τα βλέπεις ακόμα σε τέτοιες ακραίες τιμές δεν μπορώ να καταλάβω...σαν γκάζι σχεδόν όσο ένα απλό 125 πάει...
για το μεταλλικό μπρελοκάκι τίποτα?????? το περνάμε στο ντούκου????Ένα μαύρο ρε Τάσο μου.. Ένα Μαύρο..![]()
Δάσκαλε δεν θα επαναληφθεί.για το μεταλλικό μπρελοκάκι τίποτα?????? το περνάμε στο ντούκου????

για το μεταλλικό μπρελοκάκι τίποτα?????? το περνάμε στο ντούκου????
Τουλάχιστον οι Σουζουκαίοι έχουν ένα σήμα...Δάσκαλε δεν θα επαναληφθεί.
Ρε Τάσο..
Ρε Τάσοοοοο... @red_Shogun998
Μεταλικό μπρελόκ;
Μεταλικό μπρελόκ;![]()

Μάμησέ τα Σουτζούκι και άμα πεινάσεις έχεις λύση, με ηόνδα νηστικοί βρεεεεε .....Τουλάχιστον οι Σουζουκαίοι έχουν ένα σήμα...
Όχι σαν τους Χονταίους αλλού φτερά και αλλού το H.....![]()
![]()

Εγώ φίλε όταν βλέπω μεταλλικό μπρελόκ με κλειδιά μηχανής πάνω, σκέφτομαι «οδηγός του ΣΚ» ή «οδηγός που δεν προσέχει το όχημα του»To μεταλλικό σήμα έχει αρκετές έννοιες......καταρχάς σημαίνει οτι δεν νιώθουν τα μέταλλα σε αυτό το μηχανάκι. Μετά οτι ακούω metal, άρα να και η 2η σημασία.
Και τρίτον, ε όταν βγαίνεις για καφέ είναι αλλιώς να αφήνεις το κλειδί με το μεταλλικό μπρελόκ πάνω.....το βλέπουν οι άλλοι και λένε "αα αυτός λογικά οδηγάει καμιά μηχανάρα"
Είδατε; Ήτανε μια άκρως σοφή και μπσαγμένη επιλογή![]()
![]()
Δυο γκέι στο 1
Δυο.λεσβίες στο 2
Μια τρανς στο 3
Και κάτι ερμαφρόδιτα στο 4
Τι κερδίζω?